Copilasi iubiti de Sept-Oct 2010(17)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

buna seara!
Ana ai reusit pan la urma s-o convingi pe Maia la zapada...super pozele...vrem si noi zapada la c-ta
Noi azi am colindat am fost la mami ...
Va doresc noapte buna!

Va servesc cu niste seminte prajite!

https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/SeptembrieOctombrie2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Se pare ca pana la urma Maia e fan zapada .
Si noi am iesit azi pana afara si de abia mi-am convins pinguina sa intram in casa. Eu eram cam congelata, ea nu se satura de facut urme in zapada.

Maine este zi mare pentru noi, mergem la gradi (din nou). Banuiesc ca o sa o iau de la inceput cu acomodarea, dar nu prea am de ales. Taman acum si-a gasit si iarna sa vina. Sunt curioasa cat o sa intarzii maine la servici .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna dimineata. Las cafeaua si ma pregatesc sa fug la munca
Vlad se va intoarce la cresa din ianuarie, nu imi place sa il vad ca un leu in cusca din cauza ca nu are copii cu care sa se joace. E bine ingrijit de amica mea, dar totusi, in colectiv mare invata mai multe. Am vorbit cu mai multe persoane ce m-au sfatuit sa ,,suport'' anul asta cu raceli viroze, etc, pentru ca de la anul va fi mai bine, va capata (cica) imunitate.
Pup si o saptamana usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna dimineata! Da, am convins-o pe Maia intr-un final,dupa ce am carat-o in brate o ora Dar s-a plimbat putin si a vrut acasa
MARI multu de cafea

Ana si Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia -www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hadrianae spune:

Buna dimineata!

N-am mai intrat de un car de ani, asa ca in primul rand trebuie sa o felicit pe Doina! Sarcina usoara si sa mearga totul bine!

Vreau in primul rand sa le incurajez pe fetele cu copilasi bolnaviori si care nu stiu daca sa ii trimita sau nu la cresa. Nu stiu daca va amintiti, dar anul trecut Alexandru se imbolnavea din doua in doua saptamani. Muci si tuse a avut toata iarna, iar din doua in doua saptamani facea febra mare, spre 40... Toti doctotii (si de aici si din Romania) m-au linistit si mi-au spus ca e normal, avand in vedere ca e primul an cand a intrat in colectivitate si ca la anul se vor rari considerabil episoadele de viroza. Asa ca statea trei zile acasa, mergea o saptamana si-un pic la cresa, iar statea acasa... si asa am tinut-o din noiembrie pana in martie. Ei, si anul asta, s-au rarit, intr-adevar. Atat de mult, ca pana acum nu a racit nicio data. Sper sa o tinem tot asa. Deci, fetelor, rabdare, nu intrati in panica si sfatul meu ar fi sa continuati cu mersul la cresa, chiar daca se imbolnavesc des.

Noi suntem bine, eu am avut foarte mult de lucru lunile astea si n-am timp de nimic, dar Alexandru e foarte bine si vesel. Ii place foarte tare la cresa, canta si trancane toata ziua (mai mult in franceza, dar se descurca bine si in romana). E foarte simpatic cand le combina (de exemplu: "il est ou, jucaia?" sau ieri "et moi, gotam! (votam)"). Ieri am avut urmatoarea conversatie: "Alexandru, ce culoare iti place tie cel mai mult?" Dupa un moment de gandire: "Plaaaaceeee... shocolata!".

Cam atat acum. Va doresc o zi frumoasa!

Adriana, mama lui Alexandru

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameluska spune:

Buna fetelor,

Vad ca au fost cuminti copii, a venit mosul. Si la Ioana a venit cu un instrument muzical, o toba (jucarie binenteles) si o masina de salvare cu pacientul in interior, care trebe consultat.
camisv, Ioana nici in weekend nu vrea sa doarma la pranza, e drept ca nici n-o trezesc, dorm si eu cat doarme si ea. Dar in timpul saptamanii musai s-o trezesc ca sa doarma la pranz.
hadriane, ma bucur ca sunteti bine, mai pune poze cu Alexandru, cred ca-i un scump cum combina ro+fr cand vorbeste.
pianna, cum a fost "prima zi de gradi", la servici sunt sigura ca ai intarziat.
ana, mai stiu copilasi de 2 anisori carora nu le-a placut zapada, in anul urmator totul s-a schimbat.
andreea, frumoasa foc Elenys.
Am mare noroc ca Ioana e destul de rezistenta la raceli, de cand a inceput gradi a luat antibiotic o data, in weekend am fost la zapada, ea nu are nimic, eu rosu in gat, sper s-o tina tot asa :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Buna.

hadrianae, multumesc :* ce simpatic trebuie sa fie cand amesteca cele 2 limbi. Si eu l-am invatat pe Matei cateva cuvinte in engleza si este ft haios cand le foloseste.

mariuk, multumim pt cafea.

ana, ce multa zapada aveti! Ma bucurca s-a acomodat Maia cu ea si imi dai sperante ca si lui Mateio sa-i placa. Dar acum la noi ploua, bate vantul, e ft urat afara :(( dar trebuie sa iesim la cumparaturi.

pianna, bafta la acomodare!

O zi buna!

Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 14s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna dimineata! Poftiti la o cafea dulce si aromata
S-a invatat Maia cu zapada,dar nu stam afara mai mult de 30-40 min ca e f frig.Ne ia o ora doar sa ne imbracam am infofolit-o bine ca batea si vantul.

Ana si Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia -www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Buna!
Si ai mei copii s-au bucurat de zapada. Aseara am mers la sanius! David s-a dat singur cu saniuta, Matei cu tati, iar fata pe un sac. Ea era in actiune: mergea in 4 pe partie, facea rostogoliri! Faina iarna pentru copii!
Ne pregatim de serbari- saptamana viitoare! Eu abia am scapat de pneumonie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hadrianae spune:

Buna dimineata!

Multumim de cafea, Ana! E o scumpica Maia. Ce bine ca s-a acomodat cu zapada. Doar nu era sa rateze asa distractie.

Cameluska, m-am conformat am pus poze noi la semnatura. Ioana e tare frumusica si dulcica. Pare o fetit#259; foarte inteleapta.

Adriana, mama lui Alexandru

Poze

Mergi la inceput