Copilasi iubiti de Sept-Oct 2010(17)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

La multi ani Nicoleta/Nicolae!
Copii au fost cuminti si sunt convinsa ca au primit multe cadouri frumoase, nu-i asa?!
Ai mei au primit dulciuri, fructe. Bucurie mare! Aseara s-au udat pana la coate cu spalatul ghetutelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

Am pus cateva poze A venit mosul si la noi ca doar am fost cuminti!
Anul acesta exceptie cu jucarii si dulciuri,fructe; de la anul doar dulciuri si fructe va aduce mos nicolae,iar mos craciun va aduce jucariile

La multi ani Celor care poarta numele Sf.Nicolae! Sa traiti cu numele!

Sa aveti o zi frumoasa!

https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/SeptembrieOctombrie2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

LA MULTI ANI, NICOLETA/NICOLAE!

Si la noi a venit Mosul :) lui Matei i-a adus dulciuri si carti, iar mie bluzitze in care sa incapa burtica : D

Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 13s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

la multi ani tuturor Nicoletelor, Nicolailor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicopic spune:

sarbatoritilor de Sf Nicolae! tot ce va doriti sa se implineasca!
... si pt ca si eu sunt Nicoleta va multumesc frumos pt urari, va si va fac cinste cu pizza, tiramisu, de baut ce vrea fiecare..pt Doina in special un fresh de portocale..

Andreea, ce cadouri frumoase a primit Elenys Larisa a primit fructe de papa si fructe de jucarie cu taietor, ceva de genul www.shopmania.ro/jucarii/p-taietor-cu-fructe-si-legume-woody-21329885" target="_blank">asta si e f incantata de ele

Va doresc o zi frumoasa!

Nico, mami Larisa15/09/10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Buna,

La multi ani, pentru Nicolete si Nicolae

si noi am fost destul de cuminti si a venit Mos Nicolae, anul asta a facut o exceptie si a adus jucarii, dar la anul si la noi este traditia cu "bat si dulciuri". Desi ne gandisem initial la altceva (avem ceva stoc de jucarii, luate la oferta, asa ca mosul are de unde alege) T. a primit pana la urma un calut gonflabil, din acela de sarit. La cati bani am dat pe jucarii, asta a fost aproape gratis si nu pot sa va spun ce bucurie i-am facut. Numai cu el se plimba prin casa, a vrut sa doarma cu el, l-a spalat si i-a dat lapte cu biberonul. Astazi a vrut sa mearga la gradi cu el! Acum il asteapta cu nerabdare si pe Mos Craciun, caci s-a prins el ca treaba cu "mosii" este profitabila

Nico, f. buna tratatia. Unde ati gasit fructe cu taietor, caci si mie mi-au placut! Si noi i-am luat un set pentru magazin, dar din plastic (initial asta era cadoul de Mos)
Histamina, nu te-am mai vazut demult! Ce mai face Sebi?
Doina, deci s-a gandit mosul si la bebe mic, sa nu fie deranjat de bluze stramte. De la colege stiu ca a doua sarcina se vede mai repede
Andreea, frumoase cadouri a primit Elenys! se vede ca-i fetita cuminte!
Alynta, parca-i si vad pe copiii tai lustruind ghetutele. La anul o sa facem si noi asa!
Mari, cum mai sunteti? E mai bine Vladut? Si noua ORL-ista ne-a spus ca aerosolii sunt apa de ploaie, dar mai bine putina apa de ploaie decat un pumn de medicamente
Cameluska, ce figura este Ioana! Dar in weekend doarme la pranz? Si Tudor adoarme f. greu, caci are de povestit,cantat etc. Eu chiar voiam sa intreb fetele daca copiii lor adorm repede, caci lui Tudor ii trebuie cel putin a jumatate de ora sa se linisteasca.
Ana, pe unde esti, ca vreme de gratare nu-i

pentru fete si pentru copilasi

Camelia,mami de Tudor (10/9/10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

Camisv si Elenys adorme tot asa 20-30 min....
Ma bucur ca a venit mosu la copilasi....
Nicopic multumim de tratatie!
pupici

https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/SeptembrieOctombrie2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Nicopic, multumim pt tratatie :*

Camisv, da, a crescut mai repede burta, desi acum am luat doar 1 kg pana la 14s, iar la Matei luasem 6 :D

Si la noi dureaza mai mult adormitul de cand am renuntat la suzeta . Acum se uita pe pereti dupa Spiderman, vorbeste, rade, inainte ii dadeam suzeta si in 5 minute era gata.

Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 13s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

Va salut si LA MULTI ANI !
Si eu sunt Nicoleta ,dar nu am pregatit nimic special,mergem la ai mei ,ca tata e Nicolae avem acolo de toate .
Si D a asteptat mosul cum se cuvine ,a spalat cizmulitele ,le-a pus la usa ,dimineata a zis "mec mos calaie ".
La parinti acasa mosul imi aducea si dulciuri si jucarii ,asa ca eu nu ma abat de la traditie ,peste catva ani v-a fi mai greu cand doreste smartphone si tableta...
Azi la scoala clasa VII mi-a cantat LA multi ani ! si mi-au dat o milka la cutie ,am deschis-o si le-am impartit-o lor .
Cum stati cu scutecul ? la noi problema e kk ,face greu in continuare ,ii pun pampi la nani ,afara si cand imi este lene sa o pazesc .
Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

La multi ani Nicoletelor si Nicolasilor!!!

La noi anul asta mosul fost foarte darnic, incat m-am trezit peste noapte cu una bucata copil razgaiat si rasfatat. . La anul optam si noi pentru dulciuri si fructe. Anul acesta a ignorat cu succes batul din cizmulite, cand am intrebat-o daca e sigura ca nu i-a mai adus mosul si altceva, a ridicat din umeri si mi-a zis cu zambetul pe buze "mosu' nu, data", adica cam asta a fost tot. In tot timpul asta batul statea semet in cizme la jumate de metru in fata ei..... Am luat-o eu si i l-am aratat si mi-a intors spatele, foarte preocupata de noile cadouri .

In alta ordine de idei, noi ne luptam cu o constipatie crunta, in conditiile in care peste 50% din mancare de peste zi e lichida . Ii dau probiotice si tarate de la plafar, dar inca nu pot sa zic ca vad ceva rezultate, desi pe net toata lumea zice ca taratele ar face minuni . Daca ati trecut prin asa ceva sunt deschisa la orice sugestie.

Cami, R. nu a avut pana acum probleme cu polipii, dar cat am fost internati la ORL, am vazut foarte multe cazuri. In cazul copilasilor, anestezia e generala si nu prea, in sensul ca ei sunt adormiti dar nu sunt parcurse aceleasi etape ca in cazul adultilor. Se foloseste un gaz si toata povestea dureaza maxim 20 de minute, adica atat lipseste copilasul de langa tine, timpul interventiei propriu-zise aminteles ca e undeva la 10 minute, chiar mai putin. Copilul il primesti constient, dar un pic ciufut ca sa zic asa. Am vazut copilasi care la aproximativ o ora dupa "eveniment" se jucau relaxati cu nasucul bandajat.
Eu iti recomand clinica orl de la Bega, personalul e foarte OK, de la infirmiere la medici. Daca mai ai alte nelamuriri, iti raspund cu placere, atat cat stiu, desi repet noi am avut alt gen de interventie.

Mergi la inceput