Cand onoarea e ieftina ...

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

Citat:
citat din mesajul lui ina.click

cred ca memorabil a fost cand ne-am chinuit sa il convingem pe Oleg, ucrainian cu vagi cunostinte ale limbii romane, sa NU se duca la Surprize Surprize pentru ca acolo nu e cu bani. Aia erau chiar fanii zanei care veneau, lacrimau si suspinau sincer si pe gratis. N-a fost chip sa te-ntelegi cu el, Oleg s-a dus. Mai era si in direct si mai dura si ore in sir.
S-a intors beat lemn, cu un balon cu surprize surprize, cantand din toti rarunchii ""Ti inviiiiieeeet aiiiiiiici.....Nuuu viei rrieegrietaaaaaa!!...""

Doamne cat am ras...si mi-am mai adus aminte si de viata de student :)!

Eu am fost o singura data la o emisiune, castigasera niste prieteni de familie un apartament in Bucuresti , eu studenta i-am cazat in we in camin si a trebuit sa-i insotesc pana la emisiune, la partament sa-i pozeze pe acolo...recunosc ca eram si curioasa rau. Ce m-a surpins, erau fetele de la animatie, care la TV pareau ca se zbenguie de rup platoul in doua, in realitate de abia ca se miscau, faceau niste miscari simple, probabil efectele erau facut de cei care filmau. Si atunci am stat de vorba cu cei care aplaudau ( tot studenti) care mai erau si cinstiti de fiecare data de castigatori...era o veselie acolo!

Mergi la inceput