Fluturasi minunati de mar-apr 2011 (30)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

a inceput sa ninga la noiiiiiiiiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

DELIA mami nu are carii intre dinti le are la baza gingiei pe dinte in fata.Nu bea decat apa( in afara de lapte) si i-au aparut pe la 1 an, la analize calciul ia iesit bun, nu mai stiu ce sa cred.

Mergi la inceput

La noi ninge de dimineata neincetat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

ce fain mie imi place zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Mary, dar voi in familie cum stati cu dintii? Poti sa te duci la un dentist sa-ti zica cauza.... Ce misto ca ninge, dar eu nu-mi doresc sa ninga aici, ca tb sa o ies cu Andra sa o iau pe Maria de la scoala....etc

Mergi la inceput

Noi stam foarte bine cu dinti, eu prima plomba mi-am pus-o la 20 de ani, si sotul la fel.poate sunt niste carii care se trec ca sunt la suprafata inca nu au afectat dintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Hello!

Noi iar am avut probleme, iar prin spitale... parca povestea asta nu se mai termina...

Laura o sa incerc sa ajung zilele astea la posta, te anunt prin PM.

Mary nu au nicio legatura petele de pe dintisori cu faptul ca bea noaptea LP; L are problema asta de la un an si ea a fost doar alaptata si pe deasupra tot de pe la un an nici nu mai suge noaptea; nu bea niciun lichid in afara de apa (gen ceai cu miere sau suc de fructe, care ar fi cel mai cauzator de carii), nu mananca dulciuri, nu suge acadele/caramele etc, are chiar exces de calciu in sange, desi de 2 luni nu mai mananca deloc lactate (doar ce suge LM) si nu i-am dat niciodata calciu (pediatra mi-a interzis si sa-i mai dau vigantol); singura explicatie pe care am primit-o pana acum este ca are o predispozitie genetica la aceste pete, este o distrofie dentara, ceva nu e Ok cu smaltul/dentina si se demineralizeaza dintele de aceea apar acele pete maronii, care in timp se fac negre, se extind si dupa un alt timp pot deveni carii de colet cu retezarea dintelui (pe mine asta ma inspaimanta). Eu o spal zilnic, incerc chiar de 2 ori pe zi, frec energic cu periuta si ea urla si face un circ, dar degeaba, n-am remarcat nicio ameliorare; sper sa gasesc un pedodont bun care vede si copilasi sub 2 ani, pana acum n-am auzit decat de copilasi peste 2,5 ani care pot sta la consult la dentist, toti au zis ca e prea mica. Dar asta e acum ultima noastra grija...

Nu mai scriu altceva, nu ma simt in stare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Ufff Ivy multa sanatate. Dar ce se intampla cu voi?

Eu astept sa mi se termine masina de rufe, desi sunt rupta de oboseala. Si as rontai intr-una.

Delia , frumos motiv dar sigur nu-i din motive de post.

Uff sincer , din tot postul cel mai greu mi-e cu partea astaAm niste vise noaptea, nici macar eu nu vreau sa le stiu. Cami sper ca asta nu trebuie sa spun la spovedanie nu? Pe langa ca mi-e rusine il mai ispitesc si pe bietul om , cine stie si lui cat i-o fi de greu.

Eu cu Vic am probleme cu dintii. Am putea sa ne mutam la dentist.Saracul e necajit ca el nu mai are ce pune la zana maseluta Eu am cumparat o pasta cu care se da in fiecare seara pe dintisori, dar in afara ca am dat pe ea 50 lei, alt efect n-am vazut.

Laura si eu zic ca trebuie sa schimbi ceva in modul de alimentatie de peste zi. Oricum n-o sa-ti iasa din prima, dar cu rabdare vei reusi. Da-i si seara mancare gatita daca agreeaza mai bine. De ex Ilinca nu mananca nimic cu paine, nu pot sa-i dau un sandvis nimic, linge ce-i pe paine si gata.

Maine merg cu taica-meu la spital la Timi. Il opereaza la gat, are o tumora pe coarda vocala. Stau pana seara cand vine sotia lui sa ma schimbe. Doamne ajuta.

M-a sunat azi doamna invatatoare a lui Alex sa-mi spuna ca una din colindele nou invatate o vor folosi si ei la serbarea lor. Asa de frumos a vorbit de Alex ca aproape am facut criza de ficat.

Moni(Monica70) are nevoie de noi! Haideti sa-i fim alaturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Madutza de colindat colindam la vecini in primul rand si apoi la prieteni,familie cunoscuti si chiar familii pe care nu le cunoastem aproape deloc dupa solicitari si suflet. Suntem trupa faina si ne roaga lumea sa mergem si la ei, ba ca au copii bolnavi, ba parinti bolnavi , ba eu stiu ce alte necazuri si apoi noi mergem. Anul trecut am colindat cu vreo 2 zile inainte de ajun pana in 30 in fiecare seara. La unii ne simtim bine la altii mai putin, de ex nu-mi place cand ne cheama pe post de clovni, sau sa se mandreasca la prietenii cu bani , la altii simti ca le-ai facut atata bucurie ca nu-ti incape in straita. Aici prin sat umblau anul trecut oamenii sa ne roage sa mergem si la ei, dar cum sa-i multumesti pe toti ca fiecare are pretentia sa intri , sa stai sa mai zici una, sa mananci sa bei. Greu domle greu. Eu merg cu copii , dar sotul nu serveste chiar la toata lumea, el ii mai rusinos. mie nu mie rusine, ce daca cant si mai fals si mai ragusit, important e ca o fac din suflet.

Anul asta vrem sa imbracam copii in costume populare. Sa vedem daca reusim .

Moni(Monica70) are nevoie de noi! Haideti sa-i fim alaturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

yvy, o imbratisare virtuala
somleac si eu tot cu masina ma acompaniez...sanatate multa tatalui tau, ne rugam pt el , bine?

Mergi la inceput