Fluturasi minunati de mar-apr 2011 (30)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

laura si eu am avut aceeasi problema cu antonia pana tarziu cu bautul laptelui noaptea
dar ea il bea de placere
stiu eu ce sa faci sa scapi
seara tre sa ii dai un alt felul doi
asa m-au invatat pe miew fetee de la cealalta odisee p antonia
adica daca se poate un piure cu carnita
sau cu branzica
sau branza fagaras cu paine
sau tocana de cartofi
etc
orice dar sa fie ffffffffffff consistent
nu doar iaurt
tu daca mananciu iaurt te siumti satula seara?
eu nu
atunci incearca diverse combinatii
si vei vedea ca nu va mai vrea laptic atat de mult noaptea
se culca cu foame
si de aia face asa noaptea

Mergi la inceput

aaaaaaaaaaaaa
laura si solutia salvatoare sincera sa fiu e sa o treceti pe lapte de vaca de comert
zuzu sau oriuce altceva
e mai ieftin
si e destul de mare
finuta mea bea laptic de vaca de la 1 an
eu pe antonia am trecut-o mai tarziu ca era alergica
acu i-a trecut si pe pe zuzu
si e super bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

NA" SEARA! Eu mi-am terminat treaba pe azi, am terminat de smotruit etajul, maine e o alta zi sa mai fac si parterul. M-am ofticat in seara asta ca m-am infructat, mi-a trimis soacra pachet de la italia si erau la bunataturi dar pe mine m-a ispitit o alvita si am citit ce am inteles eu ca era de post si cand colo nu stiam ce inseamna "albume" apoi sotul incepe sa rada si imi spune ca e albus!(deja o mancasem).

Strumphy!
DELIA MULTUMESC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

cami_antonia multumesc de sfaturi o sa incerc asa cum ai zis.....laptele de vaca se deranjeaza la stomac si varsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

Laura aceeas problema o am si eu, a mea bea lapte de doua ori pe noapte si nu e chip sa o dezvat dar astept mai are de ii iesit doua maselute si gata cobor militaria, eu ii dau lapte de vaca dar ma deranjeaza ca deja are carii, toata lumea spune ca sunt carii din cauza ca mananca noaptea..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

MaryM85 as devreme carii ??eu nu cred ca are defapt nu pot vedea ca nu ma ma lasa sa ma uit calumea .... problema mai e ca si rupe intr-una tetinele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Laura si Mary, intru si eu in club cu voi si Andra mea mananca lapte in spre dimi adica la 4-5, cateodata 6 dimi si apoi se culca la loc. Pana cum trei luni manca si la 2 si la 5 ca bebei si credeti-ma fetele ca i-am dat si piure si carnita seara si mamaliga cu branza si paste, si lapticul de la culcare era cu cereale.... Asa si ziceam si eu ca voi celelalte ca nu tb sa pape noaptea...Maria nu a mai papat noaptea de la 3 saptamani...dar uite ca mi-a aratat Dumnezeu ca se poate si a#537;ltfel decat stiam eu sau de cum ar trebui... eu ii dau lapte de vaca la fata, si n-are carii Mari, carile nu se fac de la mancat noaptea ca nu-i ramane laptele printre dinti, se pot face de la suzeta cu ceai sau lichide dulci tinuta mult in gurita sau chiar de la lucruri acide de mancare, o deficienta de calciu , etc...Ma duc la treaba...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Strumph , de ce esti trista?

Mergi la inceput

da strumphhhhhhhhh ce ai de esti suparata?

Mergi la inceput

laura pai da-i intai combinatie intre lp si laPTELE DE VACA
CATEVA saptamani bune

Mergi la inceput