Fluturasi minunati de mar-apr 2011 (30)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna dimineata de luni dimineata!

.... ca sa fac si poezii se vede ca-s in "good mood", dupa ce am dormit ieri pana la 11, azi noapte era ora 1 si eu nu puteam dormi asta-i invatatura de minte , altadata nu mai fac asemenea prostie, ca nu vreau sa stau in pat juma de noapte sa ascult concerte pe muzica de sforait

Multumim de laude celor care ne-au admirat bradutul ... chiar ma feliciti pentru alegerile facute, a iesit superb, ma asteptam la drept vorbind sa iasa frumos ca e totul nou ca doar am vrut sa schimb toot, decoratini, culoare... dar asa ca "de revista" , sa o citez de Mada platesc si drepturi de autor sa stii chiar nu ma asteptam sa iasa si sambata si ieri stateam asa pe canapea si ma uitam la el, minute in sir, chiar e superbbb! nu imi vine sa cred ca a putut sa iasa asemenea minunatie din insiratia mea am cumparat bradut sambata dimineata, ne-am trezit era tot alb afara, aveam programat sa mergem la pranz la niste prieteni dar de dimi mi-a dat mesaj ca le e fetita bolnava cu febra si tuse si am reprogramat, deci in loc de duminica, am fost atunci sambata dimineata sa luam bradut si cat a dormit piscoata la amiaza ne-am apucat de brad... a facut Nick focul in semineu si vorba aia, era ca in povesti, numai fulgii de nea lipseau am desfacut toate pungile, cutiile cu decoratiuni am inceput sa agatam in brad, eram asa emotionata si nerabdatoare sa il vad gata de cum nu va puteti imagina, ma si vedeam iar copila in casa parintilor, wooww ce de emotii...la final mi-a dat Nick sa pun steluta in varf si m-am dat jos de pe scaun si m-am pus in fund sa il admir, am ramas asa mult timp cand s-a trezit pisccoata si a vazut bradul si luminitele, nu s-a mai marait deloc cum ii sta in obicei dupa ce se trezeste, s-a dus Nick sia adus-o jos in living, era deja noapte afara, tot frumos cu luminite si s-a luminat si ea la fata si zambea imi pare rau ca nu am pus mana pe aparat atunci sa ii fac poze

Am trancanit(laudat) destul ...sa mai beau oleak din cafeluta ca mi s-a uscat gura

Revin dupa micul dejun ca mi s-a facut si foame, nu numai sete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

strumphitza

madutza am raspuns la pm

fug la treaba am bagat un ochi iar pe aici ca nu e sotul ca el zice ori faci treaba ori stai la calc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

neata

noi suntem singuri fara Alex si ne e urat si dor de el :) Am motait tot weekendul, urata vreme.

Ninge pe la voi? Aici nu.

De cate ori deschid fereastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

strumph, chiar vroiam sa te intreb daca bradul tau e natural sau artificial?..ca pare f natural , si intradevar este fff frumos, nu m-as fi gandit ca decoratiuni in atatea forme pot sa arate asa frumos impreuna, te cred ca au fost momente de poveste

laura, gata camasile?

ina, hai ca pana pe 20 nu mai e chiar asa mult. Cred ca se distreaza de minune pustiu' acolo. Te-ai mai gandit dupa sarbatori, cum o sa faci?

Mergi la inceput

Are cineva cont de paypal si ma poate ajuta si pe mine, va rog ? vreau sa trimit niste bani intr-un cont ro si taxele si comisioanele sa trimit eu de aici direct din cont sunt foarte mari si nu se merita si dureaza ceva timp platesc eu taxele la paypal si apoi din cont ro in alt cont ro!

laura, vezi ca te-am intrebat ceva pe mess , sa imi raspunzi te rog!

Mergi la inceput

madutza_bra am terminat acum am deschis calc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

salutare fetele

delia petra sta luni si marti cu barbatul meu
si miercuri-vineri sta cu tanti daca poate veni
daca nu merge cu mine
initial o luam cu mine mereu
pana a inceput sa planga rau antonia ca de ce o iau pe petra acasa si pe ea o las acol
si atunci am preferat sa nu o mai iau
sa vedem cum m-oi descurca cand voi incepe scola

mada ai facut treaba sau nu???
eu m-am tot invarstit de cand a venit antonia
si acu vreau sa zbor iar la calcat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

ina, hai ca pana pe 20 nu mai e chiar asa mult. Cred ca se distreaza de minune pustiu' acolo. Te-ai mai gandit dupa sarbatori, cum o sa faci?

Il luam acasa fie ce-o fi si daca chiar nu putem ajung la cresa, e zapada cat gardul, ploua cu meteoriti sau se imbolnaveste rau, atunci poate, POATE il ducem iar la bunica-sa . Dar sper sa nu.

De cate ori deschid fereastra...

Mergi la inceput

Gata, am rezolvat problema, am dat comanda online la farmacia tei de Lp pentru Daria de dj_laura. ma bucur ca am reusit sa platesc online si nu mai am nevoie de paypal si alte minuni.... Laura iti mai spun odata si aici, trebuie sa o dezveti de LP noaptea, din 2 in 2 ore e mai ceva ca un bb mic de cateva zile...si daca o cutie se consuma in 3 zile, tu iti dai seama cat consumati voi pe luna numai cu LP? sa nu mai pun pampersii la total pai astea 4 cutii de LP cat iti ajung ??? off... mi-e mila de voi, sincer, dar trebuie sa te zgaltai nitel si eu , vorba aia!! dezvat-o de lapte de noapte, e mare acum, 20 luni!!! nu 2 luni!! si incearca pe zi sa ii dai sa pape solide sa se sature sa nu mai ceara noaptea lapte. Un copilas de varsta ei 2 sticle de 250 ml ar trebui sa bea minim, as spune eu si maxim.... dar tu cate ii dai pe zi+ noapte ???

Hai ca plec la treburile mele, sunt trista oricum...

Mergi la inceput

strumphitza stoiu ce zici tu dar dac nu papa noapte acand vrea urla de ne stie tot blocul ...nush cum sa fac dati-mi si mie idei fetelor cum sa o dezvat ca nush deloc am incercat sa nui dau dar plange rau de tot apoi nu mai doarme pana nui dau......ziua nu mamanca lapte

dimineta i dau iaurt pate sau ce am

pranz ciorba

dupa amiaza felul doi

seara ce am prin friginder dac nu iam dat dimi iaurt i dau seara sau pate dac nu iam dat dimi

Mergi la inceput