Strugurasi de sept-oct 2011**3**
Raspunsuri - Pagina 9
raluca050 spune:
Neata mamici. Haideti la cafea .
Sunt bucuroasa ca Edi a inceput de o saptamana sa se trezeasca doar o data sau de 2 ori pe noapte ceea ce este un progres. Prbabil ca a mai scapat de problema cu maselele ca nu pot sa vad nimic prin gura lui, nu ma lasa . Insa cand rade mai observ o masea in plus, o alta gata sa iasa....
Eu inca nu l-am spalat pe dinti desi i-am cumparat periuta si pasta.O sa incerc s-o fac seara la culcare ca dimineata sunt plecata la munca iar mama nu cred ca se baga la acest capitol.
Mai fetelor noi avem o alta problema, nu vrea deloc sa mai stea pe olita, iar acum face destul de mult pipi si kk si trebuie sa-i schimb pampersul des si e distractie mare, parca-l tai cand vreau sa i-l pun, jale mare. Nu stiu cand o sa reusim sa-l invatam la olita.
Dati-mi sfaturi cum sa procedez mai bine.
Sei barbatul meu s-a gandit sa prinda bradul de parchet cu banda dublu adeziva care merge desprinsa ulterior fara sa afecteze parchetul. Si noi tot artificial avem. Insa si eu am alte emotii legate de caruselele luminoase pe care o sa le punem prin casa, sigur o sa traga de ele
Pupici.
seidana spune:
Raluca.. de ce nu foloseti chilotei?
Cu banda dublu adeziva... nu stiu sincer cat e e rezistenta la asa ceva... insa merita incercat
Nici noi nu folosim inca periuta.. are doar 4 dinti sus 4 jos.. poate dupa ce ies si maselele....
anca_toma spune:
buna dimineata fetelor !!!!
multumesc de incurajari, asta e de acum astept sa vad ce se intampla.Eu am facut Toch-ul si la Iancu si acum ,dar varicela nu e inclusa .
Despre tintoci, nici eu nu il spal pe dinti, as vrea sa ma apuc ca dupa e mai greu de obisnuit dar cum pana acum doau sapt nu am avut decat 4 dinti, acum a mai iesit unul am zis sa mai facem niste achizitii :D.
La olita sta , dar doar cand vrea.De multe ori o aduce el cand face caca, dar de cele mai multe ori o aduce doar sa se urce in ea cu picioarele.Nu sunt omul care poate sa dea sfaturi ca la mine a fost fff usor, deci ...Dinimeata dupa ce ii dadeam lapticul il pueam pe olita asta de la 11 luni si azi asa maine asa s-a invatat.Acum nu am incercat sa il lasa fara pampers inca, as vrea sa stau acasa eu cateva zile sa il las , dar sa vad.Inca nu am mari sperate si oricum sunt fff mici, targhetul e sa renunte la pampers pana la trei ani si saracii de ei nu au nici un an juma, deci rabdare.
Eu am alta problema ,aceea ca nu vorbeste deloc, doar gangureste, dar nici un cuvant inafara de mama.A mai zis odata tata dar atat, si am vazut ca majoritatea deja au 5-6 cuvinte in vocabular.De bombanit bombaneste, dar altceva pas, nu vrea .Nici nu sau da nu zice sau macar sa mimeze.
gata m-am descarcat.
ma apuc si eu de munca ca nu am facut aproape nimic pana acum
anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011) + 8+
raluca050 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui seidana Raluca.. de ce nu foloseti chilotei? Cu banda dublu adeziva... nu stiu sincer cat e e rezistenta la asa ceva... insa merita incercat Nici noi nu folosim inca periuta.. are doar 4 dinti sus 4 jos.. poate dupa ce ies si maselele.... Cea mai fericita de Elena (24.08.2011) |
Exista chiloteti si pentru baieti sau sunt universali ca am vazut ceva prin magazine dar roz pentru fetite
seidana spune:
Raluca, de la Pampers sunt girl roz sau Boy cu albastru.. acelasi lucru, alte culori
Insa iti recomand Libero, sunt universali, sunt mult mai fini si frumosi .. insa parca si putin mai scumpi.. noi ziua numai chilotei folosim.. pt ca ne imbracam in miscare :)
ANCA>.. va fi bine ! trebuie!
Iancu .. are vreme sa vorbeasca, important e ca bombane :)
LenaC spune:
Anca Maia spune doar tata (toata ziuaaa) si ham (care e interjectie de fapt :))))
no worries. sunt copii care la 2 ani nu vorbesc si nu e nici o problema
atata timp cat comunica cu tine e ok. eu cu Maia ma inteleg perfect chiar daca nu vorbeste, ea imi arata daca vrea ceva :)
Hayat_Kh spune:
La multi ani ! Klauditza si Zubi
Sa fiti fericite , implinite si sanatoase alaturi de cei dragi voua.
Pupici si imbratisari.
zubi spune:
La Multi Ani si tie Klau
Hayat, multumesc mult iubita
Da, chair am petrecut ffff frumos, in special ca am fost cu baietii mei iubiti, si ca anul asta s-a intamplat chiar sa simt din plin ca a foast ziua mea, am fost cu totii, parintii mei..india a vrut o mare petrecere acasa, a fost minunat, si plus ca mi-a facut o multime de surprize dragul de el, chair m-a facut sa ma simt speciala pt el..mi-a daruit de ziua numelui multe haine, iar ieri,de ziua mea, la 12 noaptea lumanari tortulet si un inel de aur, ff finut..a fost minunat anul asta
MatzaRebela spune:
La multi ani ! Klauditza si Zubi
La multi ani cu intarziere si celor care si-au sarbatorit ziua de nume de mos nicolae:P
Pupici de la Kate hehe pe care o lauda soacramea ca e suuuuper cuminte abia daca ii aude gurita la ea.. nici macar nu prea gangune dar e fericita se joaca rade deci nu ar fii speriata... iar acasa tipa chiuie tipa la mine maaaaa:))) vb pe limba ei destul de mult ahaha a auzit-o azi la telefon ca facea galagie si zice i-auzi ce-i merge gura:)))
Posibil nu se simte in largul ei...
Nici caca nu face daca nu e acasa:))) nu a apucat sa faca dimineata(adica pe la 11) asa ca nu a facut deloc pana nu a ajuns acasa seara:))) am fost si 3 zile plecate aceeasi poveste..numai acasa face:))
vad ca vb de olita... eu nu am pus-o pe a mea inca m-am gandit ca e cam micuta... o sa vad cum facem macar pt caca sa o invat:))
de spalat pe dinti.. nu ma lasaaaaaaa am incercat ao las si pe ea... si nu imi place ca deja are depuneri.. acum nu stiu daca e de la laptic ori de la ce insa se vede pe dintoc asa albicios... ohhhh si nici nu stiu daca e permanent ca nu ma lasa sa ma ating.. asa se zbatee pffff
va pupam cu drag si revenim cu update-uri heheh ca a inceput si ea sa mearga mai mult in picioare.. are zile si zile:)))