Strugurasi de sept-oct 2011**3**
Raspunsuri - Pagina 10
May3 spune:
Hello
La multi ani Klaus si Zubi
Azi am facut bradul. E asa frumos…
eu imi doresc de la mos bebe 2 :D
fetele, am si eu o intrebare. ma gandeam zilele astea daca sa mai investesc timp si bani in siteul care il am sau sa l las sa moara.ce ziceti mai sta lumea pe forumuri in ziua de azi?. sau facebookul si twitterul sunt la inaltime?
Lali_mete spune:
Buna seara!
Klaudita,la multi ani,sa fii fericita si iubita!
Zubi,te pup inca o data si aici, la multi ani !
Matza, eu pe Paul l-am pus la olita devreme,abea statea in fundulet, apoi cand i-au dat caninii nu a mai facut kk regulat,asa ca nu l-am mai pus,plus ca in perioada aia de iesit caninii s-a iritat rau la fundulet,si probabil a asociat durerea cu obiextul,asa ca pana la 2 ani si 3 luni cand isngur arenuntat si la scutecul de zi si la cel de noapte aproape ca nu l-am mai pus. Pe Teodora nu am pus-o decat de cateva ori,dar dupa ce a implinit un an. De fiecare data a facut ceva in olita. Acum,de vre-o saptamana,cand face caca imi spune,si daca o intreb de unde pute se bate cu palma pe scutec sau pe burta , in zona buricului,si tot de vre-o saptamana, uneori, fuge in baie,si pune mana pe closet cand zice "caca" intr-una,si chiar face in momentul ala. Ea face des,de doua-trei ori pe zi in ultimul timp,si suspectez ca ar fi de vina ori al doilea rand de maselute ori al patrulea canin care ne fenteaza.
Maimutica mea s-a atasat rau de copiii de la gradinita ,colegii lui Paul, si plange dimineata cand o mai las acasa cu sotul,si eu merg cu PAul spre gradinita, asa ca cel mai des merg si cu ea. Cand sunt singura, ma intreaba lumea pe strada " mama cangur,unde-i puiul?" , ca s-a obisnuit lumea sa fiu si cu ea lipita de mine,si cu tzitzi in gura ... Cica sunt aproape de nerecunoscut fara ea ...
Apropos de alaptat si tzitzi, Teodora cred ca nu o sa mai suga mult timp. Suge cam de trei ori in 24 de ore,si-a mai scos un supt acum vre-o 3 saptamani, si de atunci suge doar dimineata, ori cand se trezeste ,ori cand il ducem pe Paul la gradinita,al doilea la pranz sau dupa somnul de pranz, si inca o data seara,la culcare,dupa masa de seara. In rest... e o mancacioasa, pe unde mergem mananca, ca cere! Ai vostri sunt tot asa cersetori ca a mea? Daca vede ceva de mancare ce crede ca i-ar placea incepe sa zambeasca laaaarg si sa spuna ori " e meaaaa, daaaa-mi!" , ori " mmmmm, papa!" .
De Mos Nicolae i-am dus pe ambii pici la vecina sus, i-am luat impreuna cu piciul ei sa vedem bradul din sufragerie, timp in care "Mosul" a pus ciorapeii rosii la usa si a sunat la soneria deosebit de utila a vecinei,sonerie la care apesi o data si suna de trei ori . Pana am fugit noi din sufragerie la usa a plecat Mosul,dar deschizand copiii usa au vazut ciorapeii... Nu va pot explica ce era pe capul lor, cu mse bucurau,cum s-a infipt Teodora prima la un ciorapel, si cum l-a strans la piept,si cum mi l-a aratat , cum l-a vaesat pe podea sa vada ce e in el, cum au facut si baietii la fel si cum nu a facut abuz de dulciuri , a mancat un mosulet de ciocolata ( dati cu pietre,dar nu prea mari ,ca era cu lapte,nu amaruie) , apoi o clementina si a baut suc cu pai ( mai dati o piatra dar nu prea mare nici asta) , iar mai tarziu,can a venit alt mos, nu a ma ivrut nimic. Si nici PAul. Ei sunt obisnuiti cu multe feluri de dulciuri, le stiu gustul la toate, i-a incantat faptul ca au primit, si acum ii incanta ca stiu unde sunt,si isi iau singuri de acolo. Desi nu au primit multe, inca au din ele.
Fetele,care aveti numarul Korei de telefon, mai vorbiti cu ea din cand in cand, are nevoie de noi sa ii ridicam moralul. Nu stiu daca fac bine scriind aici, dar va spun ca e trista rau,e in spital cu Iannis, care a facut complicatii de la o peritonita, care a degenerat in ocluzie intestinala cu perfoare de intestin subtire. A fost operat si acum sunt inca internati in spital. Asta este povestea pe scurt , mai pe larg poate o sa reuseasca sa intre ea sa ne spuna,cand se va inzdraveni Iannis.
Seidana, cate caciulite ai facuuut! Eu am avut alte treburi, am facut cateva "Minnie Mouse" ,doua albinute ,, un iepuras,doua simple,roz una neagra, am una in lucru "Bob Marley" si ma straduiesc sa fac si manusi fara degete, tot crosetate, sper sa le termin intr-o saptamana,sa ajunga pana de Craciun la destinatari .
Va pup acum, ma bag in pat. Incerc sa dorm,sper sa pot,la cata cola am baut azi. Am cam facut abuz , nu am mai baut de mult ...
raluca050 spune:
La multi ani cu intarziere Klau si Zubi. Va pup
Zubi ce sot "sensibil" ai, f frumos din partea lui. Cred ca ai fost in al noulea cer
Ce urat este pe aici pe-afara. ba ploua ba ninge. Vreme de stat in casa.
Lali si Eduard cere mancare peste tot pe unde mergem gusta si daca-i place mananca daca nu o arunca. Oricum nu putem manca la masa fara sa stea si el cu noi chiar daca este satul, e ffff pofticios.
Intre timp s-a facut tare nebunatic dar e simpatic si parca nu se vede oboseala insa trebuie supravegheat 100% ca altfel face rele. Ieri am vorbit la tel 2 min si cu o viteza de n-ati vazut a scos pamantul de la un ghiveci si a rupt in bucati un sul de hartie .
Ce rau imi pare de Kora si de Iannis, mi se rupe sufletul cand aud de copii bolnaviori, imi vine sa plang de mila. Sa dea D-zeu sa se faca bine repede.
Pupici.
klau_ditza spune:
Am scris un mesaj care nu s-a salvat
Va multumesc pentru urari.
MAY sa iti aduca mosul ce iti doresti
KORA sanatate lui Iannis!
LALI ce frumos a venit mosul la voi!
klau_ditza spune:
Nu v-am zis ca piticul vrea sa sara din patut. A demonstrat ca poate Curand il gasesc. jos.....
raluca050 spune:
Neata mamici si pitici. Curand ne dam cu sania daca tot ninge asa .
Klau si Edi si-a facut o pasiune din a sari in pat si mai nou se arunca din pat cand suntem in jur ca sa-l prindem.
Sa aveti o saptamana usoara
seidana spune:
Neatza...\
LALI.. ce frumos povestesti cum au reactionat copiii..
Pai ce sa fac cu caciulile , m-am cam saturat de stres insa daca m-am inhamat ..... am target 2-3 caciuli pe zi
OFFFF.. ce rau imi pare de KORA.. numai puii sa ne fie sanatosi, restul nu mai conteaza...
Si eu ii mai dau cate o ciocolata, de calitate, de la kinder face alergie, ii dau motzard, sau ceva mai klumea... dati cu pietre, daca vreti, insa am hotarat, mai bine cate o patratica pe saptamana, decat sa descopere dulcele peste 2 ani si sa nu se mai opreasca
camady spune:
Neata.
Am vazut acum mesajul tau Lali.Am sunat-o imediat pe Kora.Am vb. putin ca venea dr.Insa a apucat sa-mi spuna ca sunt tot la terapie intensiva dar ca sunt pe drumul cel bun.Doamne ajuta sa se faca bine cat mai repede.
Noi suntem bine.Lali cati dintisori aveti voi .Noi avem 4 dinti sus, 4 jos, o masea iesita in intregime jos stanga si una iesita partial sus stanga.De spalat pe dinti vrea s-o faca numai ea.Si-i freaca pana ii iau periuta si plange.La olita am incercat si eu de vreo 2 ori fara succes (nu se aseaza pe ea,daca o asez eu plange) si de atunci punem doar papusile.
anca_toma spune:
Kora sper sa fie totul bine pana la urma.multa multa multa sanatate .
Lalli multumim ca ne-ai spus de Kora.Vad ca piticeii tai cresc de numa numa.Cum s-au bucurat ei de mosu,Iancu nu prea l-a bagat in seama pe mosu .Dar cred ca la Teo se vede deja influenta lui Paul .
Eu in we am fost si i-am luat lui Iancu uns ac de cadouri pt craciun .
http://www.bebebliss.ro/vtech-masinuta-stie-tot-in-limba-romana.html
http://www.dinobebe.ro/jucarii-1/puzzle-si-jucarii-de-lemn/roller-coaster-cu-margele-1-an.html
http://www.piticshop.ro/jucarii_educationale/jucarii_educative/memorie_si_logica/set_de_100_de_cuburi_din_lemn_cu_sortator_pentru_copii-p10049307
http://www.lacopii.ro/suport-cu-cilindrii-si-ciocan-woody.html
Si o carticica 'Trenuletul lui Matei', deci e plin de cadouri .
Bineinteles ca masinuta i-am dat-o aseara sa se bucure de ea , ca nu am aveam eu rabdare .
Eu ciocolata nu i-am dat decat o data ou chinder, o bucatica, restul l-am mancat eu, dar ce e drept e ca s-a mai autoservit cand nu am fost pe faza si am lasat-o la nivelul lui .
Inca nu i-am dat pt ca consider ca o sa aiba timp sa manance dar acum daca ii ofera cineva ii dau si lui o bucatica mica mica mica .
Ieri i-am facut gutuie coapta si a mancat ca spartul si apoi la pranz spanac la care ziceai ca se bat turcii la gura lui ca nu mai dovedeam sa ii dau pe cat de repede vroia, deci clar spanacul intra oficial in mancare lui de baza.
Eu pana acum nu am facut spanac, macam doar urzici , dar am incercat ieri si a fost bun.
anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011) + 8+
raluca050 spune:
Anca sunt asa frumoase jucariile, nu o sa stie cu care sa se joace mai intai.
Edi a tot primit de Mos Nicolae fel de fel de jucarii si de la noi si de la bunici si de la nasi si acum nici nu se mai uita la ele. Se uita doar pe cartile cu animale si ma striga sa-mi arate ce descopera. Asa ca de Craciun m-am gandit sa-i cumpar doar Broscuta aceea povestitoare si poate ceva carticele.