Strugurasi de sept-oct 2011**3**

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Buna fetelor

Kora, imi pare rau ca totul sa fie bine.
Lali multumim ca ne-ai spus, ca sa fim alaturi de ei.

May, sa vina mosul cat mai repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Kora, suntem si noi alaturi de tine! sanatate multa puiului si ai incredere ca va fi bine intr-un timp cat mai scurt, este tare importanta starea ta de spirit.

Fetelor, mai este vreun pitic cu ... 2 dinti sus si 2 dinti jos, sau Sasha a ramas in urma la capitolul acesta?

Este o diferenta intre baieti si fete, incat acum realizez ce zana este Maya :)
Sasha nu mai vrea sa doarma de dupa amiaza acasa, face urat de tot cum vede patutul...la mama / soacra doarme de 2 ori pe zi. Cred ca este innebunit sa stea cu noi si de aici reactia aceasta.
De mancat mananca foarte bine, de mers tot nu are chef sa mearga decat cativa pasi. Sunt minunati amandoi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

Kora, multa putere iti doresc

Merci Klau si Rach
Eu as vrea sa-mi aduca mosu, dar sotul nu vrea inca. Asa ca sunt inca in faza de convingere sot :D Si pentru Beatrice a trebuit sa duc munca de convingere ca el e fricos si un pic mai comod :)
Dar eu m-am hotarat. Mai vreau unul
Sper sa reusesc sa-l conving si pe el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

ingerash Noa oficial are doar 2 dinti si 2 maselute. Incisivii centrali acum pocnesc...

Kora multa sanatate piciului si recuperare cat mai rapida!!

may pai tu incepe si lucreaza la proiect ca s-asa nu ajunge imediat...bafta!

sei ciocolata nu e verde de paris doar ca risti s-o ŽaboneziŽ la ea, in rest...stii tu, zahar destul, aditivi, valoare nutritiva cam zero...vorbind de asta, ceva baton de casa nu facem?

cadouri de Craciun: inca n-am hotarat, oricum va fi ceva minimalist...

Oala noapte: n-am pus-o si nici n-o pun in urm 3-4 luni

dintii: ii sunt albi si drepti deocamdata. Inca n-o spal pe dinti.

Cat despre carie de biberon hmmmm, Dani a baut lapte cu cereale in biberon pana spre 6 ani. Nu are nici o carie. N-a fost alaptat. Cred mai mult in genetica decat in biberon vs alaptat.

anca cum e cu varicela??? la bb1 nu ti-au facut testele? poate ai facut-o in copilarie, sau poate pur si simplu nu o iei...

sei tu de bb2 mai ai timp cu atatea caciulite?? Am pus poze pe grup cu palarioara noastra. Mi-am amintit de voi cand am vazut-o, si mama mea i-a si cumparat-o

Noi suntem binisor, Noa doarme cu mama mea in camera, eu noapte ma odihnesc, deh, mai o luna si pleaca mama. Dani a facut niscaiva reactie la vaccinul de la 6 ani, dar suntem ok. facem planuri de craciun si revel, foarte acasa, cu amici si familii, la gura sobei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluca050

Mai fetelor noi avem o alta problema, nu vrea deloc sa mai stea pe olita, iar acum face destul de mult pipi si kk si trebuie sa-i schimb pampersul des si e distractie mare, parca-l tai cand vreau sa i-l pun, jale mare. Nu stiu cand o sa reusim sa-l invatam la olita.
Dati-mi sfaturi cum sa procedez mai bine.

Copiii nu-si controleaza perfect sfincterele pana spre 2 ani, deci ai 2 optiuni:

1. sa-ti smulgi parul din cap si sa te stresezi cu olita&co
2. sa mai astepti cateva luni, sa dea pruncu semnale ca vrea la olita.

cu schimbatul scutecului si la noi e jale, de obicei amandoi tinem de ea si tot patam una alta. si il mai pun si in picioare terminam cu sudoarea pe frunte de obicei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klau_ditza spune:

Vorbiti de olita....de lucruri sfinte pentru noi Am incercat sa il pun...dar olita parca are ace. Nu are chef sa stea. Nu stresez copilu'. Felicit strugurasii rabdatori si pe mamicile lor. Al meu...poate la vara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca050 spune:

Neata

Klau , Dbunny nu ma mai stresez cu olita, cand vrea sa sta il pun cand nu nu mai insist, i-am luat si pampersi chiloteti si pot sa-i pun mai usor asa ca nu ne mai certam la acest capitol.

May poate-l convingi acum de sarbatori cand spiritul Craciunului te face mai deschis , mai binevoitor...

Eu inca am discutii cu sotul legat de alt subiect: curatenia in casa. Pana sa ne casatorim era baiatul foarte ordonat la mama lui acasa, acum numai cu discutii pune ceva la loc, sau spala o cana si uite asa ne certam pe maruntisuri. Dar nici asa indolent nu pot sa-l las . Sunt rea, nu?

Ingeras nu vrea sa doarma ca sa stea cu voi. Edi cand suntem si noi acasa toata ziua in week-end cu greu il culc vreo doua reprize de cate o ora ziua,daca mai avem si musafiri nici atat nu se mai culca, cum sa piarda el ceva. In timpul saptamanii in schimb, cand e cu ai mei acasa, doarme mult mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Neatza

Kora multe imbratisari, multa multa sanatate grabnica

fetele, cand in sfarsit m-am hotarat sa dau de carnet, a intervenit altceva cu banii:(...daca nu m-am saturat de situatia asta financiara...tot timpul tree sa ne calculam..si nu mai ajungem niciodata la o situatie...offf, azi sunt cam intoarsda, mi-as dori sa avem alta situatie, indi munceste pe rupte pt firma si uneori nu iese bine...eu ce sa fac, de vreo 4 luni ma tot uit prin ziare si nici nu am unde sa trimit un cv...mi se pare asa ca trece timpul si nu am reusit sa en luam un ap, sau sa ne facem o situaite cat de cat stabila....la anul se casat fratele lui si trebuie sa mergem, dar e o cheltuiala mult prea amre pt noi, ne trebuie undeva la 1500 euro..si cel mai probabil ttre sa imprumutam banii astia:(((eu vreau al oilea bebe, el nu vrea deocamdata...din cauza banilor normal...de ani de zile fetelor asteptam sa se schimber situatia asta, sunt ani de zile de cand tragema sa de niste bani...in fine...asta o fi doar o pasa, sunt alte lucruri mai importante, ce sa mai zic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klau_ditza spune:

ZUBI bani nu vor fi niciodata suficienti. Important e sa va intelegeti. Priviti inainte cu optimism si toate se rezolva Nu te lasa coplesita de probleme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca050 spune:

Zubi te inteleg ca ai o stare proasta si e normal, multe din discutii pleaca de la neajunsuri, sperante, dorinte .....
Insa daca va intelegeti o sa le depasiti, asta e cel mai important.
E bine ca depui CV-uri pentru ca niciodata nu sti de unde vine sanasa unui loc de munca si ai nevoie de asa ceva.

Mergi la inceput