Strugurasi de sept-oct 2011**3**
Raspunsuri - Pagina 12
raluca050 spune:
Neata.
Pe unde sunteti fetelor, nu a mai scris nimeni de ieri?
Cum stati cu zapada?
Eu acum am ajuns la munca dupa 2 ore de mers cu masina . Deci a inceput calvarul iernii.
camady spune:
Neata.
Si eu tot acum am ajuns la serviciu.Ninge ca-n povesti.Sper sa pot ajunge sambata la Bucuresti ptr ca Mos Neculai a venit cu bilete la concertul de craciun a lui Stefan Banica .Ce frumos e afara !!! Nici frig nu e.
pinkysor spune:
Buna dimineata fetelor!
Eu sunt pe aici, acum am intrat sa va salut
La multi ani Klau si Zubi!!! (scuzati intarzierea)
Kora, multa sanatate lui Iannis! Doamne ajuta sa fie totul bine repede!
Zubi, ce frumos ca ai avut parte de asa petrecere frumoasa!
May, sa vina mosul cu ce-ti doresti (sa-l convingi repede pe sot )!
Anca, ce de jucarii frumoase! Dar acum Iancu o sa aiba 2 jucarii cu ciocanel sau ai uitat de cj?
Ingeras, noi avem trei dintisori, doi jos si unul sus
Camady, distractie placuta la concert!
Noi suntem bine, mai nimic nou, crestem ne jucam cu tot ce prindem, mai ales cu masinute... nici nu m-am uitat de cadouri si am o lista lungaaaa...
Va pup pe toate!
Lali_mete spune:
Neata!
Mihaela,nu pui si o caciulita la primul mesaj,please? Sa fie mai de iarna,asa?
Eu am adormit fata,am reusit de am terminat caciulile promise cuiva, acum ma apuc de terminat curatenia.Azi termin o gramada de chestii ...
La voi ninge,a ? La mine e doar friiiig, , sper sa ninga curand si la noi,ca mie imi place zapada.Nu imi place noroiul .
Va las cafele si vin fiert ,cui vrea!
Dbunny spune:
Si la noi e frigut, noaptea sunt 2-3 grade, ziua e ok.
lali spor la treaba
Nici noi nu avem noutati prea mari, ne ies dintii gramada, cateodata se roseste tare in ambii pobrajori, dar nu face febra. mananca mai putin, dar la gabaritul ei nu-mi fac probleme. a inceput sa-l strige pe Dani, se aude mai mult un ŽnaniŽ. Intinde gurita si da pupici, mai trimite si cu manuta pupicei, incearca sa manance cu lingurita din castronul ei, e innebunita dupa branzeturi si cascavaluri, castraveciori acrii, masline si prostii dastea.
you all
klau_ditza spune:
Ziua buna!
La noi ninge ca-n povesti
PINKY
Piticul meu a dormit 13 ore azi noapte. Neintors a dormit
Eu ma uit la calendar si astept sarbatorile. Nu am chef de nimic
raluca050 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui klau_ditza Ziua buna! La noi ninge ca-n povesti PINKY Piticul meu a dormit 13 ore azi noapte. Neintors a dormit Eu ma uit la calendar si astept sarbatorile. Nu am chef de nimic I'm a happy mother! 25.09.2011 Radu George |
Spune-ne si noua, mamicilor insomniace, reteta
klau_ditza spune:
RALUCA ieri a dormit de la 11 la 13. Mai mult nu a vrut.
Aseara dupa baie a adormit de puteai sa tai lemne pe el A dormit de la 19:30 la 8:30
raluca050 spune:
Klau ce fericita esti. Si al meu are zile cand doarme si cate o ora pe zi dar tot se mai trezeste noaptea. Rar doarme dus de la 22, 22.30 pana pe la 7-8 dimineata.
racheel spune:
buna, buna
Lali sa ai spor la trebi Multam penru cafea
Eu scriu cu cea mica in brate si nu pot deloc.Azi a dormit doar o ora pentru ca s-a trezit sa faca kk (in pampers bineinteles ) si nu a vrut sa se culce la loc.
Seara se culca la 22-22,30 si se trezeste la 9.
Nu vrea sa bea lapte, ii fac 300 ml cu gris si asa il papa.II pun si o lingurita cu zahar in el..o fi rau... o fi bine...nu stiu .
Avem si noi 8, 900 Kg, in body si pampers cantarita.
Spune si ea apa( la apa, suc si tot ce este lichid), as ( care inseamna ars la aragaz, veioza, bec, soba la tara),siu la gaini, si mie imi zice cand vrea ea meme si tata lui tac-su.Cam atat.