Strugurasi de sept-oct 2011**3**
Raspunsuri - Pagina 13
Dbunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui klau_ditza RALUCA ieri a dormit de la 11 la 13. Mai mult nu a vrut. Aseara dupa baie a adormit de puteai sa tai lemne pe el A dormit de la 19:30 la 8:30 |
Imi vine sa te bat de invidie!!
A mea maraie de 3-4 ori pe noapte, deh, plina eruptie dentara, nici incisivii nu-s bine iesiti
fetele vreo reteta ceva, pt revelion, imi dati si mie? vine o familie de romani la noi, as face ceva bun, romanesc, ca la carne cu smochine, sau somon cu grapefruit nu cred ca se inghesuie
klau_ditza spune:
BUNNY eu am musafiri de Craciun, de revelion, intre sarbatori. Inca mai "lucrez" " la meniu.
Cu siguranata voi avea salata de icre , de vinete, ciorba de vita, branza cu smantana, friptura pui/porc/vita. Ma mai gandesc cum ma organizez. Vin si nasii iar nasa e vegetariana.
la dulciuri: eclere, bilute cu visine din visinata, placinta cu branza, saratele, niste fursecuri cu nuca.
Intentionez sa fac si paine de casa.
Oricum ma mai inspir pana la Craciun.
Va ofer o cafeluta
raluca050 spune:
Neata fetelor. Haideti sa va incalziti la o cafea firbinte
Dbunny eu fac de obicei chestii clasice de sarbatori:salata de boeuf, icre, o rulada cu somon si branza philadelphia care e foarte simpla si gustoasa, o salata de pui cu grapfruit, andive si maioneza, fripturi..... si sa vedem ce idei imi mai vin. Noi avem musafiri doar de Revelion, de Craciun suntem doar in familie.
raluca050 spune:
citat din mesajul lui klau_ditza .........Sa nu uit de salata de telina, sarmale si racituri I'm a happy mother! 25.09.2011 Radu George |
Hmmm ce bune sunt, face si mama mea
michella78 spune:
ce mai faceti!
klau, raluca imi place ca voi tineti subiectul treaz!
ieri i-a tras tati pe copii cu sania, de Teodora staim ca ii place dar se pare ca si Stefan a fost foarte, foarte incantat! spunea sotul ca a tinut-o numai intr-un hohot de ras!
may, mi-a placut dorinta ta de cadou de la mos!sa dea Domnul sa ti se indeplineasca!
bunny, eu la capitolul retete nu ma bag la sfaturi, sunt cam antitalent asa, in domeniul bucatarie. adica intentii bune am, dar se finalizeaza ...
zubi, mi-a placut cum ai petrecut de ziua ta! bravo sotului ca stie sa te rasfete la modul asta!
kora, draga te tine, treci prin clipe dificile, ne rugam sa se termine cu bine!
hayat sa nu uiti ca dupa furtuna vine si soarele! curand veti avea zile mai frumoase! sa ai incredere in viitor!
lali frumos mai povestesti! unde sunt autostrazile tale, cred ca stiu, crosetezi de zor!
pinky, imi plac postarile tale atat de tonice si echilibrate!
nanna, creola, alex, jade hai, mai spuneti si voi cate ceva? va asteptam cu drag, cred ca aveti o desaga de noutati!
racheel, si stefan are uneori zile atomice, cand doarme cam o ora. dar seara cere mai devreme la nani!
la iasi ninge? oana, lena unde umblati?
sei croseteaza si ea de zor!
anca, am vazut la militari, la apaca un magazin unde aveau caciuli cu buhuhu si alte vietuitoare! parca tu cautai!
va pup pe toate, sper ca n-am uitat pe nimeni! orice omisiune e fara intentie!
klau_ditza spune:
MICHELLA e prea liniste... cred ca fetele se pregatesc de sarbatori. Te invidiez pentru sotul care a avut timp sa dea copii cu sania. Noi nici sanie nu avem
ingeras26a spune:
Buna si de la noi!
In primul rand, multumim de raspunsuri!
Asa este, Sasha nu mai doarme de pranz in we ca sa stea cu noi.
Si la noi este chinul de pe lume cu pusul pampers-ului (stiti cum face un purcel cand il injungii, da?) drept pt care m-am intors la pampersii chilor, singurii pe care reusesc sa-i pun.
Mama si soacra mea reusesc si din celalalt, cu arici, la ele sta mai cuminte. La ele doarme cate 3 ore pe zi de pranz ...
Eu nu am incercat inca olita, il mai las.
Noaptea in continuare doarme foarte bine. La noi este cam frig in dormitorul unde i-am pus patutul, pt ca este pe colt. Am decis sa-l mutam cu patut pliant (nu-l bag pe cel de lemn ca sa pot sa-l strang / mut ziua) in camera Mayei, care este pe mijloc si este foarte calduroasa. Sa vedem cu se adapteaza sa doarma amandoi noaptea, sunt tare curioasa...daca nu, Sasha la Maya si Maya cu noi, ca sa ma pot asigura ca sta invelita (la ea in camera nici nu este nevoie, e asa de bine...mi-e ciuda ca in rest este frig).
Inca o veste: si-a dat drumul la mers si Sasha, cred ca fara sa-si dea seama. A luat telecomanda de la TV si s-a dus cu ea in mana, indreptata catre TV, sa-l stinga, in picioare...a mers destul de mult pana si-a dat seama ce a facut, s-a uitat uimit in jur si s-a lasat in fund asta alaltaieri. De ieri a inceput sa bage mai mult, ca si-a dat seama ca nu pateste nimic. Mi se pare asa de frumos!
raluca050 spune:
citat din mesajul lui ingeras26a Buna si de la noi! In primul rand, multumim de raspunsuri! Asa este, Sasha nu mai doarme de pranz in we ca sa stea cu noi. Si la noi este chinul de pe lume cu pusul pampers-ului (stiti cum face un purcel cand il injungii, da?) drept pt care m-am intors la pampersii chilor, singurii pe care reusesc sa-i pun. Mama si soacra mea reusesc si din celalalt, cu arici, la ele sta mai cuminte. La ele doarme cate 3 ore pe zi de pranz ... Eu nu am incercat inca olita, il mai las. Noaptea in continuare doarme foarte bine. La noi este cam frig in dormitorul unde i-am pus patutul, pt ca este pe colt. Am decis sa-l mutam cu patut pliant (nu-l bag pe cel de lemn ca sa pot sa-l strang / mut ziua) in camera Mayei, care este pe mijloc si este foarte calduroasa. Sa vedem cu se adapteaza sa doarma amandoi noaptea, sunt tare curioasa...daca nu, Sasha la Maya si Maya cu noi, ca sa ma pot asigura ca sta invelita (la ea in camera nici nu este nevoie, e asa de bine...mi-e ciuda ca in rest este frig). Inca o veste: si-a dat drumul la mers si Sasha, cred ca fara sa-si dea seama. A luat telecomanda de la TV si s-a dus cu ea in mana, indreptata catre TV, sa-l stinga, in picioare...a mers destul de mult pana si-a dat seama ce a facut, s-a uitat uimit in jur si s-a lasat in fund asta alaltaieri. De ieri a inceput sa bage mai mult, ca si-a dat seama ca nu pateste nimic. Mi se pare asa de frumos! Cea mai fericita mami de Maya si Sasha |
Bravo lui Sasha .
Te invidiez si pe tine cu somnul noaptea.
racheel spune:
Buna fetelor
Ingeras, bravo lui Sasha
Imi amintesc ca Anastasia avea 10 luni si o saptamana cand si-a dat drumul la mers.Ea se tinea de pat si a venit la mine, eu eram la cativa m de ea. Ce clipe....
Michella, eu ma gandesc daca o sta Anastasia singurica pe sanie.Oare nu-si da drumul?Nu stiu ce sa fac... sa-i cumpar anul acesta sanie...
Noi revelionul il facem la un restaurant micut iar de anul nou sigur oa sa am pe masa piftie, salata boef si prajituri.Si o ciorbita acrita cu zeama de varza
-ici