Strugurasi de sept-oct 2011**3**

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

da klau, sotul are un program atipic si in zilele cand e acasa profita la maxim , iti dai seama, bucuria copiilor.
rach, cumperi sanie cu spatar si o legi cu curea, o improvizatie ceva, asa am facut noi la Teodora, ca doar nu alergi ca vantul si ca gandul, asa, mai usurel, ca pentru bebe! oricum, spatarul a fost binevenit si in anii urmatori.
sau, varianta mai vesela, voi pe saie si tati trage

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluca050

Citat:
citat din mesajul lui ingeras26a

Buna si de la noi!

In primul rand, multumim de raspunsuri!

Asa este, Sasha nu mai doarme de pranz in we ca sa stea cu noi.
Si la noi este chinul de pe lume cu pusul pampers-ului (stiti cum face un purcel cand il injungii, da?) drept pt care m-am intors la pampersii chilor, singurii pe care reusesc sa-i pun.
Mama si soacra mea reusesc si din celalalt, cu arici, la ele sta mai cuminte. La ele doarme cate 3 ore pe zi de pranz ...
Eu nu am incercat inca olita, il mai las.

Noaptea in continuare doarme foarte bine. La noi este cam frig in dormitorul unde i-am pus patutul, pt ca este pe colt. Am decis sa-l mutam cu patut pliant (nu-l bag pe cel de lemn ca sa pot sa-l strang / mut ziua) in camera Mayei, care este pe mijloc si este foarte calduroasa. Sa vedem cu se adapteaza sa doarma amandoi noaptea, sunt tare curioasa...daca nu, Sasha la Maya si Maya cu noi, ca sa ma pot asigura ca sta invelita (la ea in camera nici nu este nevoie, e asa de bine...mi-e ciuda ca in rest este frig).

Inca o veste: si-a dat drumul la mers si Sasha, cred ca fara sa-si dea seama. A luat telecomanda de la TV si s-a dus cu ea in mana, indreptata catre TV, sa-l stinga, in picioare...a mers destul de mult pana si-a dat seama ce a facut, s-a uitat uimit in jur si s-a lasat in fund asta alaltaieri. De ieri a inceput sa bage mai mult, ca si-a dat seama ca nu pateste nimic. Mi se pare asa de frumos!

Bravo lui Sasha .
Te invidiez si pe tine cu somnul noaptea.

mami de Eduard Stefan ( 26.08.2011)

Rachel, ce devreme a mers!
Din pacate eu am trait momentul in direct la telefon, tocmai vorbeam cu soacra mea! macar are mila de mine si ma suna de cat ori se intampla ceva frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Fetelor eu sunt deja geloasa pe crosetatul vostru.Ne-ati parasit ptr caciulite Sei, Oana, Lali ...........de Jade nu mai stim nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Michella

Ingeras

Camady, Jade cred ca este bine...tocmai a pus poze cu T pe grup.
Si eu le simt lipsa fetelor.....incet...incet ne retragem una cate una....trist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klau_ditza spune:

Brrrrr
Ger de crapa pietrele. Minus 14 la noi
O cafea calda, un ceai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca050 spune:

Neata Klau da e tare ger afara.
De cand am ajuns la munca am baut o cafea si un ceai fierbinte. Am totusi norocul ca nu prea merg pe afara ,ma ia masina de serviciu acasa

Mai fetelor chiar ne-ati parasit toate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

da, gerrrrr! o cafea cu cognac si scortisoara .... (asta cand ajung acasa, la munca ma multumesc cu un ness fierbinte!)
camady va pregatiti de concert? ce frumos! cred ca de-abia astepti! veniti voi doi, singurei?
ingeras felicitari pentru primii pasi! ce frumos si firesc i-a facut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinkysor spune:

Neata fetelor!

Si aici e un frig de ingheata pietrele

Michella

Rachel, eu vreau sa-i cumpar sanie lui Danny pt ca s-ar bucrua sa se dea cu ea... si cred ca il leg cumva, cum zice si Michella. Eu am vazut si ceva sanii cu legatori dau parca un pic cam scumpe...

Ingeras, felicitari pentru primii pasi!

Chiar mai fetelor, ne-ati uitat de tot?

Eu am inceput munca de la 8 azi... nu prea am chef ma tot gandesc la meniul de sarbatori

Va pup pe toate si vb mai tarziu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Eu nu ma retrag !

Neata !
Va las o cafea mare, un biscuit cu ovaz langa, si un mar copt cu scortisoara,ca sa fie ceva cu iz de iarna,asa ! Teodora tocmai s-a bagat intr-un lighean miiic, si se chinuie sa iasa... Eu nu v-am parasit tocmai din cauza crosetatului , ci si din cauza cuateniei care parca nu o mai termin. Am vrut sa zugravim in dormitorul nostru, si ni s-a umflat lavabilul,a trebuit sa raschetam tot,sa gletuim si sa zugravim iar, apoi in baie am patit aceeasi poveste numai ca aici a cazut si gletul,pana la placa ,asa ca si acolo gletuit,smirgheluit,zugravit .... Tot spal si intind la uscat si iar e cosul plin ca luam pe noi un sifonier intreg ...

Imi beau cafeaua si asez ultimele haine, mai sterg un pic si sper sa termin in sfarsit caciulile,ca ma fac de ras si nu imi place.

Acum va pup, sper sa reusim sa ne facem iar timp de forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Neata.
Michella, da noi doi singurei.Nici nu mai tin minte de cand n-am mai petrecut o seara doar noi doi.Am emotii.......

Rachel eu zic ca n-o sa ne pierdem..........cel putin asa sper.
Sa aveti o zi frumoasa!!!

Mergi la inceput