Strugurasi de sept-oct 2011**3**

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

rach imi pace tare mult poza de la avatar! e o comoara printesa rosie!
lali uff, mie mi se par horror perioadele astea de zugravit! si Stefan adora strecuratul in lighean! sau se plimba prin casa, cu cateva rufe in lighean, si ligheanul in brate, atat e de mandru de el!
aha, camady, am mirosit eu ca e rost de romance !
te cred ca ai ceva emotii! astept si eu o seara similara, dar dupa Craciun!
may, iti urmez exemplul si in week-end voi face bradul. dar eu cred ca o sa il baricadez! e prea sturlubatic Stefan si mi-e ca si-l pune in cap!
anca, unde ai disparut? ce face Iancu, ce face bebica din burtica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Neatza

am facut bradul si noi aseara dar ayan nu a fost gramda pe el cum ne asteptam, l-am pus intr-un colt oricum si l-am legat de teava de calorifer...doar s educe si isi ia din brad globuletele....
si avem si o problemuta, ayan se catara pe patutul lui, ramane cu un picior afara si mai sa sara de acolo, e catarat tot pe el, ce sa ma fac, inainte na, il puneam in patut si mai faceam una alta ca il stiam in siguranta, acuma numai situ ,stau cu o frica si il controlez tot timpul sa nu se arunce d eacolo, ce inseaman asta fetelor, ca ar trebui desfiintat patutul lui??????

voi iesiti afara pe gerul asta? ca noi da, si nusitu cat e de bien,adik iesim pe la 12 si ami iesim si seara pe la 7-8...

o zi cat mai calduroasa va doresc...( eu trebe sas am apuc de curatenie )

fetele, mi-e tare dor de voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinkysor spune:

Lali, ce super mic dejun! vreau si eu

Si noi facem in weekend bradul, eu m-am gandit sa iau in ghiveci? Si apoi sa-l plantez la noi in curte. Ati luat asa in vreun an? Nu de alta dar am auzit ca e f pretentios...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

Buna fetele si din Timisoara ....unde este plin de zapada si un gerrrrrrrrr iar au fost -13 grade de dimineata

Kora ...insanatosire grabnica lui Iannis
Dbunny ... este un site foarte fain unde este o sectiune speciala pentru Craciun si Revelion cu mancare strict ramaneasca : caietulcu retete.ro

Fetelor,

Ce sa va zic k noi nu mai stam de mult la olita stam pe WC doar cand spune Robi caca ... dar uneori mai uita si zice dupa ce face in pampers
Nu stiu ce sa ii mai fac de mancare!Voi ce mai faceti de mancarica?
De vorbit vorbeste toata ziua in limba lui si imi arata toate lucrurile,recunoaste legumele si fructele,face ca toate animalele domestice (vaca - Mu Mu,gasca-Ga Ga,etc)
Ii plac la nebunie pisicile si a primit un urs de trei ori mai mare ca el si doarme cu el il cheama PUFI
Ne uitam la televizor la toate reclamele,la muzica pe care si dansam si la desene la Mickey Mouse si la Stupul(il adora pe Zumzarel)
Am fost la sanius ii place cu sania ...

Nu stiu ce sa va mai scriu ...va citesc zilnic si scriu cand apuc
Va pupacesc

Mamica fericita de BB ROBERT-MIHAI (25.08.2011)
Dumnezeu sa ne ajute sacrestem mari si sanatosil!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca050 spune:

Zubi si ai mei l-au scos pe Edi afara, si o sa-l scoata zilnic indiferent de vreme. Oricum e jale daca nu iese o zi afara, se catara pe usa de la intrare si nu te mai intelegi cu el "pa" si iar "pa". Sper sa nu raceasca pentru ca-l imbraca bine insa fular la gura nu suporta asa ca.... ce-o vrea D-zeu.
Cred ca trebuie sa-l pui in patutul mare sau sa-i dai o protectie laterala jos ca sa se poata cobora din el mai usor. Al meu este destul de inalt patutul si inca nu poate sa se catere pe el insa nu sta acolo decat cat doarme in rest plange daca-l las singur in camera.

Am cumparat si noi brad in ghiveci tot in ideea sa-l plantam dupa in curte ceea ce am si facut si s-a uscat. Motivul: avea radacinile taiate pentru ca nu au cum sa puna intr-un ghiveci asa de mic un ditamai bradul. Asa ca ne-am lecuit, am cumparat artificial.
O sa-l impodobim si noi maine si am emotii de-acum. Sotul o sa decoreze casa cu lumini si ghirlande.... abia astept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

hellou, hellou. eu sunt in zona, mai apuc sa citesc, dar nu prea apuc sa scriu.
sunt f busy la servici, iar acasa Bibilicu imi ocupa tot timpul.

merci de urari :) nu o sa vina mosu' cu dorinta mea, doar daca il imbat si-l pacalesc pe musiu :)) ca inca el nu vrea.

noi bradul l-am pus pe o masuta in spatele canapelei si l-am legat de bara de la draperie. N-are acces la el decat daca se urca pe canapea intr-o anumita parte. Iar acolo am pus numai ornamente care nu se pot sparge. Oricum nu prea il baga in seama :D

raluca, eu stiam ca nu-i bine sa pui fularul pe gura ca mai rau ii face copilului sa inhaleze aerul umed apoi.

la noi a fost ger, acum s-a incalzit.

Bibi e bine, azi are serbare de Craciun la camin.
Sper sa faca bona cateva poze.

nu se mai trezeste noaptea nu stiu daca ajuta faptul ca ii pun o masura de cereale in lapticul de seara, dar avem o saptamana de cand doarme toata noaptea. doar intr-una s-a trezit si a cerut laptic.

meniu ieri:

nectarine cu cereale
supa crema de dovleac, morcov
conopida cu galbenus si smantana
seara: iaurtel, ananas, biscuiti, paine cu branza philadelphia, masline etc

meniu azi:
mere cu biscuiti
conopida cu galbenus si smantana
radacina de anghinare la cuptor - pt prima data.
seara la fel ca ieri

chestii mai noi introduse:
masline, ananans, anghinare, cozi de telina, castraveti murati si cam atat.

incearca cam tot ce mancam noi, dar bineinteles ca ii dau cate putin din ce nu prea e indicat si niciodata mezeluri sau ceva de porc.

dulciurile nu-i plac.

Mergi la inceput

Hai mai fetelor ramanem din ce in ce mai putine fete insomniace .
Al meu are mai nu program fix de trezire noapte: la 1-1.30, la 4.30-5 si apoi la 8 si beinteles la o jumatate de ora dupa ce il culc .
May ce meniu diversificat ii dai, nu am mancat niciodata radacina de anghinare. Nu e amara?

Noi mergem mai mutl pe ciorbite, cand vrea, piureuri cu carnita, budinci de cartofi, paste, legume fierte insa fara conopida, brocolli, mazare pe care nu le gusta deloc. Iar dimineata gris cu lapte, iaurturi cu branza dulce sau cu cereale si fructe intre mese.
E innebunit dupa varza calita desi evit sa-i dau prea multa ca ma gandesc ca nu e asa de sanatoasa cu toate ca o prepar m=mai mult fiarta si mai dietetica. Isi baga paine la prajitor si ma striga sa-i dau drumul . Am mai avut tentative de mancaruri pe care le-am aruncat intregi asa ca momantan ma limitez la ce-i place.

May sa ne povestesti cum a fost la petrecere?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klau_ditza spune:

Am tras o fuga pana acasa si o sperietura groaznica Copilu‘ s-a trezit cu febra si plangand. Bona era terminata. Dupa panadol am ajuns la 38.
cred ca i-au iesit caninii. Nu tuseste nu are nimic altceva. Chiar a si mancat bine azi. Abia astept sa plec acasa. Nu pot pleca mai devreme azi.
ZUBI si Raducu vrea sa sara din patut. Acum il mai pun doar cand staau cu el sau cand e ora de somn. Inca nu. am gasit o solutie.
CAMADY ce frumos cq mergeti la concert!
MAY nu zi hop pana nu sari gardul. Pana la Craciun mai e. Poate se razgandeste sotul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Zubi,tu ai patut de lemn? Ar fi o solutie lasarea unei parti cat sa poata iesi sau intra singur,sau scoaterea a catorva bare .

Eu nu ii mai fac mancare separata Teodorei de mult timp, brocoli mananca si crud,si fiert, si inabusit la dry cooker... Pana apuc sa il gatesc e mancat jumatate de noi asa, crud .

Nici eu nu pun fularul lipit de gurita, poate doar ca paravan, mai larg ,cat sa nu i se taie respiratia la copil de la ger, dar nu lipit pentru ca se formeaza aburi si se umezeste fularul,apoi dam in altele mai rele decat daca ar intra aerul rece direct.

Camady, romanticilor!

Revin mai pe seara sa pup si restul strugurimmii,poate reusesc sa si recuperez ceva.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui klau_ditza

Am tras o fuga pana acasa si o sperietura groaznica Copilu‘ s-a trezit cu febra si plangand. Bona era terminata. Dupa panadol am ajuns la 38.
cred ca i-au iesit caninii. Nu tuseste nu are nimic altceva. Chiar a si mancat bine azi. Abia astept sa plec acasa. Nu pot pleca mai devreme azi.
ZUBI si Raducu vrea sa sara din patut. Acum il mai pun doar cand staau cu el sau cand e ora de somn. Inca nu. am gasit o solutie.
CAMADY ce frumos cq mergeti la concert!
MAY nu zi hop pana nu sari gardul. Pana la Craciun mai e. Poate se razgandeste sotul.

I'm a happy mother!
25.09.2011 Radu George

Nasol. Poate nu e de la dinti daca totusi mananca. Sa nu-l ia vreo raceala sau sa aiba rosu in gat, nu e neaparat nevoie sa tuseasca.

Mergi la inceput