Strugurasi de sept-oct 2011**3**

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluca050 spune:

Anca daca Doamne Doamne vrea sa ai bebelusul o sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klau_ditza spune:

ANCA doamne ajuta sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Buna, buna

Anca, o sa fie bine ai sa vezi...Doamne ajuta!

Sei, la noi nu a nins.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Anca, colega era contagioasa si pana sa-i apara semnele ca are varicela.
Doamne ajuta sa fi facut varicela cand erai mica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinkysor spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi!
Sa aveti parte de tot ce-i mai frumos!

Fetelor va multumesc mult pentru raspunsurile in legatura cu vaccinul, noi cel mai probabil il facem. Sapt viitoare sun sa vad.

May, imi pare rau ca tot bolnavioara e micuta sper sa-i treaca repede, oricum e bine ca sunteti mai bine!

Hayat, imi pare bine sa te citesc. Imi pare rau ca treceti printr-o perioada asa agitata, sa treaca repede si sa se faca bine sotul!

Anca, ce rau imi pare ca esti in starea asta de asteptare, imi imaginez cat de greu trebuie sa fie sper sa fie totul bine! Nici eu nu i-am luat nimic lui Danny... am apelat la ce aveam deja luat... lucruri noi de altfel pt el asa ca am zis sa profit acum ca pot

Raluca, ce frumos!!!

Camady, ce frumoasa perioada e asta in care copilasii cred in Mosu! Eu si acum imi aduc aminte cum il asteptam... ce vremuri

Eu sunt tare obosita... nu stiu ce-i cu mine., astept sarbatorile sa ma odihnesc! Voi ati facut cumparaturile de Craciun? Pe mine ma oboseste perioada asta... e asa de plin prin magazine

Nici eu nu stiu cum sa procedez cu bradul.

Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca050 spune:

Pinkysor eu nici macar nu am avut timp sa ma gandesc la ce cumparaturi trebuie sa fac pentru Craciun iar de mers prin magazine..... e un vis .
Abia daca am timp sa ma odihnesc putin in week-end ca in timpul saptamanii sunt robot: serviciu si copil, atat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

Pinky

La multi ani sarbatoritilor!

sa nu imi vina sa cred, azi noapte pitica mea nu s-a trezit pentru laptic :D
si am spalat-o pe dinti dupa ce i-am dat lapticul de seara. :))

ma gandeam sa ii pun doua masuri de cereale in lapticul de seara. ce ziceti? e vreo contraindicatie?

eu de mancare ii ofer incontinuu intre 5 si 8, dar e f mofturoasa. mananca pe alese si cate putin asa. n-am ce sa ii fac sa manance mai bine seara, decat sa ii adaug cereale in laptic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_i spune:

Am vazut ca vorbiti de dinti, de treziri de noapte si de varicela.
Dani are dintii de sus strambi. Dar asa i-am avut si eu. Asta e, o sa poarte aparat la cei permanenti. Se trezeste si noaptea sa suga. Ii dau, dureaza putin de tot, cred ca suge un 30-50 ml si gata, se culca la loc. De vreo 2 ori se trezeste in fiecare noapte si e treaz cam 5-10 minute si gata.
Anca: E posibil sa fi avut varicela si mama ta sa nu mai stie. Eu am avut oreion fara sa stie mama ca am. Si oricum e posibil sa nu faci. Nu te stresa. Increderea e f buna si ca sa ai imunitate buna :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

Anca, bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

ANCA... cand erai graviduta cu Iancu ai facut TOrch? Poate nu iei, oricum va trebui facute analizele sa vezi anticorpii..

Pinky.. si eu sunt obosita.. da na am si o justificare, cauza.. ma culc pe la 12 in fiecare noapte si cu ochii ace stau ... tre sa ma las de meserie..

Nici eu nu stiu cum sa fac cu bradul.. eu am de plastic, si e mai usor ca cel natural.. si presimt ca va fi pw jos de 100 de ori, insa daca pun tarc, elena prin tarc trece daca i-i se pune pata.. probabil vom sta non stop langa ea.. Mai ales ca eu am problema cu bradul: la mine bradul e bijuterie, si am globuri scumpe.. de il arunca pe jos,, adik 5 ani de achizitii,..

Mergi la inceput