Strugurasi de sept-oct 2011**3**

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

ziua buna si de la noi!
may, eu il spal pe dinti la baie si ii dau biberonul dupa. la fel am facut si cu Teodora. am inversat ordinea cred ca undeva dupa ce a facut 2 ani.
oricum, ea are sase ani, a schimbat deja 5 dinti si 0 carii. (nu a fost alaptata deloc deci faza cariilor de biberon .... am insa o cunostinta alaptata pana pe la 3 ani, completat cu punga de jeleuri, bomboane si alte alea la discretie .... nu vrei sa iti imaginezi cum arata dantura inca de lapte a copilului )
Stefan uneori doarme toata noaptea, alteori se trezeste pe la 4-5 dimineata si mai cere un biberon. dar, de cele mai multe ori se trezeste
mai vreau o cafea, ca adorm pe tastatura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Buna fetelor

Am lipsit motivat Saptamana trecuta am fost la tara cu Nasti.
Sper ca sunteti bine si voi si strugurasii.

Anastasia se trezeste rar o singura data noaptea si ii dau apa iar daca o refuza o iau in brate si adoarme imediat si apoi se trezeste la 9.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

merci de raspunsuri.

eu o culc si mai devreme decat voi.
o culc la 8 si se trezeste de tot pe la 7 - 7:30 cu trezirea noaptea pe la 2 sau 3 pt lapte, dar ii dau sticla si plec. dupa ce o termina, se intoarce pe o parte si adoarme.
am incercat sa-i dau apa, suzi dar face urat de tot pana ii dau laptele. si se si trezeste de-a binelea.
rareori doarme toata noaptea fara sa se trezeasca pt lapte.

si nu ne ducem la ea la prima chemare. o lasam sa mai strige ca uneori adoarme la loc.

cate ore pot sa stea fara sa manance?

ma gandeam sa-i las apa in pat, dar mi-e ca se uda pe acolo, ca mai nou ii place sa tina biberonul cu gaura in jos si sa se uite cum picura apa :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klau_ditza spune:

Buna dimi!
A venit mosul?
LA MULTI ANI NICOLETA / NICOLAE

MAY cu canita cu pai ai incercat sa ii dai apa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Neatza...

Elena inca se mai trezeste noaptea, insa cand cum... sapt trecuta avea o singura trezire pe noapte, de cateva zile se trezeste de mai multe ori.. are maselele ff inflamate...

Mosul a fost sec anul asta, ca na am pus pachetetelele si gata.. purtata de ideea infiltrata fara voia mea ca Ela oricum nu stie nimic , de ce ma stresez... la Craciun voi face sa fie mai frumos...

LALI.. ce mai crosetezi?

HAyat imi pare rau ca tot cu necazuri esti... despre dependenta /independenta.. cred ca asa sunt toti copii ... e o faza a controverselor... insa trece si asta.. si vin altele

MAY.. sanatate .. si spor la job!

Raluca.. sa stii ca si noi ne-am schimbat programul de smn.. avem copii mari...

Rachel.. sa va fie de bine sederea.. ati prins zapada?

JADE,,, am vb sapt trecuta cu ea.. e bine , T a fost racit.. e fff prinsa cu casa, T... nu e suparata pe noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca050 spune:

Neata fetelor.
La multi ani Nicolae, Nicolete

Astazi cand am intrat in sediul firmei m-am topit de tot: ne asteptau elfii cu briose glazurate si un cor de copii mici imbracati in alb si rosu care cantau colinde, iar pe birou am gasit de la sefu o cana de Craciun draguta . Nu mai spun cat de frumos e decorat sediul cu casute pentru scrisorile Mosului,iglu-uri, gheata Mosului.... toate in dimensiuni mari..... bine si sediul nostru e imens.
Deja sunt proiectata in atmosfera de sarbatoare , Ce chef de munca sa mai am

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

La multi ani NICOLETA/NICOLAE

Mamica fericita de BB ROBERT-MIHAI (25.08.2011)
Dumnezeu sa ne ajute sacrestem mari si sanatosil!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klau_ditza spune:

RALUCA, ce frumos!!! Da' chiar ca se duce naibii cheful de munca.
Noi de luni decoram cladirea si birourile si punem colinde. In weekendcred ca fac bradul si acasa. Oare sa il pun jos???????? Sau sa imi iau masura de precautie ca il darama de 100 ori piticul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi.
Raluca ce frumos e la voi la serviciu.Super sefii vostri.

Copiii mei au fost f. incantati de Mos Neculai.Razvan inca crede in mos neculai si mos craciun. Eva ptr. prima data a exclamat wou de 3 ori.Asta e expresia lui Razvan, in general.Iar acum ea a folosit-o in contextul potrivit.Niste scumpi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_toma spune:

la multi ani de Mos Nicolae !!! sarbatoritilor si nu numai .

Eu nu i-am luat,spre rusinea mea, nu i-am luat nimic , ca na nu cred ca realizeaza.Dar cum copilul meu a fost cuminte a venit bona si i-a adus cadou si inca o colega de birou .deci mosu a venit la el.eu i-am luat o camasa si un plover, dar astea nu le consider cadouri.

azi de mos am primit o veste trista , o colega are varicela si a venit la birou si azi si nu stiu sigur daca am avut sau nu.Acum tre sa stau cam 5 zile sa vad daca fac sa fac analize si sa vad ce o sa fac in continuare, daca se confirma ca nu am facut si o sa fac acum adio bebe 2 practic.Ce mi-e mai ciuda e ca stia ca sunt insarcinata si ca mai e o colega in birou si totusi a venit la munca si nici la doctor nu vroia sa se duca.

acum nici nu ma mai gandesc la asta ca sincer nu mai am ce sa fac, decat sa astept.

anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011) + 8+

Mergi la inceput