Strugurasi de sept-oct 2011**3**
Raspunsuri - Pagina 6
klau_ditza spune:
RALUCA abia astept sa vina mosul! Eu i-am luat un treining si masinute. Pt tati o sa iau bere si pt bona ceva dulce.
Pentru mine....sa nu radeti.... un sterilet
camady spune:
Neata.
May, Eva de cand am intarcat-o ( de la 9 luni ) nu mai bea lapte noaptea si pe considerentul sa-i las stomacelul sa se odihneasca.
Mie asa mi-a zis dr.
Eva are dintii albi si drepti
Noi azi mergem la cumparaturi de Mos Neculai.Am o gramada de cumparaturi de facut 2 copii ai mei, 2 nepoti, 1 finuta, 2 copii ai nasilor.Nici nu stiu ce sa le iau tinand cont ca urmeaza si Craciunul.
raluca050 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui klau_ditza RALUCA abia astept sa vina mosul! Eu i-am luat un treining si masinute. Pt tati o sa iau bere si pt bona ceva dulce. Pentru mine....sa nu radeti.... un sterilet I'm a happy mother! 25.09.2011 Radu George |
Eu i-am luat o locomotiva care canta si se rostogoleste, o carte cu animale care scoate si sunete si niste biscuiti de pus in ghetute.
Iar pentru mine tot un sterilet . Ma duc astazi la doctor sa-l pun daca pot fugi de la munca
klau_ditza spune:
RALUCA deja sunt invidioasa. Eu abia azi il cumpar si la doctor inca nu m-am programat.
CAMADY spor la cumparaturi.
Referitor la mancatul noaptea...al meu nu se mai trezeste de la 6 luni. In schimb ziua mi-ar manca si urechile
May3 spune:
merci de raspunsuri
a mea are dintucii albi, doar pe unul de jos are o pata mica galbena. dar asa a iesit.
as vrea s-o dezvat de laptele de noapte dar nu stiu cum. am incercat sa-i dau apa sau suzi si mi le arunca si se pune pe plans.
plus ca eu ii dau lapte la culcare.
voi spalati copilul pe dinti dupa laptele de culcare?
eu o spal inainte...
asta cred ca as putea s-o rezolv daca nu adoarme inainte de a atermina laptele. dar ce fac noaptea? o spal din nou? :D
May3 spune:
de mos Nicolae i-am luat trenuletul de la Fisher Price si niste carticele cu cd-uri de cantecele.
de mos Craciun i-am comandat o masuta cu doua scaunele ca e innebunita sa se aseze pe tot ce prinde. sper ca va si manca mai bine la masuta asta... ca a devenit o mofturoasa.
si ma vedem de ce ne impiedicam :)
Klau, esti o fericita ca e asa mancau. si ca-ti doarme si noaptea
Lali_mete spune:
Hello gagici! Dau o cafea daca nu a dat nimeni !
A mea nu se mai trezeste noaptea de mult, suge seara inainte de culcare si mai suge dimineata la 6-7 . Si-a rarit mult suptul, azi a supt cand s-a trezit,a mai supt acum 10 minute si in momentul asta mananca orez cu legume,singura. Mai suge de acum cand mergem dupa Paul la gradinita sau diseara la culcare. Mananca si ziua trei mese,mai si rontaie cate ceva .
Va pup, ma duc sa strang in camera ca a facut vraiste tot Teodora.
LenaC spune:
Salutare,
Caria de biberon, este carie de la biberon dupa cum ii spune numele.
Copii care sug san nu fac carie de biberon, ba chiar scade riscul de a face carii. Ca si riscul de infectie respiratorie dar nu garanteaza ca nu face bb raceli respectiv carie.
Tehnica suptul la san spre deosebire de cel la biberon nu perminte laptelui matern sa ajunga la dinti, decat cand se joaca cu sanul
Mamelonul prins corect e pozitionat mult in spatele gurii atingand zona moale a cerului gurii si, in timpul suptului laptele tasneste aproape de gat, nu spre dinti.
Eu pe Maia inca nu o spal pe dinti :D ii mai dau periuta sa se spele singura.
raluca050 spune:
Klau , Lali ce fericite sunteti ca nu se mai trezesc copiii noaptea.
De vreo 3 zile si al meu doarme de la 22 pana pe la 6 dim , apoi inca o tura pana la 7.30-8. Dar consider acest episod momentan accident . Nu ma bucur in avans prea tare.
LenaC spune:
Stiti cumva daca sunt reduceri la lego duplo undeva online sau offline :D?
in metro sunt?