Strugurasi de sept-oct 2011**3**

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

Buna dimineata, fetelor!
Sunt iar in spital cu Ianni :( a facut febra si ieri si azi noapte:(
I-au luat iar sange, i-au facut eco, asteptam acum sa iasa dr dintr-o operatie sa vedem ce facem in continuare. La eco pare ca e ok burtica, sa vedem analizele ce spun.
Oooof!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Kora poate a luat vreun virus prin spital si e racit.
Offff, insanatosire grabnica.La ce spital sunteti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca050 spune:

Mai Kora dar ce de belele aveti. Sa dea D-zeu sa nu fie vreo complicatie. Pupici lui Iannis, saracutul prin cate trece.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimineata !

Pupici pe fuga,asa,cu aroma de cafea! Anul asta a trecut tare repede,nici nu am simtit cand.

Va pup, va imbratisez pe toate care aveti problemute. Si eu sunt cu amandoi copiii acasa,Paul are infectie in gat. Cred ca e pentru prima data cand are infectie in gat,pana acum a mai avut o data laringita si alta data a avut afte ,si era si gatul inrosit din cauza lor.

Kora,sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klau_ditza spune:

KORA sa dea Dumnezeu sa fie bine si sa fugiti cat mai repede din spital. Multa sanatate lui Iannis.
Noi dupa o “cura“de antibiotice si un nou control am fost diagnosticati cu ROSEOLA INFANTUM. Va dati seama ce revoltata sunt pentru ca stiam ca nu e racit copilu‘ si am facut antibioticul doar pt ca era weekend si nu aveam alta optiune. Azi dupa ce a apaarut eruptia ne-a trimis. la contagioase.
Acum piticul e rupt de oboseala, e cu bona acasa si abia astept sa ma duc la el.
Trebuie neaparat sa ii caut un pediatru bun care nu da antibiotice dupa ureche si pe care sa il pot contacta oricand. Daca nu am mai avut probleme nu l-am plimbat pe la dr decat pentru cate o “revizie“
Imi fac o cafea ca sunt varza. Vreti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Ola, gagics!!!
Tare greu cu scrisul la noi dar va citesc cat pot de des. sunt pe telefon asa ca scuzati greselile.
asteptam si noi sarbatorile, suntem in pregatiri, azi sau maine cred ca fac bradul.

kora, sanatate multa lui iannis!

Klau, eu cand a facut eca febra 3 zile i am facut hemoleucograma si s a vazut ca e viral. In aceeasi zi i a aparut si eruptia. inainte de febra am pipait un pic si ganglionii occipitali si erau inflamati. am fost 99% sigura ca e viral. asa am fost convinsa ca nu ii trebuie antibiotic.

Eca are 9.400 kg imbracata.

eu nu stiu ce sa ii cer lui mos craciun..sunt varza. sotul meu zica ca am primit casa cadou de mos si ca s chiar nerusinata ca mai vreau ceva:)))) si eu imi doresc ..macar o maslinuca ,ceva..

voi ce va luati?

Oana, mami de Eca 18.09.2011

Doamne, ai grija de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca050 spune:

Klau nu i-ai facut ROR-ul? Cred ca esti varza , am baut si eu 2 cafele pana acum . Sanatate multa

Oana ce bucurie cu greutatea micutei . Eu ma vait ca deja a facut burtica si imbracat are cam 12 kg si ceva, dar e rau de foame si mananca....

Noi cumparam multe cadouri, e si neamul mare , inclusiv pentru noi insa e surpriza pentru fiecare, deci nu stiu ce o sa primesc . Insa abia astept perioada de concediu de sarbatori ca sa mai colind si eu, singura, prin magazine si sa vezi atunci ce dau in portofel .

Mergi la inceput

LALI multa sanatate lui Paul
RALUCAA am facut toate vaccinarile obligatorii...
OANA la noi era wk eram disperata si nu aveam prea multe optiuni. Plus ca e un oras mic. Cand am zis ca nu e racit copilu‘ si fac antibiotice degeaba toata lumea se uita la mine si zicea ca sunt nebuna. Data viitoare jur ca nu mai dau gres. Caut un pediatru bun.
Eu de Craciun imi doresc un set de bijuterii din cihlimbar. Dar cum bani ni prea mai sunt, poate la anu‘

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_toma spune:

buna fetelor!
ma bucur ca ati fost mai active in ultimul timp

Trimit o mare imbratisare puiutilor bolnavi, in special Korei sa treaca repede.

Eu am lipsit in ultimele zile ca am fost acasa in medical (prea multa oboseala) si acasa chiar nu am timp sa deschid calc chiar daca a stat si bona cu mine.

Am facut bradul si in sfrasit e si la mine atmosfera de sarbatoare.
L-am facut practic in mijlocul livingului , si Iancu chiar a fost neasteptat de cuminte a luat odata un glob i-am explicat ca nu e voie si dupa asta gata, doar se uita la lumini .

nu mai stiu cine zicea de brad in ghiveci, am avut si eu intr-un an si mi-am blestemat zilele, intr-o saptamana era uscat daca il atingeai putin ii curgeau toate acele , chiar daca il udasem si nu statea langa calorifer, s-a uscat mai repede ca unul taiat normal.Cand l-am scos din casa era doar un bat infipt in pamant.In plus mi-am stricat si parchetul udandu-l ca nu am vazut ca curgea apa din ghiveci.
Deci oficial eu una nu imi mai iau niciodata belele pe cap.Iubesc bradul meu artificial , il ador si nu ma mai dezlipesc de el.

Gata am terminat pledoaria despre brad.
Vroiam sa o laud pe Sei care mi-a facut niste caciulite superbe, nu le-am primit inca dar am vazut pozele sunt dementiale.Chiar nu stiu cand mai are timp , o invidiez !!!!

Eu oficial am terminat curatenia de Craciun si tot oficial s-a facut mizerie la loc .Am spalat perdelele, covoarele , mutat canapele, paturi, facut curat in dulapuri spalt toate hainele.si soc azi dimineta cosul de rufe plin, pe jos numai firmituri, jucarii si alte alea deci , oficial ma las pagubasa.
De mancare nu fac nimic ca plec luni la Piatra deci o sa fac doar de Revelion.As vrea sa fac niste cozonac dar nu stiu daca imi iese si mai bine nu imi irosesc timpul degeaba, poate o sa fac un tiramisu, poate ....

ma apuc si eu de munca ca o sa ma dea afara , mai ales ca azi am de gand sa anunt de bebe 2

anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011) + 10+

Mergi la inceput

...chihlimbar vroiam sa scriu. Da‘ la ora asta nu ma vede Mosu‘

Mergi la inceput