Strugurasi de sept-oct 2011**3**

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

kora, groaznic prin cate ati trecut, imi pare tare rau ca se ajung la astfel de situatii si te lovesti de medici incapabili...acum sunteti acasa si in recuperare, ceea ce este bine, va imbratisez cu drag

Klau, de asemenea si voua, multe imbratisari, sanatate multa si sa fugiti repede acasa

fetele, avem patut d'ala care se strange, nici o sansa sa ii dau un perete jos, iar in patul nostru nici vb...nu ar sta o secunda, il mai iau eu seara langa mine dar nu sta nici un pic, se zvarcole,fuge de colo colo...

un weekedn frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

neatza.

Kora, multa sanatate. of, ce groaznica treaba...

klau, sanatate. dar de ce l-a internat pentru rosu in gat?
mai bine bucura-te ca pleci diseara ca mai poate lua cine stie ce din spital.

rach, eu branza i-am dat si topita si de capra si parmezan si ceddar si cascaval si mozarella si branza dulce. in afara de branza sarata si chestiile cu mucegai i-am cam dat tot felul de branzeturi si n-a patit nimic.

azi mancam peste cu piure toata lumea.
dimineata am mancat omleta cu cascaval, masline si ardei tot asa toata lumea.
ea a mai mancat si niste mere cu biscuiti
iar seara i-am luat humus si painica. dar trebuie sa citesc un pic de naut daca e vreo problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Klau sanatate kora si voua la fel, refacere cat mai rapida(indigestie la pufuleti!!)

Citat:
citat din mesajul lui May3

iar seara i-am luat humus si painica. dar trebuie sa citesc un pic de naut daca e vreo problema.

zebraroz.ro

Eu cand alaptam si mancam naut fata avea dureri de burtica. gaze, insa Bea e obisnuita cu conopida, brocoli, linte, nu? odata i-am pasat si eu 4-5 boabe in pireul ei si nu s-a simtit. Citeste eticheta humus-ului si vezi ce condimente contine.

am dat un search in spaniola, si am gasit aia din link-ul tau ca fiind radacina de anghinare.
Noa mananca prost, adica nu mai vrea verdeturi pasate cu carnita, vrea din pastele mele, nu mai vrea fructe, vrea paine cu unt si tot asa

fetele unde umblati? la sanius?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimineata !

Haideti la cafea! Eu dau din mana ca la reclama la cafea,sa imprastii aroma,asa ca nu ma lasati,va rog,sa fac febra musculara la mana !

Kora ma bucur tare mult ca sunteti acasa ,si ca sunteti bine. Multa sanatate puiului, si revedere frumoasa cu Dimitris!

Zubi banii intotdeauna vor fi o problema in calea multor realizari. Si eu vreau multe,si nu stiu daca o sa le pot realiza vreodata. Daca e patutul pliant nu prea ai ce face decat eventual sa il tai intr-un capat sa poata intra si iesi din el, cam ca www.google.ro/imgres?q=patut pliant cu fermoar&num=10&hl=ro&tbo=d&biw=1366&bih=680&tbm=isch&tbnid=cnjx_jBneJTKdM:&imgrefurl=http://mercador.ro/oferta/vand-patut-pliant-bertoni-IDlLui.html&docid=p-CY4ChK7eP7qM&imgurl=http://img05.mercador.ro/images_mercadorro/368824_2_644x461_vand-patut-pliant-bertoni-fotografii.jpg&w=615&h=461&ei=OmrNUPHjM-Sa0QWr14GQAw&zoom=1&iact=hc&vpx=457&vpy=181&dur=3393&hovh=194&hovw=259&tx=108&ty=116&sig=115208332444890874170&page=1&tbnh=136&tbnw=179&start=0&ndsp=25&ved=1t:429,r:3,s:0,i:96" target="_blank">aici. Eu am facut "gaura" permanenta de cateva luni. Ai mei se joaca in patut ziua, si ca sa nu mai risc sa il gasesc pe PAul cazut in capul Teodorei,sau pe podea,ca facea ca Ayan, am taiat patutul.

May am luat si eu naut ,dar inca nu l-am gatit. Inca nu m-am hotarat ce sa fac cu el .
Ce faci pana la uma,il imbeti pe "Mos"?

Mai,e o atmosfera de "uraaa ,vine Craciunul!" la noi in casa ! Carnea de carnati asteapta in balcon,pe masa,sa fie preparata, carea pentru toba si caltabosi e la fiert,pe aragaz, canta Hrusca la radio" Leru'i ler" , PAul mananca portocale deci miroase toata casa...

Bunny si cum faci nautul? Zi o reteta buna! Am vazut poze cu blondina ta! LA prima vedere am avut impresia ca seamana cu blondina mea,dar cred ca e din cauza frezei.

Racheel ma crezi ca portiuni din casa sunt zugravite aproape luna de luna ? Holul de la intrare este desenat frecvent de copii,cu acuarele,ori culori cerate,ori creta colorata. Creta colorata a adus cele mai mari probleme, ca nu stiu pe unde o ascundeau,si tot scoteau cate o bucatica si desenau pe te miri unde. Si nu s-a sters,asa ca ...

Fata mea e obsedata de incaltaminte.Toata ziua se incalta... A,si isi pune fular si poseta !

Klau e posibil sa fie Mos Craciun si pe net,depinde unde il cauti ... Ati iesit din spital? Zic si eu ca May,mai bine acasa cu rosu in gat, din spital in periaoda asta risti sa vii cu mai multe boli decat te internezi.

Michella , si cu ligheanul in brate se plimba... Eu anul trecut am avut bradul pe o masuta joasa, mica , si l-am legat bine cu sfoara de aia de canepa,de blatul mesei,apoi am facut un "decor" din beteala,si nu se vedea deloc sfoara. A stat in picioare cu tot trasul de crengi .

Athosik trimiti si la mine nitica zapada? Vreau si eeeeu !

Va pup,la printesa mea deja i e somn,s-a trezit la 6...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

salutare, fete dragi!
am intrat si eu pe fuga sa va salut!
am mai intrat intr-o zi, scris un mesaj kilometric pe care l-am pierdut cand am vrut sa il postez
mi-e dor tare, tare, tare de voi, de zilele cand stateam la povesti pe forum, saptamana viitoare iau vacanta pentru 3 saptamani, abia astept

kora, recuperare rapida lui Iannis ! Doamne, prin ce ati trecut, bine ca s-a rezolvat totul si e copilul ok acum
klau mai bine acasa, vorba lui lali, din spital risti sa pleci si cu alte boli. insanatosire grabnica dulcelului mic

noi am iesit de dimineata la sanius in parc, i-a placut Mariei la nebunie, chiuia.acum doarme dusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca050 spune:

Neata mamicilor. Ma bucur sa vad ca ati fost ma active in week-end insa nu ma bucur sa citesc despre copii bolnaviori.

Klau cand a avut Edi rosu in gat vara trecuta mi-a recomandat o doctorita mai batrana pe langa tratament sa-i dau apa cu bicarbonat( o lingurita la o jumatate l apa) m-a zis ca face 50% din tratament si a avut dreptate pentru ca s-a recuparat rapid.

Kora imi vine sa mor de cioda in ce tara traim, daca si la particular nu sunt instare sa puna un diagnostic bun ce pretentii mai ai in spitalele de stat.....deplorabil. Bine ca ati reusit sa depasiti situatia grea. Sanatate multa.

May eu i-am facut piure de naut, fara pasta de susan momentan si i-a placut. L-am facut ca pe piureul de cartofi insa l-am pus la inmuiat in apa de seara pana a 2-a zi.

Noi sambata am facut bradul, am decorat casa in interior si exterior cu lumini. V-am spus ca sotul are obsesie cu decoratiunile exterioare, a pus ghirlande peste ghirlande si pe casa si pe garaj si pe magazie.... sa vezi cat o sa ne vina factura de curent luna viitoare . Insa e frumos, ce sa mai zic..... Edi in afara de faptul ca ia globurile din brad si apoi le pune la loc nu pot spuen ca e foarte incantat. In schimb ar sta numai afara la renii luminosi.

Astazi sunt un pic cam zuzu, am dormit foarte prost noaptea trecuta ca s-a trezit Edi din ora in ora. Nu mai stiu ce are acum insa tare astept momentul cand o sa doarma si el toata noaptea, cred ca ies la pensie pana atunci.

Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

buna dimineata si o saptaman usora va doresc!
saptamna mea se anunta a fi una de cosmar la munca!
kora , ma bucur ca sunteti acasa acum! sunteti pe drumul cel bun!
klau voi ce faceti? cum sunteti?
mikka, mai ai o saptamana!
dupa cum va povesteam, sambata am facut bradul. si l-am pus mai ferit asa, in plus am pus in fata lui, strategic masuta din sufragerie. ei si? Stefan s-a strecurat de-a busilea, si tot a ajuns la brad! nu-i problema, dar vrea sa-l guste, bradul, globurile ...
va pup pe toate si sper sa mai pot scrie cate ceva azi-maine, ca de miercuri .... nici o sansa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Fetelor m-am intors.
A fost minunat.Eu nu sunt fan Stefan Banica jr (sotul e) dar spectacolul a fost minunat.S-a stat pe scaun primele 2-3 melodii, restul s-a dansat.Nici nu mi-am dat seama cand au trecut 2 ore. Am mers ca naucii de mana prin tot Bucurestiul.Ne-am bucurat de fiecare clipa petrecuta in doi.Aaaaaa si pot sa spun ca m-am indragostit de mancarea libaneza..........ma declar fan restaurant libanez.
Am facut si cateva cumparaturi pentru Mos Craciun.

Kora ma bucur ca sunteti acasa sanatosi.Te pup.
Klau sper ca sunteti bine.......doamne ajuta sa fiti acasa cat mai repede (asta daca nu sunteti deja).
Lali m-a palit un dor de tine .Chiar n-ati avut deloc zapada?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca050 spune:

Camady ce frumos, cred ca ai alta stare acum . Mai e nevoie si de astfel de momente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinkysor spune:

Buna dimineata fetelor!

Lali, multumim de cafea!

Kora, ma bucur ca Ianis e bine acum! Off prin cate ati trecut

Klau, voi cum sunteti?

Raluca, daca ar fi dupa sotul meu nu am impodobi mai nimic Noi inca nu am facut bradul, in schimb am fost in weekend si am luat tot brad, globuri... abia astept sa-l impodobim si noi.

Camady, ce frumos!

Va pup pe toate

Mergi la inceput