Strugurasi de sept-oct 2011**3**
Raspunsuri - Pagina 19
athosik spune:
Klau_ditza : am eu un set de cercei+inel+pandantiv din argint cu chihlimbar ....daca vrei ti-l fac cadou ...asa ca de la mosu'
Mamica fericita de BB ROBERT-MIHAI (25.08.2011)
Dumnezeu sa ne ajute sacrestem mari si sanatosil!!!
klau_ditza spune:
ATOSIK daca imi place si negociem bine poate il iau. M-am pus in coada listei la Mosu. Pe ultimul plan
athosik spune:
Klau_ditza:da-mi o adresa de e-mail sau ceva si cand ajung acasa iti fac poza si dak iti place o sa fiu eu Mosu anul asta!
Mamica fericita de BB ROBERT-MIHAI (25.08.2011)
Dumnezeu sa ne ajute sacrestem mari si sanatosil!!!
racheel spune:
Buna fetelor
Kora, imi pare rau sper sa nu fie ceva grav.
Pinky, si la mine la fel...daca ar fi dupa sot nici brad nu am face
Oana, ne-ati luat-o inainte
nu mai pot sa scriu ca nu ma lasa cea mica
camady spune:
Oana ne-a ajuns si pe noi . Eva are 9.400 kg imbracata cu bady si bluzita si daca ia in ritmul asta in greutate vom ramane codase rau.
oanaiasi spune:
Fetele, grasi, slabi...sanatosi sa ii avem. eu ma bucur de greutate pt ca la inceput tare ma mai stresam. aveam 2 griji: greutatea si hemangiomul. acum cu greutatea vad ca recuperam iar hemangiomul se duce vazand cu ochii.
Oana, mami de Eca 18.09.2011
Doamne, ai grija de noi!
klau_ditza spune:
ATOSIK am gasit emailul tau pe grup sa nu postez aici adresa. Ti-am lasat un mesaj pe mess. Te pup
inutsa spune:
Va scriu dupa o luuuunga absenta.
In timpul asta ne-am mutat, acomodat, din astea . Copiii sunt bine, ceea ce le doresc tuturor.
Theo e toata ziulica dupa sora-sa, se joaca, se iubesc, se inghiontesc , din astea fratesti. Cand sunt impreuna nici nu mai au nevoie de nimeni langa ei, dar daca lipseste vreo unul din casa, celalalt se misca de colo-colo, asteptand fratele sa apara . Tare dulci sunt.
ALtecva nu prea stiu sa va zic despre noi.
Vreau sa ii mai urez Korei multa sanatate piticului! Nu te mai gandi ca Iannis nu ar mai fi fost, gandeste-te ca e bine ca ati ajuns la timp la spital! Sper sa iesiti repede de data asta din spital, recuperati!
anca sarcina usoara la termen cu bebe sanatos!
De-acum sper sa va dau binete mai des
de si
Kora_B spune:
Seara buna, fetelor!
Suntem acasa. Analizele lui Ianni au iesit bune. Nu a mai facut febra azi. I-a marit doza de antibiotic, asa ca sper la o noapte linistita.
Noi nu am facut nici o pregatire de sarbatori inca. Maine poate facem bradul, incercam
Ieri am fost la ai mei sa-l vad pe Dimitris - inca nu avem voie sa reintregim formatia din motive de imunitate slabita la Ianni-asa ca dupa o zi petrecuta cu Dimitris a tb sa ma despart iar de el
Va pup pe toate! Noapte buna, copii! (asa cum ni se zicèa la <Povestea de seara> de la Moldova -Marryan stie la ce ma refer )
raluca050 spune:
Neata mamici si mai nou burtici .
Gata cafeaua, veniti?
Kora ma bucur tare mult ca Iannis e bine si ca sunteti acasa. Cred ca e tare greu sa stai departe de Dimistris insa nu mai e mult si o sa fiti din nou impreuna, aveti atata timp in fata
Inutsa bine ai revenit, sa ne scrii mai des despre voi
Pupici