Bulgarasi de ianuari-februarie 2013, cap 29
Raspunsuri - Pagina 7
adrianaady spune:
Desert baietelul tau are o greutate f buna, nu compara ca nu este cazul .Fiecare bebel are ritmul lui, poate data viitoare creste mai mult piticuta la mine, iar cea mare mai incetineste ritmul .... cine stie
Blue_sea sunt de acord cu tine in privinta culorilor . Eu cu doua fetite cred ca m-as duce cu capul sa vad totul roz imi plac multeee culori, asa ca incerc sa iau de toate felurile.
desert_rose spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Blue_sea Desert_rose, merci! De bodybebe stiam. Ce nu-mi place e ca au numai body-uri care se baga pe cap si imi par ff nepractice cu un nou nascut. Eu am luat numai din cele cu capse de la umar in jos. In magazine ce sa zic...Gasesti mii de chestii roz, cu fluturasi si floricele, dar putine pt baieti. Cel putin asta e impresia mea. In plus, nu prea au marimea 0. Vreau neaparat sa inchei sapt asta cu ce cumparaturi mai am de facut ca sa ma apuc de calcat si sa am totul pregatit. |
Dap, sunt misto alea de la bodybebe, ca si culori si modele, unele colectii sunt tare haioase. Da, sunt mai practice cele cu capse, din astea am luat si eu cele mai multe jainute - si bodyuri, si costumase cu totul, si bluzite+pantalonasi, cam toate sa se bage cat mai usor. Am si din cele care se trag peste cap cateva, insa, sa vedem daca le folosesc... nici pe mine nu ma trage atza la ele, dar la inceput nu m-am gandit la cum il voi imbraca, le cumparam pentru cum aratau Dupa aia m-am dezmeticit
Ai incercat si la C&A sau la Mothercarurile din Bucuresti? Au hainute dragute si au si colorate
citat din mesajul lui adrianaady Desert baietelul tau are o greutate f buna, nu compara ca nu este cazul .Fiecare bebel are ritmul lui, poate data viitoare creste mai mult piticuta la mine, iar cea mare mai incetineste ritmul .... cine stie |
Asa spune si dr
Mereu zic ca nu mai compar, dar involuntar trag cu ochiul in curtea altora.
dankutza spune:
Mena ai sa uiti de tot problemele prin care ai trecut si sigur ne vei anunta la un moment dat ca bebe2 e pe vine. Eu mi-am dorit al doilea copil, imediat dupa ce am scos din burtica pe fetita. L-as face si pe al treilea daca nu ar fi fi asa de greu sa fac copii. Dar nu mai vreau stimulare ovariana agresiva si nici sotul nu mai vrea medicamnete cu pumnul, chiar daca erau facute doar din zorele.
Greieras mi-e frica ca daca vine fi-mea cu vreo varicela de la gradi si ii da si lui bebe? Si ea e slabuta tare (10,8 kg la 3 ani ), si daca ia si bebe la cateva luni. Aoleu, nici nu vreau sa ma gandesc ac ma ia cu tremurat.
katy macar Bioclin e doar un bicarbonat de sodiu. Poate reuseste sa faca ceva bun pe acolo. Haiduc zice ca am scapat de klebseiella aia nesimtita. Nu stiu ce sa zic, dar mai am doar cateva saptamani si ma duc sa o caut din nou.
Tin pumnii pt control. sa iasa totul bine.
Rose lampita pe care o am de la Tomy, nu functioneaza muzica independent de luminite, dar macar o poti seta la 5 sau 10 minute. Mult timp i-a placut lui fi-mea. Era cu ochisorii pe tavan, pana venea Mos Ene.
Faza cu nascutul la 8 luni ca bebe asa si pe dincolo, e o mare prostie.
Felicitari pt masuratori!
De unde esti? Ce oras?
Katy, Ioana si eu cred ca voi semna cu CBC, dar in ianuarie. Vreau sa ma duc la urmatoare aeco, pe 19 dec sa-mi spuna ca bebe e bine, ce greutate are si apoi, dau cu subsemnatul. Felicitari pt contracte si nici sa nu aveti vreodata nevoie de ele.
Mys ai fost la Haiduc? Unde? La spital? La cabinet? Te-a urcat pe masa? Si pe mine ma consuma fi-mea la maxim. Vreau aia, vreau aialalta.
Si eu am multe de la fata. O sa poarte niste roz si niste bleu ca nu strica. O sa-i cumpar mai incolo. Pana atunci, sa poarte ce avem. Un body roz pe dedesubt si o soseta mov, nu strica.
Ioana ce tare esti cu vibratul patului.
Viki wow ce mare e bebelina!!! 2,750!! Ce-i drept ca ai si 35 de saptamani. Oare la varsta asta ne mai spune greutatea corecta alui bebe? Mai vede dr cum trebuie?
Adriana felicitari pt masuratori.
Aschiuta ma bucur ca ai raspuns la apel.
Si eu vergeturi multe si lungi cu toata crema cu tot. Oricum, port numai costum de baie intreg. Asta e! Noaptea nu se vad vergeturile in pat.
Eu alta dilema. Cum o las eu pe fi-mea, de care sunt dependenta si nu o s-o vad 3-4-5 zile. Nu am incredre in sot ca ii o spala cum trebuie, ca o culca cand trebuie, ca o sterge la fundulet bine dupa ce face caca si pisi, ca o sa cumpere legumele cele mai proaspete pt fata ca sa-i faca d-na de mancare, etc Am innebunit total.
Blue ai mare dreptate. SUnt o gramada de chestii pt fete, dar mai nimic pt baieti. La fete nici nu stii ce sa mai iei. Eu de cate ori ma duc la cumparaturi, vin cu mainile pana jos pt fi-mea. Nu ma pot abtine. In schimb la baieti, pur si simplu nu ai ce sa alegi.
cu 30+ .... luna a 7-a si trimestrul III
desert_rose spune:
citat din mesajul lui dankutza Rose lampita pe care o am de la Tomy, nu functioneaza muzica independent de luminite, dar macar o poti seta la 5 sau 10 minute. Mult timp i-a placut lui fi-mea. Era cu ochisorii pe tavan, pana venea Mos Ene. Faza cu nascutul la 8 luni ca bebe asa si pe dincolo, e o mare prostie. Felicitari pt masuratori! De unde esti? Ce oras? |
Sunt la malul marii, va astept sa mergem la plaja sau sa ii scoatem pe pici la aerosoli
Gata, am dibuit modelele Tomy, le studiez.
Masa de infasat ai cumva? Recomanzi vreun model? - sau alta mamica care a folosit...
Ma gandeam sa iau din aceea care se fixeaza pe patut.. sa economisesc spatiu. Sau sunt mai stabile cele separat, gen masuta?
mena1906 spune:
Aschiutza, mai ai atat de putin. Nu am facut analizele de tiroida in sarcina, le-am facut inainte. Tiroida e ok, dar aveam un dezechilibru de hormoni in corp , asta din cauza chisturilor ovariene multe multe multe... Nu stiu daca are vreo legatura.
Fetele mele, maine fac 35 de s, merg sa imi vad puiutul de om frumos. In mod normal ar trebui sa aiba 2500 grame, sa vad cum e... Am de recoltat secretii, de facut eco, de programat intalnirea cu neonatologul si cu anestezistul... Ma iau emotiile si nestingul. Am pregatit separat hainutele lui de scos din maternitate, trebuie sa le pregatesc si pe ale mele. Lui tati ii aduce Mos Nicolae pijamale ca sa le foloseasca in spital (desi cred ca ii dau si lui dar sa le avem la noi pt orice eventualitate). La mine o sa imi iau chilotei de unica folosinta si normali cateva (multe) perechi si chestii care tin strict de igiena personala. In rest nu am ce sa imi iau ca mi dau tot la maternitate(mi le dau si pe acelea de igiena dar vreau sa fiu sigura ca le am eu pe ale mele). Deja imi fac bagajelul "mental" ca saptamana viitoare vreau sa il fac fizic .
Corpul mi se pregateste usor usor de nastere, am contractii foarte profunde si puternice dar rare, ma sacaie spatele, simfiza etc. Dar sunt dureri de pregatire, sunt dureri bune, nu ca altele pe care le-am avut pana acum asa ca sunt zen .
Cat despre hainute am multe primite de la fratele meu. Eu am luat verzi, galbene, rosii si el mi-a trimis albe si albastre. Am ceva cu galbenul deci cred ca o sa ii mai iau cate ceva tot galben.
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 34+ cu Gabriel
Si am ajuns la 8 luni :x
desert_rose spune:
Mena, ce bine suna 35 de saptamani!
Fix azi am implinit si noi 32, am uitat sa zic
dankutza spune:
Rose nu am avut masa de infasat si nici nu mi-a lipsit. Schimbau copilul in pat, pe o paturica din aia Happy. Atat!
Mena ce "mare" esti! 35 de sapatamani!
cu 30+ .... luna a 7-a si trimestrul III
Blue_sea spune:
Danku, iti faci prea multe griji legate de sot si cea mica. Se descurca! Si daca nu o sterge bine la fundulet n-o fi foc
32+
mena1906 spune:
Danku, Desert multumesc. Da, suntem mari si emotionati si fericiti ca am ajuns pana aici. Nu mai am nnicio grija de acum. Poate sa vina cand vrea el.
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 34+ cu Gabriel
Si am ajuns la 8 luni :x
desert_rose spune:
citat din mesajul lui dankutza Rose nu am avut masa de infasat si nici nu mi-a lipsit. Schimbau copilul in pat, pe o paturica din aia Happy. Atat! |
La mine e musai-musai, printre obiectele de stricta necesitate, din cauza unor probleme de sanatate. Schimbatul copilului in pat este exclus. Nu as vrea totusi sa investesc nici nu stiu cat in ea, am vazut diverse modele, la diverse preturi, dar mai intai trebuie sa ma hotarasc asupra modelului.
Mi-ar placea sa nu fi fost nevoie, si asa am spatiul limitat pt ea. Tocmai de aceea ma gandeam la modelul ce se fixeaza pe patut.