Bulgarasi de ianuari-februarie 2013, cap 29

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikisor spune:

Aschiuta, bine ai revenit! mai ai si tu un picut nu trebuie sa iti faci griji pentru ca totul o sa fie ok si eu tot fac bagajul pentru maternitate si pentru mine si pentru sot si chestiile necesare pentru bebelina...iar hainutele pentru ea o sa le las acasa sa mi le aduca sotul, pregatite cu biletel si impartite in categorii: de stat in maternitate si de scos din maternitate

Dankutza, sotul si fetita se vor descurca foarte bine in perioada aia

si eu am haine in toate culorile si asta le-am spus si celor care vor sa ii cumpere chestii: sa nu ia doar mov, roz si rosu, ci toate culorile posibile

34+ cu printesa Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraf89 spune:

Neatza fete..va las o si ceva bun pt micul djun!
In primul rand felicitari fetelor pt rezultatele bune de la eco! Pt cine sta in pat (nu mai retin numele...neuron gravid cazut in uter..intelegeti voi) multa rabdre...eu din 8 luni de sarcina doar 2 am apucat sa umblu cat de cat =)))))))!
Aschiutza si eu am aceeasi problema ca si tine...adorm la 4 si sunt un zombi mereu...mai dorm la amiaza dar tot calcata de tren ma simt!!! :((
Pup la fete..sa aveti o zi faina si bafa la eco pt cine are

33+ cu

Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Neata!
Mena felicitari pt cele 35 de sapt, te asteptam cu vesti bune de la dr.
Desertfelicitari si tie pt 32, de-abia astept sa schimb si eu prefixul.
Viki si eu o sa-i las sotului bagajele pregatite cu biletel, ca la cat va fi de ”emotionat” mi-e teama ca voi pleca in pijama din spital.
Laura hai ca mai ai putin si tu. Tinem pumnii.

27+ cu Tudor
http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xtraordinary spune:

Citat:
citat din mesajul lui aschiutza

hehe, semnez lista . Dpn ar fi pe 2 ian, dar azi am avut contractii si am intrat in panica, asa ca m-am muncit toata ziua la bagaje. Si am taica: unul pt nastere, unul pt dupa nastere la spital (noua nu ne dau nimica, nu tu chiloti, nu tu camasa, nu tu prosoape), unul pt fiu. Mai am de facut cel pt bebe si cel pt sot . Dorm extraordinar de prost, ma prinde ora 4 dimineata neadormita drept care sunt toata ziua zombi. Asa ca nu sunt prea in stare sa scriu ceva.

Mena, a propos de palpitatii, sa stii ca si probleme de hormoni la tiroida poti sa iti dea. Ai facut analize in sarcina la tiroida?

Eu am intrat definitiv in perioada de panica: mi-e teama ca nu ma descurc singura cu doi copii dintre care unul in faza de "nu", mi-e teama de perioada de refacere (am fost praf dupa prima nastere desi am fost f activa toata sarcina in comparatie cu asta in care daca ies o data pe saptamina e mare lucru), mi-e teama ca al meu corp va arata dejale dupa nastere (am pus prea mult pe mine, dar daca nu ma misc?, am o burta IMENSAAAAAA si vergeturi lungi de peste 10 cm), dar cel mai tare mi-e teama de nastere. Azi cind am avut contractii dureroase deja imi faceam ginduri negre .

Ma duc sa ma ascund in butoi si sa pretind ca nu sunt in luna a opta si pina la nastere mai eeeee .

------------------
Still looking for pieces of heaven...

aschiutza,
si eu am vergeturi mari peste tot, mai ales pe buric, si ce daca? restul sunt mai importante.
incearca sa mai iesi cu piticul, ai mai multe posibilitati decat mine, intr-un oras mic. ca sa mai uiti de gandurile rele...
si aici, in tara, poti fi singur, eu ma simt izolata din cauza celor 2-300 de km pana la parinti acasa. iar prietenii...
dupa ce nasc voi fi cu bb nou-nascut si cu doua caprite, inchisi in casa. dar nu las ingrijorarea sa ma cuprinda.

mami 29s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Salutare fetelor!

Dankuta si eu ma gandesc ce va face fata mea cat voi fi in spital, deja imi fac scenarii, noroc ca mai e si mama si ne ajuta ea, dar sa vedem cum se va imparti intre spital si casa ca si eu ma bazez pe ea la spital. Sincer la prima nastere mi-a facut tare bine sa o stiu langa mine si sa ma sfatuiesc cu ea, ca deh e femeie si a trecut si ea prin asta.

Acum sunt mandra de pitica mea, ieri a fost prima zi din 3 ani de gradinita cand a vrut sa doarma acolo si culmea ca si azi vrea a zis ca ii place. Mai greu e pt mine ca tare imi place sa o stiu langa mine si sa o dragalesc.

Diseara vine mosu' e atat de placut cand ai copii si vezi cat de mult se bucura , abia astept.

Mamica de Ana–Adelina si 29 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desert_rose spune:

Pisigri, cum mai esti?? Ceva noutati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Nope, fara noutati. Daca o tinem asa, facem ceza programata pe 15, ar fi 39s1z. Daca ma pocneste inainte....facem cand o fi. Vineri implinesc 38s

IULIA va invinge CANCERUL

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009) si 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xtraordinary spune:

Citat:
citat din mesajul lui desert_rose

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Rose nu am avut masa de infasat si nici nu mi-a lipsit. Schimbau copilul in pat, pe o paturica din aia Happy. Atat!

La mine e musai-musai, printre obiectele de stricta necesitate, din cauza unor probleme de sanatate. Schimbatul copilului in pat este exclus. Nu as vrea totusi sa investesc nici nu stiu cat in ea, am vazut diverse modele, la diverse preturi, dar mai intai trebuie sa ma hotarasc asupra modelului.
Mi-ar placea sa nu fi fost nevoie, si asa am spatiul limitat pt ea. Tocmai de aceea ma gandeam la modelul ce se fixeaza pe patut.

Am avut, mi-a prins bine. Daca ai prb de sanatate sau ceza, cu atat mai mult. Eu zic IKEA, am fost acum o luna si sunt super, usor de mutat. Merge si pe patut, dar daca ai spatiu... Pe patut numai daca vine cam pina la nivelul taliei tale inaltimea patutului, altfel n-ai castigat nimic stand aplecata.
Alta idee ar fi o masuta de schimbat de pe bazar DC.
EU puneam cadita pe masa de infasat, cred ca de data asta iau ficioru in dus cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikisor spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Nope, fara noutati. Daca o tinem asa, facem ceza programata pe 15, ar fi 39s1z. Daca ma pocneste inainte....facem cand o fi. Vineri implinesc 38s

IULIA va invinge CANCERUL

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009) si 37+

pisigri, mai e un pic un pic... wow! nu imi vine sa cred ca mai e asa un pic ma apuca emotiile pentru noi toate... cand intru pe grup ma gandesc: daca azi aflam ca avem primul bulgaras?? si ma apuca asa emotii, pana la lacrimi cred ca atunci cand o sa citesc de primul bulgaras pe bune ca o sa plang

34+ cu printesa Ema

Mergi la inceput