Bulgarasi de ianuari-februarie 2013, cap 29
Raspunsuri - Pagina 11
Blue_sea spune:
Neata!
La multi ani celor care se sarbatoresc azi sau sarbatoresc pe cineva drag!
La RM te tin 3 zile pt naturala si 5 pt ceza.
Eu vreau sa iau si ceva hainute de new born. Chiar daca ii vor veni doar 2 sapt nu vreau sa innoate in haine! Oricat de inalti sunt parintii totusi nu se naste de 60 cm... In plus, greutatea estimata ecografic e doar o estimare si intodeauna e +/- 200-300 g, deci te poti trezi cu un mic porcusor sau cu o mica pisicuta Si vreau sa fiu pregatita pt ambele variante si sa nu dau din colt in colt atunci. Mai bine imi raman hainute nefolosite decat sa nu am.
Noi maine incheiem saptamana 34 Suntem atat de aproape...Abia astept sa-l tin in brate, sa-i miros pielicica, sa-l pup peste tot
32+
vikisor spune:
La multi ani de Sf. Nicolae!!!!
eu stiam ca la cezariana cam 3 zile te tin in spital.. dar totul depinde de cum te recuperezi dupa operatie
34+ cu printesa Ema
dankutza spune:
Pe mine m-a tinut 5 zile de miercuri pana luni dimineata. Fetita a stat la incubator. Poate de aia. De abia asteptam sa ma duc acasa cu copilul si sa nu mai umblu pe holuri ca o naluca.
Deci pe 15 decembrie, se pare ca se va naste primul bulgaras. Wow! In curand incep sa se goleasca burticiile si la noi. Sa ajungem cu toatele la termen si sa ne fie bebelusii sanatosi.
Greieras e mai bine sa nu ai anestezie generala. Auzi primul tipat a lui bebe, iti spune scorul apgar, il vezi pe bebe infasurat ca o babuta, inca plin cu un pic de vernix. Ti-l aduce sa-l vezi, sa-l pupi, ii pune bratara de fata cu tine si iti pune si tie. Na, ca m-au luat emotiile doar aducandu-mi aminte cum a fost cu fi-mea.
cu 30+ .... luna a 7-a si trimestrul III
Katy82 spune:
La multi ani tuturor Nicoletelor!!!!!!!!!
Greieras e bine ca s-a obisnuit pitica la gradi. Cand va veni bb 2 nu vei mai avea atat de mult timp pt ea.
Pisigri Doamne-ajuta sa fie totul bine.
Mena felicitari! Si eu am duphaston tot pana la 35 de sapt.
Carmen hainutele de 0-3 luni vin pana la 6 kg, cel putin asa scrie pe eticheta, deci eu zic ca 2 luni tot le imbraca. Daca aveai new born era o problema, cred ca alea sunt mai mult pt bebelusi sub 3 kg. Legat de teama ca nu o sa te descurci si eu o am dar se spune ca intervine instinctul matern si o sa mearga totul ca pe roate. Bebe te invata ce sa faci.
27+ cu Tudor
http://lmtf.lilypie.com/3ap2p3.png
tweetisor spune:
La multzi ani fetele de Sf Nicolae !
a fost darnic moshul ?
mi-a luat ceva timp sa recuperez ..eu azi fac 35 sapt ..shi inca sunt la birou ..maine e ultima zi ..de fapt e putzin deprimant ... ca nu shtiu ce o sa fac acasa ..nu-s obishnuita sa stau singurik asa mult ..sotzul vine seara ... de curat-spalat hainutze - alte chestii ce ar fi normale nu am chef inca
legat de hainutze : eu am gasit shi haninutze f dragutze pt baietzei ..binentzeles ca la fetitze plangi langa ele ..sunt dony-uri cu tutu ..shi paltonashe roz shi mici shi9 cu funditze shi sueprbe
Dar am luat shi pt baietzei hainutze dragutze shi body-uri polo de barbatzel serios ... shi de alea funny .. majoritatea de la next shi Mark and Spencer ... dar mai avemmm de facut cumparaturi o groaza
Blue : la RM te tine tot 3 zile la cezariana ...asa scrie shi in contract ..daca sunt probleme te pot tzine mai mult ..dar standard 3 zile (a nascut o prietena de curand )
Felicitari fetelor pt ecografiile bune shi bebelinii sanatoshi shi grasunei !
Danku : sarumana de feedbackuri legate de alaptat shi ce facem dupa : da shi fiecare cum ii e norocul pana la urma ... o sa vedem la timpul respectiv , asta shi in functzie de copil ... ca degeaba eu vreaus a alaptez pana la 1 an shi dupa sa-l trec pe lapte la cutie daca poate voi reusi sa alaptez pana la 7 luni shi tb sa-i dau formula ca nu shtiu ce are in plus ..
tweetisor spune:
la noi e panik la birou ... o colega a plecat ca avea bubitze pe ea shi totushi a venit la munca ..dar suntem 2 gravidutze eu care am 35 sdapt shi inca o colega care are abia 10 shi ... la naiba .. are VARICELA ... eu am facut varicela in liceu ( varsat de vant) shi tot stau cu grija ..dar tipa care e abia in al primul trim e disperata acum ..shi ca analize sa da rubeola de facut ..care a ieshit bine ..dar varicela nu ti-o face nimeni ... shi e shi asta periculoasa ...dar suntem optimiste ca va fi bine !
azi am programare la gineco .. cred ca imi va face eco shi a zis ca imi da anticorpii anti B ... eu am gr 0 shi sotzul B , shi ca in 72 de ore de la nashtere ti se face un vaccin la incompatibilitate de grupa .. luni pe 17 ma intalnesc cu anestezistul shi neonato ... sunt curoasa ce va zice neonata legat de streptococul B ..care tot imi iese in secretzii dar nu si in urocultura
pisigri spune:
Nu cred ca asteapta pana pe 15 bulgarasha mea....
IULIA va invinge CANCERUL
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009) si 37+
desert_rose spune:
Citat: |
citat din mesajul lui greyeras Sper ca mosul a fost darnic cu toata lumea. La noi a venit de aseara ca sa nu mai stam de dimineata in agitatie ca si asa trag de ea sa se trezeasca. A fost atat de fericita. |
La noi vine si acum .. si cu aceeasi emotie il asteptam iar anul asta a venit si pentru colocatarul din burtica ... acum trebuie sa ii pregatim cadourile de Craciun, sper sa simta si el macar o parte din bucuria mea si sa stie ca a fost pus in cap de lista
Citat: |
citat din mesajul lui dankutza Greieras e mai bine sa nu ai anestezie generala. Auzi primul tipat a lui bebe, iti spune scorul apgar, il vezi pe bebe infasurat ca o babuta, inca plin cu un pic de vernix. Ti-l aduce sa-l vezi, sa-l pupi, ii pune bratara de fata cu tine si iti pune si tie. Na, ca m-au luat emotiile doar aducandu-mi aminte cum a fost cu fi-mea. |
Dap, asa am zis si eu... in plus, mie personal imi e frica de generala, dupa cum am scris... pentru ca mi-e frica de faptul ca e posibil sa nu ma mai trezesc. (shhht) Mi-e frica sa ma adoarma, urasc senzatia aia cand ti se rupe filmul... Sunt curajoasa cand am capul limpede, cand stiu si constientiz ce mi se intampla, cand pot deschide gura sa spun daca e vreo problema etc. In plus, eu din ce m-am tot informat, riscurile cele mi mari sunt la generala, dintre toate tipurile de anestezie, asa ca daca o voi putea evita, am sa o fac... :( Doamne ajuta sa pot
Blue si tweetisor, intrati si voi imediat pe turnanta
mami_papatot spune:
Ce ce, cum, cum? deja
La multi ani de Sf. Nicolae !
Honey Bunny, TE IUBIM, SI CA TINE NU GASIM!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
Mami de Honey Ioana (17.04.2008) si 28+ cu Heidi Sofia