Bulgarasi de ianuari-februarie 2013, cap 29
Raspunsuri - Pagina 10
zsenia spune:
Buna fetelor,
Imi cer scuze ca intru tam-nesam in discutia voastra.
Pana pe 14 Decembrie, puteti primi o scoica Premaman, grupa 0+ (0-13 kg) daca intrati pe pagina http://www.facebook.com/MamiAntreprenor si dati Like! Din pacate e una singura, dar cine stie?
Nastere usoara si bebe sanatos & mancacios va doresc!
carmen_76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mena1906 Danku, Desert multumesc. Da, suntem mari si emotionati si fericiti ca am ajuns pana aici. Nu mai am nnicio grija de acum. Poate sa vina cand vrea el. UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 34+ cu Gabriel Si am ajuns la 8 luni :x |
felicitari si o nastere usoara
30s cu
carmen_76 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui vikisor
pisigri, mai e un pic un pic... wow! nu imi vine sa cred ca mai e asa un pic ma apuca emotiile pentru noi toate... cand intru pe grup ma gandesc: daca azi aflam ca avem primul bulgaras?? si ma apuca asa emotii, pana la lacrimi cred ca atunci cand o sa citesc de primul bulgaras pe bune ca o sa plang 34+ cu printesa Ema |
pisigri, mai e un pic... wow! nu imi vine sa cred ca mai e asa putin si vom incepe sa ne bucuram pentru fiecare bulgaras
30s cu
carmen_76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisigri Care ati fost si ati vb despre cezariana, v-a spus cat dureaza spitalizarea standard? IULIA va invinge CANCERUL http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) si 37+ |
la Giulesti pentru cezariana este 3 zile, daca mama si bebe sunt ok si nu apar complicatii
30s cu
carmen_76 spune:
si trebuie sa schimb saptamana...intram si noi in 32s ...wow...incep sa imi fac griji ca nu am tot cumparat si mai ales ca nu o sa ma descurc cu un bebe asa mic
30s cu
greyeras spune:
Neatza!
O firebinte pentru toata lumea! Sper ca mosul a fost darnic cu toata lumea. La noi a venit de aseara ca sa nu mai stam de dimineata in agitatie ca si asa trag de ea sa se trezeasca. A fost atat de fericita.
Mamica de Ana–Adelina si 29 sapt
greyeras spune:
Noi maine facem 30 sapt.
Eu la prima ceza am facut generala, parca as opta tot pentru eu sunt cam fricoasa din fire. Atunci am adormit si m-am trezit cand ma duceau in salon. Acum nu stiu o sa vb si eu cu dr care anestezie o recomanda.
greyeras spune:
In general daca totul este bine la cezariana te tine 3 zile in spital.
anca.b spune:
Neata!
Ati fost cuminti? A venit Mosul?
Pisigri, ce putin mai ai!!! Wow!!!
La Cj te tine 5 zile cu cezariana, chiar daca totul e ok...3 zile la nastere naturala. Oare de ce e mai mult decat la Bucuresti? Hmmmm....
Anca, Stefan (13.01.2008) si 35+ cu
Povestea Nasterii