Burtici de mai-iunie 2013 (15)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen333 spune:

Paulinio, nu sunt de acceasi parere, despre streptococ. Sunt unii cu care convietuim, dar cel de grup A, beta-hemolitic, poate da netratat: scarlatina, reumatism articular acut, afectare cardiaca valvulara, sau/si afectare renala.
Merge miere si lamaie la viroze, nu la bacterii agresive ca acest tip de streptococ. Adultul poate fi purtator doar si sa dea boala la copii.
Penicilina a salvat vieti.
Acum, e adevarat ca nu m-as apuca sa iau in sarcina antibiotic, nici sa iau preventiv, ca se face exudat.
Cel de grup C nu e agresiv de ex, se traieste cu el, insa face persoana mai sensibila la raceli.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen333 spune:

Mi-am mai revenit din griji, bebe trebuie sa fie bine, s-a oprit si diareea, nu ma mai doare burtica; poate il vad si eu saptamana viitoare.
Felicitari, Madd, pentru nunta! Sa aveti o viata frumoasa!
Vio, sa va bucurati! Si sa le spui alor tai sa te trateze ca pe o regina,e momentul sa se poarte frumos si sa te menajeze
Mcoca, prin ce a trebuit sa treci! Ma bucur ca e totul bine.
Mi-a iesit 38% fetita, majoritatea pledeaza pentru baiat, la test. Asta am simtit si eu, ca e baiat. Abia astept sa aflu. Sotul se uita deja la roboti si alte masinute jucarii. Doar ca suntem intr-un impas cu numele de baiat. Daca e fetita am gasit usor, Emilia Maria. Dar avem mari divergente privind numele de baiat.
Ce-o fi sa fie, dragele, va fi cel mai iubit!
M-am programat la eco morfo-fetala de trim2, aveti grija sa faceti din timp rezervarea daca doriti la cineva mai cunoscut.
Va pup.

15 saptamani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen1985 spune:

Ai dreptate Carmen. Am aflat azi la gradinita cand am anuntat ce i-am gasit fetei la analize ca un baietel din grupa ei a facut scarlatina. Nu au fost anuntati parintii pt ca i-a iesit eruptia in sapt de vacanta recenta! E strigator la cer! Martea viitoare am sedinta cu parintii si cred ca fac un scandal monstru...sunt f suparata. Am tinut-o mereu acasa la orice semn de raceala , in primul rand pt ea dar si din respect pt ceilalti copii si parintii lor, iar unii aduceau copii cu mucii pana in gura si tuse. Maine merg la spital cu ea sa o vada un pediatru si un dr de la infectioase si am sa le spun ca-s insarcinata sa vad ce imi recomanda. Eu abia am terminat 7 zile de amoxicilina , sper sa ma fi ajutat si cu streptococul asta daca mi l-a dat si mie!

Mami de Bianca 07.05.2008 si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Buna dimineata!
La multi ani celor ce-si sarbatoresc numele astazi!
Carmen333 ma bucur ca acum te simti mai bine si ai scapat de deranjamentul la stomac!
O zi buna!

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum16+

Mergi la inceput

Carmen1985 sa stii ca si la gradinita lui Dragos tot asa vin cpiii cu mucii la nas si multi tusesc.Chiar m-a sunat o mamica din grupa lor si mi-a spus printre altele ca ea si-a dus fetita la gradi si cand era bolnava ca nu avea cu cine sa o lase acasa.Asa ca cel mai bine pentru astia mici cred c-ar fi sa le intarim imunitatea ca sa poata face fata la toti microbii.
Eu pe Dragos nu l-am mai dus de 2 saptamani ,cum il duc cum incepe cu tusea.Am de gand sa-l iau iar la puricat pe la doctori dar incep de saptamana care vine macar sa-mi revin si eu un pic.

si acum16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

La Multi Ani Andrei si Andreea!!
Am si eu 2 acasa .

Carmen si aici merg copiii cu muci si tuse la gradi. Stau acasa doar daca au stare generala proasta. Nu exista aviz epidemiologic sau alte asemenea. Nici nu se anunta parintii de vre-o boala. Fie-mea cu pneomonie a mers la gradi. Ea zburda ca un ied, nu avea absolut nimic asa la exterior, doar o usoara febra seara si un pic de tuse. Cand am intrebat daca sa o tin acasa, doc s-a uitat crucis, a zis ca nu, ca e in super forma.
Acum cu scarlatina, eu cred ca tu esti safe. Eu stiu ca se face in general de copiii mici. In plus ai mai luat si antibioticul ala acum. Dar nu inteleg ce rost avea sa va spuna daca copilul a facut in vacanta? Oricum daca a fost luata, a fost luata inainte ...
Nu te mai stresa, o sa fie bine!

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Off mai fetelor, voi sunteti liberi azi , de aia e asa liniste.

Simcri, tu pe unde esti, ca nu ai aparut de vre-o 2 zile? Sper ca esti bine!

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Da' ce liniste e pe aici!
Toata lumea a plecat la distractie?
Din pacate eu n-am incotro trebuie sa stau pe langa casa.Noi sa fim sanatosi ca recuperam mai tarziu!
Vicky eu sunt pe aici ,din cauza ca nu am ce face mai pierd timpul pe aici.Curatenie nu pot face, de mancare ceva bun nu ,ca stau prea mult in picioare.Mai este si o vreme afara numai de plimbare ,asa in ciuda mea.

si acum16+

Mergi la inceput

Lasa Vio, ca bantuim amandoua :). Cum te simti?

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Vicky sunt bine .Mai am niste contractii sau ce-o fii asa mi se strange burta.In rest stau bine!
Iau tratamentul si stau mai potolita ,pe hartia care am semnat-o la clinica zicea de risc de avort si dupa 2 saptamani de la amnio.Asa ca-mi iau toate masurile si sotul la fel ma cearta daca ma vede ca pun mana pe ceva.Pana la Craciun o iau mai usurel asa.

si acum16+

Mergi la inceput