Burtici de mai-iunie 2013 (15)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Cred ca ies afara in curte sa ma joc cu copiii de-a v-ati ascunselea.
E prea frumos afara!

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen333 spune:

Si eu sunt pe-aici. Sotul lucreaza, singurica nu merg la plimbare, stau mai bine linistita si ma bucur de odihna.
Ma enervez pe pisici, ca dorm absolut toata ziua, daca vreau sa le mangai, mai si protesteaza, ca le trezesc! Asa ca tot singura imi fac de lucru.
E vremea sa citesc, sa caut pe net diverse chestii pentru bebe - nu sa cumpar, dar sa planific. Nu am sa rezist si tot iau de Craciun o jucarie cantatoare, ceva linistitor. Poate daca pun langa burtica, cine stie, se aude ceva!

Mergi la inceput

Nu am stat prea mult pe-afara, ca Dragos s-a udat fleasca ,la noi aseara a plouat si el a luat toate baltile din curte la rand.
Ma apuc sa fac o salata boeuf ca am un piept de gaina ramas de la supa cu galusti.

si acum16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Vio, mmmm salata de boeuf. Si eu vreau sa fac. Deocamdata asta seara avem peste cu cartofi praji ti si mujdei, iar duminica ciorba de burta, icre, si poate carte prajita ca la pomana porcului :).

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

CArmen, ce m-ai distrat cu pisicile lenoase.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Oauu ,Vicky numai bunatati!
Peste am si eu in plan pentru maine desi astazi cica se mananca peste.
Ce bine ca mi-ai adus aminte de icre,am si eu in frigider si trebuie sa le prepar.

si acum16+

Mergi la inceput

Pai Vio, va icrele si gata pestele :). Aa si ca sa ma laud, duminica fac si o praji cu visine cu Maya. Am chemat nasii pe la noi la o ciorba de burta, si atunci mai pun cate ceva pe langa, dar nimic pretentios. Oricum la prieteni f apropiati nu ne formalizam, ca asa nu ne-am mai vedea veci.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simcri spune:

Ziua buna burtici

Mai mai ce activitate pe aici, iar am ramas in urma, eu cu munca multa si reuniuni peste reuniuni, sunt in proteste pentru prea multe zile de permanenta, incerc sa schimb situatia se pare ca am reusit cat de cat, dar prea multa bataie de cap, ajung terminata seara acasa.

Vio ma bucur tare ca s-a terminat cu bine acum ia-o usurel.

Vicky vad ca nici nu te plictisesti, tot cu medici si examene, dar ma bucur ca rezultate au fost bune

Noi maine o punem de o intalnire cu romanii de prin zona, un gratar asa de 1 decembrie, si trebuie sa aducem fiecare cate ceva, eu zis ca fac o salata de pui cu ananas si niste choux a la creme, plus mancare de rigoare, pentru azi am in plan niste clatite cu carne la cuptor.

Mergi la inceput

Simcri , ai dreptate :). Colega mea cand aude ca merg la doc ma intreaba IAR?, ca nu mai reusesc sa urmaresc. E fata faina, are 41 de ani, tocmai s-a maritat si lucreaza si ea la bb. Sper sa reuseasca pana la urma, dar nu e usor ca barbatu-sau lucreaza la Paris ... si se vad doar in wk.
Ce fain ca va intalniti cu romanii maine. Noi suntem un grup mare care de vedeam destul de regulat. De cand toata lumea are copii, marea majoritate a intrat in gaura neagra din pacate :(.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simcri spune:

Si la noi majoritatea au copii, dar sunt deja mari 4-5 ani, sunt deja dresati :) noi suntem pe urma, nu chiar ultimii, mai e o amica care inca nu e maritata il asteapta inca pe Fat-Frumos.

Mergi la inceput