Burtici de mai-iunie 2013 (15)
Raspunsuri - Pagina 7
VIOIKA76 spune:
Vai Kris ce fetita talentata ai!
Felicitari!
Hai ca-mi fac si eu testul acela sa vad ce-mi zice .
Edit: L-am facut :52% cu 47% in favoarea baiatului.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum16+
kris spune:
Fetelor, ma laud si eu!
Draga de ea, a facut balet anul trecut la Lic de Coregrafie, si prin aprilie 2012 nu a mai vrut sub nici o forma..d.na de balet era f f f dura! Imi spunea: "mami iubesc baletul, dar nu ma mai duce la Lic de Coregrafie si nici la ac d.na".
Noroc ca anul acesta scolar am gasit un afterschool, unde s-a deschis o grupa de balet, foarte aproape de mine. Se duce cu atata drag, de nu va spun cat de fericita e! Noua d.na, care este barerina la Opera Romana, i-a facut un costum nou, un tutu, si o diadema, ca printesele .
Madd11ee Vio pentru gandurile frumoase!
Kris mama Biancai Maria (26.01.2005) + 10s
Madd11ee spune:
Kris, asa o sa fac..eu ma gandesc ca daca se cunosc si ea si sotul ei cu sotul meu, o sa fie destul de ok..Astept acum sa vad ce zice..Mie toate analizele si consultatiile+eco mi-au intrat in abonament, asa ca ma bucur tare:)
Ideea cu morfologia de trim I e ca eu fac fix de duminica intr-o saptamana 12 sapt..iar pana iese rezultatul de la DT o sa fac mult mai mult..de asta intrebam, nu stiu cand se face exact..sau daca este o problema ca o sa fac morfo mai tarziu..Ma gandesc ca totusi vine rezultatul mai repede(la toate analizele mi-au iesit foarte repede)
10+
Hellie spune:
Buna seara, burtici!
Vio, ma bucur tare mult pentru voi! Bravooo!
Mcoca, bravo pentru rezultat!
Flafi, Crina si Mony, si eu sunt racita. Adica am nasul infundat si vorbesc fonfait. In rest, e ok, nu febra nu alte dureri. Tratamentul meu e ceai mult cu lamaie multa cu miere multa. In plus, doctorita mi-a spus ca daca nu pot sa respir de la nasul infundat, sa imi pun sare de mare in nas, sau ser fiziologic sau in cazuri extreme un puf de olinth.
Am fost la control azi si totul e conform planului. Bebe are 10s si 3z, e miscacios tare. Ecografista a zis ca se hazardeaza ea si zice ca e fetita....dar sa tin cont ca e muuuult prea devreme sa imi spuna sigur. Si mi-a mai zis ceva ca tangenta ( nu stiu ce e aia) e cam maricica....dar ca iar, la 10 s e prea devreme sa zica ceva sigur. Voi stiti ce ar putea insemna aceasta tangenta? Simcri... ?
La eco transvaginala m-am dus de capul meu pentru ca doc a mea are acolo la ea numai abdominala si mi s-a parut mie ca nu prea e fericita cu ce avazut acolo ( nu a putut sa imi spuna de cate saptamani ar fi bebe si a estimat 124 batai/minut la inimioara) ....asa ca dupa control, am zis sa fac si o transvaginala pentru ca ramasesem cu o urma de indoiala si am zis ca nu pot supravietui 2 saptamani cu aceasta strangere de inima. Asa ca m-am dus de capul meu. Ecografista m-a inteles si a fost ffff cooperanta...chiar mi-a pus sonor ca sa aud inimioara. App, la transvag a reiesit ca are 176 batai pe minut la inimioara...am si poza cu bebe....se vad manutele alea mici si dulcici si picioruse....mor de dragul pozei.
In rest totul ok. Pe 13 decembrie am programare la morfo de t1 si bitest. O sa am 12 saptamani si ceva atunci. Nicio o urma de burticos de gravidos inca la mine....dar parca simt asa ca s-a intarit burtica imediat sub buric...adica o simt eu la pipait mai tare. Aaa...si sanii chiar daca nu ma mai dor, au crescuuuuttt...mi-am luat azi sutien cu o masura la cupa mai mare si areolele mamare sunt mai mari si mai intense la culoare (brun-roscat asa) si am sfarcurile iesite ( inainte de gravi doar in caz de frig si alte alea erau erecte) mai mereu.
Maine ma duc acasa la mine, la parinti...sa vezi rasfat, mai ales ca e uichend prelungit!
Pup burticile!
9+
VIOIKA76 spune:
Hellie felicitari pentru eco bun!
A crescut si piciul din odiseea noastra!Fac aluzie la faptul ca tu esti cea mai mica cu sarcina dintre noi.
Nu-ti face probleme cu tangenta aia,ca daca era ceva rau ti se spunea sigur.Asteapta pana la 12 saptamani ca atunci mai creste si bebele si se va vedea mai clar.Atunci o sa-l masoare mai pe-ndelete si probabil se va vedea mai clar si sexul lui bebe.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum16+
Hellie spune:
Daaaa, Vio, a crescut cupilul ala micu' . Acum am Dpn pe 24.06.2013 , dar ma gandeam inca sa nu modificam pe prima pagina ca se va tot modifica de la o vizita la medic la alta. Eu azi trebuia sa am 10 s si 0 zile, dar naaa...cupilu' e de alta parere...e cu 3 zile inainte .
Nu imi fac inca nicio grija, ca naaaa...daca era ceva serios sigur insista ecografista sa ma duc inapoi la doctora mea, sau sa fac si alta eo...etc. Plus ca ea e o draguta nu cred ca imi spunea de 3 ori ca e totul ok daca nu era. Cat despre sexul cupilului...mami il vrea sanatos si zglobiu indiferent de pasa sau cuc .
10 +
Madd11ee spune:
Hellie, suntem cam in acelasi timp..Eu am 10s4z:) Eu mi-am facut pe 6 programare la DT, dar nu cred ca o sa pot face si morfo atunci, pt ca nu o sa am 12 sapt..
Aceleasi simptome le am si eu..dar sa stii ca dupa ce am fost la parinti doua weekenduri la rand, m-am ingrasat 1 kg:)) eu care ma laudam ca nu am luat deloc in greutate:))
Va pup, burtici, si weekend prelungit superb(pt cine se poate bucura de el)!
10+
Hellie spune:
Madd, dar nu poti sa amani programarea un pic mai incolo, ca sa le faci pe amandoua?
Eu tot la medlife sunt, sa stii.
10 +
Madd11ee spune:
Ma gandeam sa mai fac o programare pentru saptamana 12..nu cred ca e o problema, nu?
La ce dr mergi, hellie? La care clinica? Eu la ecograf merg acum la Tudoran, iar la dr, la Mitroi Gabriel;)
10+
Hellie spune:
Eu merg la Caliopia Gavril Parfene, la Grivita. Si tot la dansa fac si morfologia pentru ca are competenta in morfo. Am aflat si eu cand am facut programarea ca nu orice ecografist poate face morfologia .
10 +