Burtici de mai-iunie 2013 (15)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mony_omv spune:

Bravo, fetele pentru rezultatele bune!
A fost o zi buna!
Eu intru in inchidere de luna, asa ca o sa fiu mai in umbra saptamana viitoare. Totusi o sa ma programez la triplu test si va raportez.

Flafi, si eu am avut dureri in partea dreapta doua zile, abia ma puteam incalta, acum m-au lasat. Nu am luat nimic pentru durere.

Ma doare gatul si mi-am suflat nasul toata noaptea.
Sper sa avem un week-end frumos !

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Si eu ma bucur pt vestile bune!
Sanatate mamicilor usor racite!

Madd11ee, faci DT la Medlife? Eu acolo il fac cu D.na Paula Stoian, pe 7 dec, dupa tine

Ma bucur ca se apropie acest week prelungit sa ma odihnesc putin.
Bia mea, duminica iese pentru prima data pe scena solo la balet. Va interpreta printesa Anstasia ! E tare fericita si emotionata!

Kris mama Biancai Maria (26.01.2005) + 10s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca1109 spune:

Felicitari Vio, Kabecka, Vicky!

Azi am scapat mai repede de la serviciu si am vazut emisiunea Totul despre mame de pe Prima. E super emisiunea.
Acum m-am apucat sa fac bagaje, dat fiind weekend-ul prelungit, plecam la Pitesti la socrii.

Raluca

S 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Mama ce va invidiez pentru wk prelungit!

Kris, felicitari pentru solo-ul BIancai!

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Mie mi-a iesit 44% baiat si 56% fata, dar nu am raspuns la 2 intrebari
Dupa un joc chinezesc, imi iesea fata dupa varsta, dupa data nasterii si luna concenptiei. Am facut proba si la ceea ce fost (Bia) si la sora mea, care are un baietel de 6 luni, si mi-a dat raspunsuri corecte.

Mcoco, multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madd11ee spune:

Kris, da, la Medlife fac(aici am abonament)..Aveam programare la Chitescu cand m-a sunat sotul sa imi zica de Tudoran, ca s-a intalnit cu ea si sotul ei si au insistat sa mergem la ea(clienti de-ai lui)..Sper sa fie ok, chiar daca nu era printre cei recomandati de dr..Pe 7 o sa fiu la recoltare..
Sunt curioasa in cat timp o sa fie gata rezultatele..Acum nu stiu..Morfologia de trim I cand se face?

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madd11ee spune:

PS Kris, felicitari pentru solo-ul Biancai..
La testul de mai devreme mi-a iesit fata, dar au fost mai multe intrebari la care nu am raspuns(mai ales legate de burtica, la mine nu se vede deloc:) ).

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kabecka spune:

Fetelor, va multumesc

Flafi, te inteleg perfect!Asa eram si eu sarcina trecuta, nici acum nu sunt mai breaza.
Cu burtica,nu-ti face griji.Am mai zis, si eu am avut burta mica,unii n-au stiut mult timp ca sunt gravida. Bineinteles ca si eu imi faceam 1000 de griji, daca e ok bebe, daca creste, dar uite ca a fost ok si a avut 3200 la nastere.

Vicky, ma bucur ca nu e nevoie de cerclaj si ca totul e bine!

va doresc un sfarsit de saptamana frumos!

Mergi la inceput

Madd11ee eu am programare la ora 10.40, si dupa echo, voi face si DT. Voi sta nemancata, dar nu va fi grav. Rezultatul de DT (sau bitest, cum stiu eu..sper sa nu gresesc..) , il vom primi in 10 zile. Asa mi-au spus cel de la Medlife!
Daca ai recomandare, nu trebuie sa-ti mai faci probleme! Daca nu esti multumita, programeaza-te la o alta echo de T1 4D, dupa ce faci 12 sapt., sau dupa ce-ti iese rezultatul la DT.
Si eu am abonament acolo..si asa voi proceda si eu..daca nu ma satisface informatiile d.nei dr. Paula Stoian. ( care imi face echo 3D)

Apropo, ambele echo, intra in pretul abonamentului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marie21 spune:

felicitari fetelor pt vestile bune!Flafi nu iti mai fa ganduri negre si Crina insanatosire grabnica,ca tare urata mai e raceala asta...eu am uitat de ziua nationala,trebuia sa trec pe la ambasada dar si-au luat liber toata sapt.eu hibernez ca un urs as dormi 24 din 24.fetelor spuneti-mi si mie cum sa activ contul cu pozici,o sa pun si eu cateva si sa va cunosc.va pwp.toate cele bune

Mergi la inceput