Burtici de mai-iunie 2013 (15)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Bravo Vio, felicitari :)
Kabecka felicitari de rezultat :)
Mcoca- hai ca o sa iasa bien i restul :)
Crina- goneste raceala la altii! Tie nu iti trebuie
Ma bucur foarte mult pentru rezultatele voastre bune sa o tinem tot asa, doar cu vesti bune si foarte bune!

La acel minunat test 65% baiat.

In rest, eu sunt intr-o faza paranoica si isterica, inot intr-o mazga de ganduri negre. Nu neaparat pt ca as avea motive ci mai degraba ca n-am ce face.

Lista de ganduri delirante: inca nu m-am ingrasat deloc, burtica mea nu e la fel de mare ca a voastra si imi pare ca nu a mai crescut de saptamana trecuta- deci "O fi bine? Daca a patit ceva? " Toata lumea ma intreaba daca misca. O misca.. dar sincer va spun nu imi dau seama daca ce simt eu sunt miscari... Am avut si mai multe incidente in ultimul timp care m-au agitat, stresul de la servi, grija cu Pixie si babesioza, lesin, am cazut in timp ce alergam dupa Bruno sa nu sara la bataie cu un alt catel, durerea din partea dreapta de ovar sau ce o fi acolo.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kabecka spune:

Crina, nu stiu daca poti interpreta ceva doar din valorile acelea.
Trebuie corelate cu toate informatiile. Eu am avut Papp-A=1 si free Beta HCG=156.4.
Azi am facut eco si mi-a introdus valorile acestea + valori de la eco, varsta,etc si mi-a iesit fisa de calcul...

Oricum, am inteles ca la Regina Maria, exista 2 tipuri de dublu test.
Unul, se recolteaza sange in sapt 9-10 si apoi se efectueaza eco intre sapt 12-14.
Al doilea, faci eco si apoi mergi la recoltare.
Habar n-am care este diferenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Kabeka, ma bucur pentru DT bun!!

Flafi, tot ce simti tu e normal, da . Burtica e acolo, creste in ritmul ei. V-am zis eu de prietena mea careia i s-a vazut burta la 6 luni si a facut un bb de 4kg.
Cu miscatul asteapta 20s. Atunci vei fi sigura de ce simti.

Crina, sanatate multa!

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina27 spune:

ms kabecka.stiu ca trebuie sa astept sa imi iau tot rezultatul, dar vroiam sa va intreb ce stiti voi :)stiu ca toate o sa avem bebelusi sanatosi si frumosi

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Fetele multumesc!
Astept totusi si rezultatul analizei cariotipului ,insa nu mai sunt asa de stresata.
Kabecka felicitari pentru testul bun!Macar ai scapat de acest stres.
Vicky ce bine ca nu ai nevoie de cerclaj si colul arata bine!
Crina cred ca rezultatele acelea se coreleaza cu eco ,nu au valoare luate asa singure.Impreuna cu datele de la eco se introduc in calculator care trebuie sa-ti dea niste repere ceva care sunt notate MoM.Nu stiu daca ai inteles dar iti arat cum am avut eu:
B-hCG liber 13,86IU/I echivalent 0,417 MoM
PAPP-A 1,263IU/I echivalent 0,451 MoM
Pentru raceala trebuie ceai de tei cu lamaie din belsug.Sanatate!

Flafi nu te speria ca eu sunt sigura ca tu l-ai simtit dar nu ai stiut ca e bebe.Graviduta care era cu mine in salon la amnio ,avea 18 saptamani implinite si tot asa se plangea ca nu-l simte pe bebe(tot primul copil)Dar am intrebat-o daca a simtit ceva bule sau gaze si a zis ca da.I-am zis ca daca gazele alea pe care le-a simtit nu au iesit afara atunci acela era clar bebe.
Despre kilograme ,sa sti ca nici eu nu am luat desi sunt grasuna de fel,tot aceleasi kg care le-am de la inceputul sarcinii si-mi sunt de ajuns.Burta mea nu este nici ea prea mare.O sa fac si eu poze sa va arat dar mai tarziu un pic.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum16+

Mergi la inceput

Am sunat la clinica.e gata rezultatul.maine pot sa trec sa il iau :)
Doamne-Ajuta!

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Crina eu sunt sigura ca-i un rezultat bun!

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum16+

Mergi la inceput

vedeti ca maine ajung tarziu acasa si nu stiu dak mai apuc sa va zic.o sa intru sa va scriu de pe tel :)
ms voi pt incurajari.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madd11ee spune:

Buna fetelor!! Am intrat destul de tarziu astazi sa va citesc..e sfarist de luna si e ceva mai aglomerat la mine la munca..Sunt tare curioasa daca o sa se vada si la mine burtica la 12-13 saptamani..Acum am 10s4z si nu se vede nimic..pe cantar am luat cam 1 kg..dar nu se vede deloc..
Vio, felicitari pentru rezultatul bun!
Crina, abia astept sa ne spui cum a iesit!
Eu pe 6 decembrie am eco pentru DT, merg la Tudoran Mirela..Stie cineva ceva de ea? Nu mai am rabdare, abia astept sa il vad iar pe bebe..nu mai vorbesc ca imi doresc tare mult sa il simt..
Va pup si va mai astept cu vesti!

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris1211 spune:

Bravo fetelor pentru rezultate! Mai putin partea cu raceala Crinei ca ai racit, asa ca, te rog, fa-te bine ca sa fim toate la superlativ, mai ales ca si DT-ul tau e ok.

15+

Mergi la inceput