Burtici de mai-iunie 2013 (15)
Raspunsuri - Pagina 4
ankylya spune:
buna fetelor am intrat sa va salut aici este o vreme tare urata ploua si imi provoaca somnolenta cred ca dupa ce mancam o sa stau in pat toata ziua ca pana acum am facut ordine si mancare.
Va pup
Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. 11+
crina27 spune:
Fetele....cred k racesc...m-am virusat!
Imi curge nasul si stranut groaznic...sper sa treaca repede:(
13+
VIOIKA76 spune:
Buna ziua!
Am primit rezultatul la testul rapid.Am sunat intai si mi-au spus ca-mi trimit pe mail rezultatul.Pana am deschis fisierul am zis ca fac atac de cord.Inima imi batea ca nebuna sa-mi sara din piept.Nici acum nu m-am linistit.
Suna asa:
Nu au fost detectate aneuploidii moleculre ale cromozomilor 13,18,21.Au fost detectate o copie a cromozomului x si una a cromozomului y sugerand un embrion masculin.
Aceasta analiza se completeaza cu analiza citogenetica a cariotipului.
Mai am de ateptat vreo 2 saptamani ca sa fiu pe deplin linistita.
Fetele va pup!
Am editat ca-mi tremura mainile si am mancat din litere.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum16+
criulica spune:
Asta da veste buna!!!! Felicitari! Important e sa fii tu linistita, ne bucuram toate, bebe e bine!!!
13+
Kabecka spune:
Buna fetele,
In primul rand ma bucur mult pentru Vio ca s-a linistit!
In al doilea rand intru si eu cu vesti bune, azi am avut eco+interpretare la dublu test si au iesit ff bine.
Riscurile sunt f mici. Pfiuu, asa m-am bucurat, mi s-a luat o piatra dupa inima.
Am avut niste emotii....cred ca tremuram cu tot cu masa.
Mi-a spus ca e posibil sa fie fetita, dar nu mi s-a parut ca a insistat sa vada. Mai mult a masurat altele.
In fine, chiar nu conteaza ce este. Vreau din tot sufletul sa fie sanatos/sanatoasa.
Am facut si eu testul acela si mi-a iesit 44%fata si 56%baiat,parca....dupa calendarul chinezesc iese baiat. Hihi,sa vedem acum.
Crina,baga niste vit C, adica lamai,portocale si ce mai poti!sanatate multa!
va pup fetelor
doina_1984 spune:
Buna ziua!
Vio ma bucur ca totul este bine. acum incearca sa te linistesti
Crina, bea mult ceai cu miere si lamaie.
Ma bucur ca v-a placut testul. La mine rezultatul a fost si "mai" elocvent :)) 50% baiat 50%fata :)) va dati seama ca eu am completat concentrata testul si cand dau sa vad rezultatul ma bufneste rasul :)) mersi asta stiam si eu ca sunt sansele :))
Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 13s+
mcoca spune:
Vio, ma super bucur!!! Chiar ma gandeam la tine, de ce nu ne dai nici un semn. Ufff, gata, e bine.
Eu am fost si eu la doc. Mi-a facut colposcopia, care e ok, pt frotiu trebuie sa astept 8 zile. Nu am nevoie de cerclaj, ufff, ca tare imi era frica.
Vicky si Printzesone
Miche spune:
URAAAAAA !!!!
Citat: |
citat din mesajul lui VIOIKA76 Buna ziua! Am primit rezultatul la testul rapid.Am sunat intai si mi-au spus ca-mi trimit pe mail rezultatul.Pana am deschis fisierul am zis ca fac atac de cord.Inima imi batea ca nebuna sa-mi sara din piept.Nici acum nu m-am linistit. Suna asa: Nu au fost detectate aneuploidii moleculre ale cromozomilor 13,18,21.Au fost detectate o copie a cromozomului x si una a cromozomului y sugerand un embrion masculin. Aceasta analiza se completeaza cu analiza citogenetica a cariotipului. Mai am de ateptat vreo 2 saptamani ca sa fiu pe deplin linistita. Fetele va pup! Am editat ca-mi tremura mainile si am mancat din litere. Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008) si acum16+ |
Miche 14+ si
Darius (26.11.2004)
crina27 spune:
Felicitari vio, mcoca si kabecka .
eu am urmatoarele rezultate de la bitesc.deocamdata doar astea au aparut pe site :
Free Beta HCG 24.7 UI/L
PAPP -A 3.08 UI/L
Am citit ca e ok.voi ce stiti despre valorile astea?
13+