Burtici de mai-iunie 2013 (15)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mony_omv spune:

Citat:
citat din mesajul lui crina27

Buna dimi.imi cer scuze ca nu v-am scris de rezultatul de la bitest,dar am fost plecata:)
A iesit cu risc scazut si din cate am priceput eu pe acolo, rezultatul e super ok.acum trebuie sa-mi fac programare la medic :)deci:m-am linistit.
Am o dimineatza groaznica: am vomitat in masina,in drum spre birou :d
Acum mi-e groaza sa pap ceva de frik sa nu vars iar...credeam ca mi-au trecut starile astea,dar nu...
acum ma apuc sa va citesc din urma:)
va poop si va urez o saptamana usoara!

13+

Draga Crina, eu cred ca ai fetita si de aceea ti-e asa rau. Prietenele mele care au vomitat in draci si in timpul zilei, nu doar dimineata , au avut fetite. Sunt curioasa.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina27 spune:

sa dea Dzeu sa fie sanatoasa.imi doresc sa fie...ce-o fi, numai sanatos/oasa sa fie :)

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris1211 spune:

Vazusem o discutie despre sorici, daca avem voie. Eu, una, nu o sa mananc, deoarece mi-a si zis doctorita sa ma feresc deoarece testul TORCH a aratat ca nu am avut toxoplasmoza.
Anul asta nu am mancat nici ghebe si nici hribi, desi mi-a fost pofta maxim, dar la anul imi voi lua revansa.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen1985 spune:

Buna dimineata! Vad ca ati avut un week-end plin, eu am stat acasa si m-am relaxat, sambata a venit mama si m-a dus la cumparaturi si mi-a luat tot ce mi-a poftit inimioara din magazin! Cred ca am pus ceva grame pe mine...

Mami de Bianca 07.05.2008 si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca1109 spune:

Buna!

Ieri am fost printr-un mall din Bucuresti si mi-am luat primii pantaloni de gravida, sunt blugi negrii skinny, singura pereche masura mai mica, in rest, erau numai masuri mari, asa ca nu prea am avut de ales .
M-a obosit foarte tare aglomeratia din mall, am fost si la un film animat simpatic.
Ca tot ati vorbit de salata de boeuf, soacra mea mi-a trimis si mie, dar a facut-o din galbenus fiert.
Mi-e asa de somn, nu am avut stari de rau, dar se pare ca nu pot scapa de somnul asta asa de apasator si, totusi, ma odihnesc noaptea suficient.

Raluca

S 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Ce fete active :) Vicky trimite zapada si la mine! Crina felicitari de rezultat! Sa o tinem tot asa!

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Raluca tocmai ma gandeam la tine ! Pot sa te intreb de la ce magazin i-ai luat?

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Hello,

Mor de pofta de salata de boeuf mai fetelor :).Musai sa fac, sa vedem cand :).
V-am zis ca fac planuri cu Maya pt Craciun? E asa de dulci, zice : eu fac patiseria si tu faci mancarea :)). Acum ca a invatat sa puna oua in tigaie ... nu ma spun cum crede ca ea o sa faca prajiturile :) (ca la spart oua nu se pricepea ea, si la citit reteta ...).

In rest, de joi pana duminica am musafiri : o familie de francezi, de vre-o 65 de ani, care vin la Lyon la sarbatoarea luminilor. Ma bucur mult ca vin ca nu i-am mai vazut de secole, dare pe de alta parta sunt cam stresata cu toata logistica.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Flafi, s-a dus zapada. Aici nu tine. Sa vedem acum ca anunta toata saptamana ninsoare. Maya imi comanda cizme de zapada :).

Crina, ma bucur pt DT!

Raluca, sa stapanesti sanatoasa pantalonii!. Eu am trecut la aia de gravi de 6saptamani :).

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca1109 spune:

Flafi, de la Lc Waikiki din Afi, au un raion special pentru gravide, Am inteles ca e si un Premaman in Afi, dar nu l-am gasit .

Raluca

S 18+

Mergi la inceput