Burtici de mai-iunie 2013 (15)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madd11ee spune:

Buna fetelor! Ce faceti? Abia acum am reusit sa intru sa va citesc..
Astazi abia am reusit sa fac si eu curatenie..Imi propusesem sa fac ieri, dar m-am simtit ingrozitor..de la stare de rau pana la dureri de cap..nu am mai avut de mult asa stari..Dar astazi am fost ok..Uneori ma bucur ca mai am si eu stari de gravida..sa stiu ca e bebe bine..Saptamana viitoare merg la control..abia astept..
Am pus si eu doua poze de la cununie..Cred ca se vede si burta lipsa:)
Incerc zilele astea sa imi fac una dimineata, sa vedem, poate se vede ceva:) pt ca de ingrasat m-am ingrasat 1-1,5 kg..La mine pofta de mancare e la locul ei..nu refuz nimic:))
Va pup si o seara superba sa aveti!

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Hey!

Ce dragut ca la voi ninge... pe aici e ceata si frig si urat... imi doresc ninsoarea in fata la vremea asta de kko. TRimite-ti-o si pe la noi daca va plictisiti de ea.

Carmen fi fara grija sanii nu vor ramane asa. Se vor "adapta" situatiei, acum trec prin tot felul de schimbari, se pregatesc.
Eu nu credeam ca voi putea alapta vreodata... numai gandul ca cineva (bebe) sa puna gura pe ei... si sa mai si traga... ma omora inainte de a naste.
Concluzie: am alaptat 1.6 ani si nu am simtit niciodata vre-un disconfort sau ceva de genul.

Mony si eu imi scoteam inelele noaptea (cateodata chiar si ziua) in timpul sarcinii trecute. Este una din caracteristicile sarcinilor. Majoritatea retinem apa.
Ar trebui, dupa cum zic si fetele, sa mananci cat mai nesarat si mai necondimentat.
Eu oricum nu mananc sarat de felul meu, mai bine fara sare deloc sau f putina dar tot degeaba ca am simtit si eu cum e sa ti se umfle degetele rau. La picioare n-am simtit si sper sa nu o fac nici acum.

Flafi numai o femeie ar putea sa se bucure ca a vomitat nu? (n-as vedea un barbat sa spuna asta)
Cu siguranta este bine mititelul tau. Cand faci amnio?

Noi bine (prea bine zic eu cateodata Doamne Ajuta)... Suntem in plina incercare de a scapa de pampers (doar ziua). Cautam sa cumparam chilotei de antrenament sa vedem cum va fi...

O duminica frumoasa - ce-a mai ramas din ea - va doresc!

Irina ~ mamica norocoasa de pui drag Patrick Cristian {07.12.2010} si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marie21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mcoca

Ce te intreaba?

Vicky si Printzesone

buna fetelor!eu acum m-am trezit am adormit pe la 6 jumate.MCOCA imi cere sa scriu un id de tipul gmail sau sa scriu orasul de unde ma conectez.eu aseara am facut gogosi,foarte apreciate au fost.aseara a fost noaptea deciziilor,am hotarat sa mancam sanatos si sa zugravim,dar nu stiu ce culoare voi ce culori preferate aveti? va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Madd am vazut poze f dragute! Sunteti o familie frumoasa, iar bb va va intregi cu siguranta!

Mycya si la tine am tras un ochi... se vede bine burtica clar. Iar fetita ta e tare scumpa!

Irina ~ mamica norocoasa de pui drag Patrick Cristian {07.12.2010} si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

buna seara!

anne-marie21, eu ti-as recomanda sa varuiesti in alb pt ca apoi poti sa faci mai usor retusurile, pe cand la culoare e mai greu s-o nimeresti la fel, plus ca se mai si decoloreaza cu timpul.

mcoca, ft buna vestea cu maioneza ieri am facut si eu doar cu galbenus fiert si mi-a iesit

carmen333, la inceput o sa fie dureros alaptatul, pana se obisnuiesc sanii, dar pt bebe se merita orice sacrificiu.

mony, si mie la sarcina cu Matei mi se umflau mainile si picioarele, mai ales ca am prins toata vara cu burtica, dar dr mi-a recomandat consum normal de sare. Stiu ca este controversata legatura dintre consumul de sare si retentia de apa, poate ne lamureste simcri

Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 13s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duduta190578 spune:

Buna dimineata fetelor,la noi este frig si bate vantul!As prefera sa ninga linistit,decat sa ploua sau sa bata vantul.Aseara m-a durut ingrozitor capul iar alataseara am avut disconfort la stomac,mai mai sa vomit.Tare astept urmatoarea vizita la medic,dar asta va fi abia peste 2 saptamani.As vrea sa incep usor sa fac curatenie in casa,poate avemnorocul sa ninga sa perie in zapada sotul covoarele.
Ma tot gandesc ce mancare sa pregatesc de Cracciun,si sunt in pana de idei.Sigur va fi o salata boeuf,dar restul habar nu am.Voi ce faceti?

15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina27 spune:

Buna dimi.imi cer scuze ca nu v-am scris de rezultatul de la bitest,dar am fost plecata:)
A iesit cu risc scazut si din cate am priceput eu pe acolo, rezultatul e super ok.acum trebuie sa-mi fac programare la medic :)deci:m-am linistit.
Am o dimineatza groaznica: am vomitat in masina,in drum spre birou :d
Acum mi-e groaza sa pap ceva de frik sa nu vars iar...credeam ca mi-au trecut starile astea,dar nu...
acum ma apuc sa va citesc din urma:)
va poop si va urez o saptamana usoara!

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris1211 spune:

Buna dimineata!

Dar ce activitate ati avut fetelor in weekend? Duduta sa stii ca si la Bacau e urata vremea, dar, macar am vazut de dimineata in drum spre servici cativa fulgi.
Sambata mi-a fost rau si am dat la ratze prima data in sarcina, dar asta numai din vina mea, ca am papat prea mult: am fost la nasi si ne-au pus la masa (tochitura de mistret-nu puteam da refuz), apoi am fost la socri si ne-au si ei la masa, ca era ziua lui tata socru - asta la un interval de 15 min. Seara am terminat de facut crema la o praji pentru care facusem foile de dimineata, am mai facut o fasole batuta si am mai ciugulit una-alta, iar stomacul meu nu a mai rezistat. Initial m-am gandit ca e de la tochitura, dar mi-a zis nasu ca e analizat porcul si sa stau fara grija.
Mi-e ciuda ca nu am inteles mai nimic din acest weekend prelungit: vineri am invatat, ca am avut un test la germana seara, sambata prin bucatarie, la nasi si la socri, iar ieri am fost la bunica la tara in vizita.
Sper ca astazi sa reusim sa facem ordine in casa si sa-mi scot decoratiunile de Craciun.
Azi dimi m-am trezit cu durere in gat si nas infundat si nu stiu de unde, dar o sa trec pe ceaiuri si sper sa-mi revin.
Cam atat despre mine si despre ce am facut in ultimele zile. La maioneza si eu pun ou crud, dar o sa incerc fara. Daca i-a reusit Doinei (sper ca am retinut bine), trebuie sa-mi iasa si mie.

Va pup si mai vb.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris1211 spune:

[quote]citat din mesajul lui Iris1211

Buna dimineata!

Dar ce activitate ati avut fetelor in weekend-?+....

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Buna dimineata!
Vreme urata si la noi dar ce sa facem ? Asa-i iarna !
Crina ,hai ca te-ai linistit! Felicitari pentru rezultat bun!
Duduta dar tu ai invitati multi la masa de Craciun sau doar familia?
Eu fac de obicei multe aperitive ,rulade si chiftelute ,retete diferite ,in fiecare an fac cate ceva nou iar ca fel principal fac friptura de pulpa de porc la cuptor. Am mai zis ca noi nu prea ne omoram dupa mici si friptura la gratar.Eu sarmale nu fac ca-mi face soacra de Craciun si dulciuri cat de multe pot ,dintre care nu lipseste cozonacul.
Sa vedem anul acesta daca voi fi in stare sa fac.

Miche tu ce mai faci ? Mai ai putin pana la amnio!

Sa aveti o saptamana cu vesti cat mai bune!

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum17+

Mergi la inceput