Burtici de mai-iunie 2013 (15)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns criulica spune:

Buna dimineata,

Eu am preluat toti pantalonii de gravi de la prietenele care abia au nascut. Dar am vazut ca la H&M au niste modele dragute de blugi. Sa vedem cat ma tine, eu am zis ca nu voi investi in garderoba pe perioada sarcinii.

Si mai vorbea cineva de somn mai pe sus. Mi-e un somn toata ziua si vreau si eu perioada aia de energie de care am citit, poate de Craciun!

Saptamana usoara si frumoasa!

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kabecka spune:

Hello,

Blugi draguti mi-am luat si eu de la hm. Au modele foarte frumoase,dar mai toate skinny. Imi sunt cam mari acum, mai ales la burta, dar i-am luat asa in ideea ca ii port pana la sfarsitul sarcinii.
In rest, mai vreau niste rochite care sa merga si dupa ce nasc. Si mai am cate ceva si de la sarcina trecuta.

Crina, ma bucur pentru rezultat bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paulinio spune:

Eu n-am cumparat pana acum nimic. Tot port 2 perechi de raiati cu talie foarte joasa cu camasute, bluzite mai lungi... Dar trebuie neaparat macar o pereche de blugi de gravi... Daca stau mult pe scaun ma deranjeaza cureaua (deh.... fac azi 17sapt).
Am auzit ca in Obor ar fi haine mai ieftine de gravi (nu vreau sa fac prea multe investitii si nici nu sunt pasioanata de look)

Sper sa ajung si eu la control saptamana asta si cam trebuie sa ma programez pentru morfo de trim II (in prima jumatate a lui ianuarie).
Nu reusesc sa intru sa vad pozele de pe picassa; la serviciu nu pot intra iar acasa ba uit ba pic de oboseala.
Sa aveti o satptmana cat mai usoara!

Editez sa zic ca mi-a luat ceva sa citesc tot ce ati scris in astea 3-4 zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madd11ee spune:

Buna fetelor! Azi am reusit sa imi fac si eu poza cu burtica, am pus pe picassa:)
Doina, multumesc pentru gandurile frumoase!
Crina, felicitari pentru rezultat! Pe la noi a rasarit soarele, iar voi vorbiti de fulgi de nea:(
Va pup si ma apuc sa mai fac si eu cate ceva pentru munca, dar nu stiu cum o sa reusesc, cheful de munca e lipsa total..

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marie21 spune:

buna burtici!eu nu am dormit iar azi noapte si acu vreo ora m-am trezit ca am langa mine un atelier de mecanica si au busit si incarcat motoaremai dormi daca poti...am vazut si eu pozicile voastre,foarte frumoase sunteti mai burticuteloro sa pun si eu cu burtica cand o sa am ca acum e inexistenta .sa purtati sanatoase blugii o sa ma duc si eu zilele astea sa-mi iau,cu toate ca nu prea ma incanta ideea,stiu ca nu o sa gasesc,adica sa imi placa mie,calitatea de aici a hainelor e de toata jena,supraelastice si sclipicioase,nu sunt fitoasa,dar...CRINA felicitari pt rezultat! va pwp si o va doresc o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankylya spune:

buna fetelor sa aveti o saptamana frumoasa
Crina felicitari pentru rezultatul bun de la DT.
Noi am stat ieri toata ziua in pat si am lenevit pe frigul asta nu ne mai arde sa iesim in casa iar in centru comercial ma oboseste foarte tare.

Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Buna burtici !

Desi am fost liberi nu am intrat . Am avut acest week-end prelungit foarte plin :cumparaturi, vizite , curatenie si spectacolul Biancai, pe care l-am asteptat cu mari emotii

Am cateva fotografii din culise, Bia balerina si foarte curand un video cu presatia ei.

A fost extraordinara! Am plans de emotie!

Kris mama Biancai Maria (26.01.2005) + 10s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Kris ai o fetita foarte frumoasa si talenata!
Felicitari!
Arata exact ca o balerina si are si corp de balerina!
Cred ca ai fost foarte mandra de fetita ta!

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madd11ee spune:

Kris, ai o fetita superba!!! Sa iti traiasca! Chiar are corp de balerina..
Va pup!

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Vio, am plans de emotii! Nici nu am putut filma.
Am un DVD cu o mare parte din spectacol..si nu stiu cum sa scot doar dansul ei..sa o vedeti ..E de vis! draga mamii!

Kris mama Biancai Maria (26.01.2005) + 10s+

Mergi la inceput