Burtici de mai-iunie 2013 (15)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns duduta190578 spune:

Buna dimineata mamici,sa aveti o duminica frumoasa!Va invit la o cafeluta!

15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

Neatza si la multi ani :). Cafea am bardaca langa mine! Aseara am vomat si m-am bucurat, inseamna ca bebe e acolo si isi vede de treaba. In rest ma simt foarte bine. Ieri am sarbatorit ziua nationala cu un mers la coafor vopsit, tuns mani-pedi. A fost si inca este frumos la noi pe straduta : am luat de la metro vineri stegulete si le-am pus pe poarta. Au vazut vecinii si au mers si si-au luat asa ca toata straduta noastra e plina de tricolor Cateii au fost si ei vineri la coaforul lor si acum sunt doi printisori frumosi, o chestiune de timp pana lasa aceasta masca si devin cateii de tara ce sunt Ma uit la voi si ma impresioneaza pofta voastra de mancare si toate retele ce le faceti. Azi mai mult de niste fursecuri cu cioco nu cred ca fac, mancarea inca nu e printre preferatele mele. Ah!! Am facut vineri un foetaj cu mozzarella , rosii si busuioc la cuptor... Atat... Va trebui sa il arunc pana la urma ca nu il mai suport deja. Pupici si duminica frumoasa

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Buna ziua si de la noi!
Irinukaaa multumesc de felicitari!
Sa stii ca si eu ma gandesc cum o sa fac cand voi vedea sorici ,si mie imi place ,tot stau si sper ca poate nu primesc de nicaieri si am rezolvat problema.Nici noi si nici socrii nu avem porc dar de fiecare data se gaseste cineva sa ne trimita o bucatica.
Deny ce ma bucur ca te simti bine si te poti plimba! Profita acum ca dupa ce vine bebe o vei face mai rar.
Flafi tare frumos ati petrecut ziua nationala!
Arunca incoa' foetajul ala ca-i pacat de el.
O duminica placuta in continuare!

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mony_omv spune:

Fetele, vazand ca nu prea se consuma maioneza am cautat inlocuitor de galbenus si am descoperit un produs, DIGESTA praf, se gaseste in magazinele naturiste si este un produs vegetal din porumb. O sa cumpar saptamana asta si il testez.

O intrebare: v-ati trezit careva cu degetele de la mani umflate? De cateva zile am observat, mai ales la mana stanga. La verigheta am renuntat de o saptamana.

Aseara am executat o praji cu mere.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

buna ziua burtici!

La Multi ani pentru ieri in primul rand.
nu am apucat sa intru si sa las un msg scurt ca numa plecata am fost...

Mony mie inca nu mi se umfla mainile si pcicioarele. la prima sarcina am inceput sa simt cam dupa 32 de saptamani si atunci am renuntat si eu la purtat verigheta .
eu m-am umflat f tare in ultima saptamana de sarcina dar fusese de la eclampsie.
daca deja incepi sa retii apa incearca sa mai renunti la sare si sa nu stai f mult in picioare.
sa tii si doctorul la curent cu asta

am pus si eu o pozica cu noua burtica, cu o masura mai maricica :D
ma uit mereu sa vad daca puneti poze noi dar nimic....
astept sa imi mai clatesc ochii!!
Mcoca??!!! tu nu ne incanti cu o poza ceva?
Simcri?

si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen333 spune:

Buna dimineata! Stau la o cana mare si slaba de cafea. M-am trezit acum o ora. Am dormit vreo 10 ore, cu pauza, ceea ce e extrem de mult pentru mine.
Flafi, imi pare rau ca inca ai greturi. Ar trebui sa-ti treaca, foarte curand.
Eu nu ma plang de semne ca bebe e acolo, ma dor sanii cam tare, cu sau fara sutien. Mai ales areolele, tot am sperante sa nu raman asa, ca as vrea sa alaptez. Sunt hipersensibili.
Dimineata, cand credeam ca poate misca bebe, am avut o maare ghiortaiala de foame.. Mai astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen333 spune:

Mony, ai grija cu sarea! De cand sunt insarcinata, gresesc sarea la mancare, pun multa. Aseara aveam si eu ganduri sa scot verigheta. Am mancat salata de icre, muraturi. Ador saraturile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Moni, eu am tot intrebat in dreapta si in stanga medici despre maioneza, si mi-au spus ca o maioneza proaspata facuta cu oua proaspete e ok. Ouale pot sa aiba salmonela, care na, iti da o diaree ... In genral in magaine, ouale sunt controlate, deci ok.

Edit ca sa spun, ca maioneza cumparat e safe 100% ca e pasteurizata.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Am uitat sa spun ca la noi NINGEE. MAya si tati au facut 2 omumleti de zapada pe care i-au adus pe balcon : Maya si sora ei :).

Eu am fost in piata si am venit cu o plasa de dulciuri pentru calendarul de advent si pentru Mos Nicolae. Era piata^plinaa de bunatati : fructe, legume o frumusete.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Mcoca si aici tot fulguie de ieri.
inca nu sa depus dar de o tine tot asa curand facem inaugurarea saniei

ce bine ca ai spus de maioneza din comert....eu si de aia ma feream

si 16+

Mergi la inceput