Burtici de mai-iunie 2013 (15)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankylya spune:

bunsa fetelor
LA MULTI ANI ROMANIA SI TUTUROR ROMANILOR
Fetelor eu ma simt foarte bine am facut curatenie toata casa si acum imi astept sotul sa mancam am facut carnati si oua ochi cu telemea de vaca si mamaliguta.
Va pup

Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Hey!
La multi ani in primul rand tuturor Andreelor! Apoi la multi ani, noua, tuturor romanilor!

Va tot citesc zilnic, zambesc, ma intristez cu voi... si cand ajung la sfarsit imi zic "si eu ce sa zic acum?" Si uite asa o las balta.

Felicitari in primul rand Vio, ca n-am apucat sa-ti zic (doar in gand) pentru rezultatul de la amnio... chiar daca nu e el final, dar e ceva.

Vorbeati de maioneza... eu nu mai mananc de la prima sarcina, cand am inteles ca ce facut cu ou crud mai bine evit (decat sa-mi para rau dupa). M-am obisnuit asa incat nici dupa ce s-a nascut bb nu mi-a mai trebuit... salata de boef o mananc cu smantana in loc de maionez si alte chestii le evit si gata.

Ma tot gandesc ca v-am "auzit" pe voi intreband de sorici... daca o fi permis sau nu. Vreau sa zic ca e "moartea mea". Deci sorici nu cred ca voi refuza vreodata. Am mancat si la bb1... nici nu m-am gandit ca ar avea vreo problema, acum sigur nu voi putea rabda, mai ales ca va avea cine sa-mi dea si mie. Ma gandesc ca e parlit totusi cu ditami flacara - ma consolez si eu...

Carmen ce draguta ai fost cu "ne ametim putin si facem show "... f bine asa trebuie, asa e frumos si sanatos.

Testul cu fata/ baiat l-am facut si eu si ghici ce mi-a iesit.. 50% - 50%... am zis ca e o gluma, ca e asa la misto... cand sincolo am vazut explicatiile si am inteles ca asa a iesit.

Mi s-a trezit puiul si zice "josss" (din pat), asa ca revin mai diseara.

Irina ~ mamica norocoasa de pui drag Patrick Cristian {07.12.2010} si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Buna seara burtici.
Noi suntem bine. Am fost plecati de acasa si nu am avut acces la net cateva zile.

Iertati-mi absenta, de cand suntem in tara nu stam locului. Mereu pe drumuri, vizitat rudele. Curand plecam in Viena si o sa ne linistim si noi

Noi nu stim cum o sa petrecem sarbatorile de iarna, unde, cu cine.

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

14+ cu minune surpriza
Multumim lui Dumnezeu! Sa creasca sanatos si sa fie cuminte pana la termen de 40s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marie21 spune:

la multi ani burtici compatrioate!va citesc cu placere.azi am vazut si eu parada si am si smiorcait un pic ca m-a apucat patriotismul,au avut si hormonii rolul lor...gand la gand cu bucurie azi o sa avem peste si noi cu orez si salata salata bouef e foarte apreciata de familia mea de aici,ei de obicei sunt destl de reticenti la a incerca ceva nou,dar asta le-a placut.eu nu mananc papa incalzita ca am inteles ca nu ar fi recomandat,de asta gatesc putin si termin odata,daca nu termina sotul.ma simt bn pe zi ce trece,m-am deprimat un pic ca nu mai incap in rochitele mele,le-am pus la pastrare cu speranta ca o sa le mai port dupa nasterea lui bb.va pup si week-end placut in continuare.fetelor va rog trimiteti-mi si mie parola si ce sa fac ca sa va vad si eu,o sa pun si eu pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankylya spune:

buna seara fetelor
Azi am fost un pic la cumparaturi si i-am luat lu surioara lu fina cadou de craciun un castel care imi place asa mult sunt foarte incantata de el si sotul rade de mine ca l-am pacalit ca eu il vroiam pentru mine lu fina inca nu iam luat cadou de craciun si nici nu prea stiu ce sa ii iau ca i-am luat pentru mot cam de toate si ea de jucari nu prea este incantata este si prea mic.
va pupacesc sa aveti o duminica placuta

Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mony_omv spune:

Citat:
citat din mesajul lui anne-marie21

la multi ani burtici compatrioate!va citesc cu placere.azi am vazut si eu parada si am si smiorcait un pic ca m-a apucat patriotismul,au avut si hormonii rolul lor...gand la gand cu bucurie azi o sa avem peste si noi cu orez si salata salata bouef e foarte apreciata de familia mea de aici,ei de obicei sunt destl de reticenti la a incerca ceva nou,dar asta le-a placut.eu nu mananc papa incalzita ca am inteles ca nu ar fi recomandat,de asta gatesc putin si termin odata,daca nu termina sotul.ma simt bn pe zi ce trece,m-am deprimat un pic ca nu mai incap in rochitele mele,le-am pus la pastrare cu speranta ca o sa le mai port dupa nasterea lui bb.va pup si week-end placut in continuare.fetelor va rog trimiteti-mi si mie parola si ce sa fac ca sa va vad si eu,o sa pun si eu pozici

anne-marie, ti-am trimis parola.
O seara faina!

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Hello si de la mine, mai pe seara asa :)

Azi nu am facut mai nimic. O mamaliga la pranz si cam atat :). Aseara a fost vara-mea la noi si ne-am jucat Catane pana la 2 , asa ca am dormit toata dimineata.
Acum am pus oasele la fiert pentru ciorba de burta de maine.

Ankylya, pentru fina, daca nu ai idei, intreaba mama. Eu intreb intotdeauna parintii. De fapt spun la ce m-am ganditi si intreb daca nu cumva are. Ca oricat de des ne vedem tot imi poate scapa vre-o jucarie :). Eu cred, ca fiind micutza si in plus cu o sora mai mare, ceva hainute i-ar prinde mai bine .

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

ms MONY!

Mergi la inceput

fetelor am incercat sa intru dar mi se verifica identitatea asta ce inseamna?tre sa am cont de google eu personal sau luminati-ma si pe mn eu nu poate dormi si bantui pe aici pe forum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Ce te intreaba?

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput