Burtici de mai-iunie 2013 (15)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns criulica spune:

Buna dimi la amiaza,

Acum imi beau si eu cafeaua, ma incearca si un inceput de raceala care sper sa ramana in stadiul asta ca altfel nu ma vad bine.

Vreau si eu salata de boeuf, sa aveti pofta!! eu ma duc la matusa mea care o sa ne gateasca niste gogosi cum numai mamaie mai facea.

Sa aveti o zi frumoasa!

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Doina cum e reteta de la salata de ciuperci si pastai?
Am niste ciuperci ,le-a cumparat sotul cand a fost la magazin ca i-a placut lui Dragos de ele.Sunt micute si albe si lui ii place sa se joace cu ele dar de mancat nu prea vrea.
Eu astazi m-am inspirat de la Vicky si fac salau prajit cu mujdei de usturoi ca avem nevoie in sezonul asta de usturoi cat mai mult.
Distractie placuta la parada!
Criulica mmmm gogosi!
Sa aveti pofta!
Copiii ma bat la cap de o saptamana sa le fac gogosi.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen333 spune:

Neata si La multi Ani!
Ce-mi faceti? Imi place asa de mult salata de boeuf, cu muraturi, carnita, morcovi si cartofi fierti, mmm incat am varsat de cateva ori dupa ce am mancat cu pofta, si nu eram insarcinata! De fapt, e singurul fel de mancare la care mi s-a intamplat, am si o diskinezie biliara.
Eu am mancat telina din muraturi aseara, cu pofta corespunzatoare, am prins vreo 2 fire, dupa care mi-am amintit ca nu e voie in timpul sarcinii!!
Fac salata de icre de casa, na!
Si friptura de pui la cuptor cu cartofi, mujdei si cascaval deasupra. Si pilaf ca sa ramana si pentru maine.
Mai am pe lista vreo cateva, de la dragul meu sot care intra in concediu si se rasfata putin. Macar sa ma tina puterile! Ce ma fac eu daca apare vreun flacau care seamana cu al meu sot, mancacios?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kabecka spune:

Hello si de la mine!
Si la multi ani tuturor!

Eu ieri am avut o zi mai proasta, spre seara m-a luat o durere de cap cumplita dupa care am inceput sa vad pete galbene cu un ochi.Am crezut ca mi se face si rau, dar mi-am revenit.Cred ca de la tensiune, am baut ff putina apa. Nici nu stiu....durerea de cap m-a lasat de abia azi.
Nici azi nu am o stare prea buna, nu prea am chef de nimic.
Cred ca de vina e si vremea asta, azi nu mai e asa frumos ca ieri.

Mi-ati facut pofta cu salata, cred ca ies sa cumpar niste maioneza si fac si eu. Sa vad, daca am dispozitie.
Eu m-am cam ferit de ou crud, dar mi s-a intamplat sa mai gust din compozitii de prajituri cu ou crud.

Simcri,aceeasi parere o am si eu cu antibioticul.Am fugit de multe ori de dr care i-au recomandat antibiotic baiatului meu pt o banala raceala.
Acolo tot asa de des se recomanda?Sau depinde de dr?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen1985 spune:

Nu mi-a dat mie ... fetei

Citat:
citat din mesajul lui simcri

Carmen1985 cate zile au trecut de la terminarea primului antibiotic? Antibiotic peste antibiotic mie personal mi-se pare un pic cam agresiv, cam da peste cap imunitatea asa.

Apropo stiti pe la ce ora dau parada militara la TV? Ador sa vad parada, cand eram in Romania eram mereu prezenta.

Mami de Bianca 07.05.2008 si 11+

Mergi la inceput

Pe mine m-a durut si burta de dimineata cam rau.Nu stiu de ce, ca ieri nu m-a durut.Nu m-a lasat pana nu am luat 1 no-spa si un supozitor uscosin
Fata mi-a cerut sa punem bradul dar i-am zis ca mami nu se simte bine si ca mai intai trebuie bagat aspiratorul si s-a apucat ea de treaba.A dat cu aspiratorul si a sters praful.Ce mai, am fetita mare!
Apoi a venit si tati si a terminat el ce a inceput ea.
Ma simt asa de prost ca nu pot sa fac decat jumatate din ce faceam acum o saptamana!

si acum17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Vio, eu salata de ciuperci o fac cu ciuperci din borcan, nu stiu daca merg si cele crude. Le fierb cu putine vegeta, le tai marunt si le las sa se scurga. Apoi le amestec cu maioneza si 2-3 catei de usturoi.

Pt salata de pastai folosesc pastai galbene, subtiri, congelate, pe care le fierb cu sare, la las sa se scurga si apoi le amestec cu maioneza si 2-3 catei de usturoi.

Din ciupercile proaspete ai putea sa faci o ciulama - curat ciupercile, le spal si tai. Le pun in putin ulei, iar dupa ce se evapora zeama adaug o ceapa taiata marunt. Dupa ce s-au facut ciupercile pun o lingura de faina, o cana de supa de pui si vreo 200 gr de smantana. las sa mai dea un clocot si o iau de pe foc. Poti sa pui niste marar si s-o servesti drept garnitura sau asa, simpla.

Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 13s+

Mergi la inceput

Kabecka imi pare rau ca nu te simti bine!
Nu poti sa incerci sa bei apa mai multa?

Doina multumesc pentru sugestie!
Cred ca o sa incerc ciulama sa vedem daca le place.Lor nu prea le place mancarea alba a culoare.

si acum17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kabecka spune:

Vio, eu zic sa nu te simti prost ca nu poti face asa multe.
O sa treaca si perioada asta. Bine ca ai ajutoare de nadejde/.

Off,incerc sa beau. Inainte sa raman gravida beam cel putin 2 litri, dar apoi imi venea sa vomit de la apa.Altceva nu pot sa beau ca sunt porcarii.
O sa incerc, de ieri stau cu apa dupa mine peste tot.

Mergi la inceput

Kabecka asa te vreau!
Pai ca sa nu mai treci prin starile alea, care cred ca-s rele rau ,na-i decat sa te fortezi un pic.Sanatate!

si acum17+

Mergi la inceput