Burtici de mai-iunie 2013 (15)
Raspunsuri - Pagina 12
VIOIKA76 spune:
Neata Mony!
Multumesc de cafea desi eu nu beau dar macar virtual sa mai gust!
Eu am mancat si la primele sarcini si am mancat si acum.Maioneza o fac cu oua de la soacra care injectaza gainile in fiecare trimestru.
Pana acum nu mi s-a intamplat nimic.Nu zic ca e bine ca mine ,dar daca nu stii de unde provin ouale mai bine mancam maioneza de la borcan.Mie aceea nu-mi place deloc.Si-asa nu mananc prea des.
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum17+
simcri spune:
Buna dimineata, La Multi Ani Romania si La Multi Ani romani
Eu va servesc cu un ceai, cine doreste, eu nu beau cafea, n-am baut niciodata nu stiu ce gust are, la cafea pe mine m-ati pierdut
Cu maioneza eu continui sa mananc, dar doar cumparata, si in general incerc din cele care spun ca nu au oua, dar mai iau si normala, oricum nu cred ca contine oua, mai mult prafuri, dar de gust merge ca o lungesc cu mult iaurt sau smantana.
Carmen1985 spune:
Buna dimineata! Eu dorm pe mine, am avut o noapte asa nasoala, Bianca a tusit pana la 4 dimineata...Acum ne uitam la pisicile aristocrate pe antena. Am fost la pediatru ieri pt streptococul ala si i-a dat 7 zile de zinnat, plus alte medicamente pt tuse. A zis ca eu sunt ok, mai ales ca abia am terminat de luat antibiotic. A fost frumos si la noi ieri, ne-am plimbat toata ziua prin oras si am fost si la un spectacol la casa de cultura cu clovni, animale s.a.m.d Copiii s-au distrat , eu m-am plictisit de moarte.
Mami de Bianca 07.05.2008 si 11+
Carmen1985 spune:
Cu distractia, eu si prietenele mele am ramas toate gravide in acelasi an la cateva luni dif si la primul si acum la al 2lea si avem aceleasi preocupari si limitari.Cand ne apuca , lasam toate copiii cu taticii si fugim la discoteca ne ametim putin si facem show
Mami de Bianca 07.05.2008 si 11+
simcri spune:
Carmen1985 cate zile au trecut de la terminarea primului antibiotic? Antibiotic peste antibiotic mie personal mi-se pare un pic cam agresiv, cam da peste cap imunitatea asa.
Apropo stiti pe la ce ora dau parada militara la TV? Ador sa vad parada, cand eram in Romania eram mereu prezenta.
doina_1984 spune:
Buna.
hop si eu la cafea. mai este? :)
Simcri, vad ca pe Antena1 au inceput transmisiunile in direct.
Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 13s+
mony_omv spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simcri Carmen1985 cate zile au trecut de la terminarea primului antibiotic? Antibiotic peste antibiotic mie personal mi-se pare un pic cam agresiv, cam da peste cap imunitatea asa. Apropo stiti pe la ce ora dau parada militara la TV? Ador sa vad parada, cand eram in Romania eram mereu prezenta. |
Acuma vad ceva imagini pe TVR1 de la Arcul de Triumf
16+
mony_omv spune:
Citat: |
citat din mesajul lui doina_1984 Buna. hop si eu la cafea. mai este? :) Simcri, vad ca pe Antena1 au inceput transmisiunile in direct. Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 13s+ |
Nu mai am cafea calda, a mea mi-a varsat-o pisica pe telefon!!!!!!
dar fug repede si fac inca una!
16+
doina_1984 spune:
Mony, eu vreau o portie mmmaaarrreee. As vrea sa fac si eu azi niste salata de ciuperci si de pastai, dar nu ma simt prea bine. De 3-4 zile mi-au revenit greturile :(( Asa ca diseara vor veni niste prieteni la noi si o sa sarbatorim ziua Romaniei cu pizza :))
Mie nu-mi iese maioneza decat cu ou fiert, asa ca a trebuit sa pun si crud.
LA MULTI ANI, ROMANILOR!
Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 13s+