Burtici de mai-iunie 2013 (15)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madd11ee spune:

Buna, fetelor! Ce faceti? Mi-am facut si eu aparitia..Astazi am fost libera si mi s-a parut foarte ciudat sa stau acasa..Am fost la o prietena la o cafea, iar apoi m-am apucat de facut mancare..Am facut doua feluri plus un desert..nu a mai mancat de multicel sotul atat de multe mancaruri facute de mine:))
E vremea asa frumoasa..cred ca o sa ies si eu la plimbare..chiar ar fi pacat..
Va pup si distractie placuta in weekend!

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankylya spune:

vicky nu sunt secretoasa numai ca nu prea am ce sa zic daca vorbesti ca nu zic de sarcina am programare la gineco tocmai pe 14 decembrie si o sa fac o ecografie cu 2-3 zile inainte eu nu l-am mai vazut pe bebe de la 7 saptamani. Nu am ce sa va zic de sarcina decat ca ma simt foarte bine nu am nici un simptom si imi fac tot felul de scenarii ca si Flafi ca daca nu este bine si tot asa.

Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Ei, pai nu numai de sarcina. Banalitati na : ma duc sa-mi iau haine de gravi :) de ex.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

o sa incerc sa comunic mai mult eu vb foarte mult de felul meu dar ma mai gandesc ca va mai umplu si eu capul cu ce fac eu cu toate ca marea majoritate a timpului stau si va citesc pe voi internet si tv ca daca nu muncesc incerc sa pierd timpul prin casa mai ales in perioada asta ploioasa, cand voi toate vorbiti de analize si teste.
pe viitor promit sa va zic mai multe

Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

pai ankylya, zi merci ca nu vorbesti de analize, da-le in colo. Spune-ne ce faci de sarbatori mai bine :).

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

pai deocamdata nu ne-am gandit ce facem de sarbator ca acum suntem ocupati cu luatul din mot lu fina ca sambata viitoare este motul si dupaia ne facem planuri de sarbatori. Cu siguranta sarbatorile le facem cu prietenii ca rede nu avem aici si nici in ro nu ne ducem ca am fost in vara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Buna dimineta!
La multi ani tuturor romanilor de pretutindeni!

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duduta190578 spune:

Buna dimineata,La multi ani romanilor de pretutindeni!

15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mony_omv spune:

Neata tuturor si la multi ani!
Dau eu azi cafeaua.
Vio, m-ai inspirat cu salata de boeuf.Ma duc sa fac si eu.
Apropo: eu nu am putut sa renunt la maioneza...
Voi papati?

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca1109 spune:

La multi ani, romani si Romania!

Mony, eu am renuntat la maioneza atata timp cat se face cu ou crud.

Eu azi ma duc la plimbarica, sper sa iasa si soarele.

O zi superba!

Raluca

S 18+

Mergi la inceput