Burtici de mai-iunie 2013 (15)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Citat:
citat din mesajul lui simcri

Si la noi majoritatea au copii, dar sunt deja mari 4-5 ani, sunt deja dresati :) noi suntem pe urma, nu chiar ultimii, mai e o amica care inca nu e maritata il asteapta inca pe Fat-Frumos.

Ce ma distrezi. Mai, nu e numai asta. efectiv sunt unii care s-au schimbat radical, de nerecunoscut.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simcri spune:

E posibil sa se mai intample atunci cand parintele ajunge sa faca ce spune copilul, cum ar veni, viata parintelui sa graviteze in jurul copilului, cea mai buna varianta, dupa parerea mea, este o coexistenta, ai grija de el dar trebuie sa mai ai grija si de tine, hai ca deja am inceput sa prin fluturi de exemplu unul dintre cuplurile cu care ne vom intalni maine, baietii lor (de 4 si 5 ani) nu vor participa pentru ca se duc la un chef cu alti copii.

Mergi la inceput

Si eu vad la fel lucrurile. O ador pe Maya, euniversul meu, dar am nevoie si de chestii pentru sufletul meu. De ex seara, nu pot sa ma culc imediat ce o culc pe ea (mi s eintampla, daca sunt f obo dar e exceptional), am nevoie de timp pentru mine apoi.
La fel cu prietenii, chefurile, ea vine peste tot, nu are treaba.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

LA Multi ani tuturor Andreelor si Andreilor!!!

si eu sunt pe aci
la mine nu e Sf Andrei asa ca nu am ce sarbatori.

am fost dis de dimi la sala dupa care am avut de facut un orez cu legume pt fetita si de acum lenevesc.
poate reusesc sa adorm odata cu Andra ca nu m-am odihnit mai deoc azi noapte si imi cam pica ochii de somn

de vreo 2-3 zile am inceput sa ascult colinde, sa fac saratele si prajiturele, ca sa simt si eu ca vin sarbatorile, nu numai voi macar mirosul din casa sa ma faca sa ma simt ca in alti ani
sper sa ma pot abtine sa nu fac si bradul peste 2-3 zile

si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Buna ziua!

La multi ani, Andreea/Andrei!

Noi am profitat de cele 18 grade de afara si ne-am plimbat pe faleza. acum am bagat niste pulpe cu cartofi la cuptor si astept sa se faca.

Mami lui Matei Mihai (26.10.2010) + 13s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmensilvia spune:

Buna dimineata tuturor si mai ales sarbatoritilor Andree si Andrei!
va pup si sper ca toata lumea e bine si fericita!
Eu am intrat astaz in sapt 16+ si sunt tare fericit ca bebe a inceput sa miste inca de aseara, dar usor perceptibile.
Insa senzatia este extraordinara, la inceput am asociat-o cu balonarea si nu am crezut, insa cand am vazut ca "insista" am realizat ca nu are cum sa fie de la balonare.
Sunt asa multumita ca amiscat, c e activ si ca ma baga si pe mine in seama. De tasu'nu mai zic ca l-au luat emotiile.
Zi buna tuturor si avti grija de voi!

Graviduta 14s+
Trombofilie cu mutatii:
-mutatie heterozigota :F V Leiden;
-mutatie heterozigota F II Protrombinica;
-mutatie homozigota MTHFR C677T dar cu homocisteina normala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Silvia felicitari pentru bebe miscaret!
Mycya las' ca nici noi nu sarbatorim ca n-avem pe cine. Sotul e cu munca si eu cu copiii dar nu prea pot sa-i duc nicaieri deocamdata ,asa ca stam acasa.
Doina ce mi-ar place si mie sa ma plimb pe faleza!
Astazi a venit nasul lui Dragos pe la noi si sotul i-a spus de sarcina ,nu prea a fost incantat.Se pare ca ,daca da Dumnezeu si se naste bebe sanatos va trebui sa gasim alt nas.Oricum i-am spus sotului sa-i transmita ca nu trebuie sa se simta obligat sa-l boteze si pe bebe3.
La noi copiii au nasi diferiti.Pe Ana au botezat-o nasii de cununie apoi s-au despartit si pe Dragos l-a botezat un prieten bun de-al sotului.Ne intelegem bine cu ei dar am impresia ca nu prea au fost incantati de faptul ca sotul le-a propus sa-l boteze pe D si ca au facut-o doar de rusine fata de sot care i-a ajutat de cate ori a putut.

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankylya spune:

buna fetelor
Vio, Vicky,Kabecka,Helliefelicitari pentru rezultatele bune ma bucur foarte mult pentru voi
Crina tin pumnii pentru tine sa fie un rezultat bun
LA MULTI ANI tuturor care isi sarbatosesc ziua de nume.
va pup

Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ankylya

buna fetelor
Vio, Vicky,Kabecka,Helliefelicitari pentru rezultatele bune ma bucur foarte mult pentru voi
Crina tin pumnii pentru tine sa fie un rezultat bun
LA MULTI ANI tuturor care isi sarbatosesc ziua de nume.
va pup

Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. 11+

Multumesc ankylya!
Pupci si tie!

Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum16+

Mergi la inceput

BAi ce cald si bine e la voi. Aici sunt 2 grade.

Am fost la hala si am luat oase cu maduva pentru ciorba de burta si matze de porc pentru carnati.

Ankylya te declar cea mai secretoasa . Nu ne povestesti nimic de tine.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput