Pregatiri de Craciun ... si Anul Nou
Raspunsuri - Pagina 21
andacos spune:
Mey...eu a tricou nu m-am uitata,da' bucatele aleaaaa....!!!!
Marius hai noroc,eu dau un vin sau un sekt,tu dai o rulada de aia!
Dana
adi2003 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adi2003 Azi am hotarat ca in preajma anului nou vom face reteta noastra de potcoave umplute cu nuca macinata, dar vom incerca prima data sa le punem in tava de briose. Sunt tare curioasa ce va iesi. Voi reveni cu poze cand va fi momentul. |
Rezultatul e asa:
Promit si reteta dupa anul nou. Acum n-am chef sa o transcriu din caietul cu retete. :)
eumada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marius Azi printre altele: Rulada de carne (porc) cu ciuperci si altele. Ciuperci umplute cu sunca parmezan trase la tigaie Oua umplute cu branza (burduf/dulce) |
Marius,nu te-ai gandirt la o firma de catering?Sau,la noi este,un nou concept....mergi si gatesti acasa la doritori....
olympia spune:
Si uite-asa cautand Tres leches, am aflat ca exista lapte evaporat. Se gaseste la noi?
marius spune:
Catering? Nu. Gatesc rar. Sau de nevoie. Sau ca am chef. Sau ca mi se cere. Niciodata nu pe banda. In general... altceva. Nu am (sau tin cont foarte putin) de retete. Deci... slabe sanse.
eumada spune:
Sa fiu sincera...in ultimul timp ai gatit foarte des si mult..cel putin din ce am observat eu.....de aia am zis....dar daca zici ca nu ai o pasiune......
marius spune:
Pai aia e ca la catering fac astia la gramada, eu in general vreau ceva de genul whau... si daca nu e chiar whau cel putin ... sa treaca tot.