Asp opt(814)!felicitari MariaBcf, ralucaneagu!!!
Raspunsuri - Pagina 15
kmy_black spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rucs Din cate stiu are o sensibilitate destul de mica asa ca, go for it ! Tinem pumnii. |
mai astept putin k sa fie un intervalde 4-6 ore de la ultima data knd am fost la baie!!!
multumesc de sustinere!!!
kmy_black spune:
fetelor sper sa nu va deranjeze k am trecut-o pe Maria in titlu, dar ca noi toate este o aspiranta, eu o cunosc de la odiseea buburuzelor din care a facut si ea parte o scurta perioada , precum si de la topicul de inseminare(migrez cu prin toate topicele de la "asteptand o minune in viata noastra"
Maria am citit la inseminare ca ti-ai facut testul in z25 si vreau sa te intreb daca la tine un ciclu este de 28 de zile?
MeAlex spune:
Neata fetelor!
Kmy, e OK Cara, e de la Oview, se pozitiveaza cu putin inainte de ziua in care trebuie sa vina. As zice sa astepti 6 ore pana il faci.
Uite prospectul (stii tu, tb sa elimini spatiile):
http: // www. ozone. ro / product.php?id=16&mod=files
LE: Cand intru, imi arata ca e vorba de Cara, apoi spune doar de Ozone. Liniuta trebuie sa apara dupa 5 minute.
Daca viata iti ofera lamai, cere si o tequila!
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot, nr. marit de celule NK
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane si Aspenter zilnic)
kmy_black spune:
multumesc Mealex!
eu am gasit un prospect in cele din urma dar este un fomat pe kre nu il citeste pc-ul meu!
MeAlex spune:
Pune aici linkul sa vedem care il poate deschide.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot, nr. marit de celule NK
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane si Aspenter zilnic)
kmy_black spune:
am reusit sa citesc prospectul!!! am cautat testele facute la Iustin si unul dintre ele era de la Ozone, numai ca se numea altfel pe cutie!
astept sa treaca timpul!!!!!!!!!
Ali_b spune:
Buna fetelor!
MariaBcf felicitari! si sarcina cu bine si la termen!
Madalina2292 imi place mult de tine, esti un exemplu de putere!
kmy_black iti tin pumnii, sa fie cu noroc!
Va doresc la toate o duminica frumoasa!
kmy_black spune:
negativ!!!!!
is pe jumatate in butoi, pe jumatate afara gandindu-ma k si la Iustin mi s-a pozitivat testul abia ina doua zi de intarziere!
MeAlex spune:
100% negativ? n-au trecut prea putine ore? Vezi daca iti vine si mai faci test zilele urmatoare, ca cine stie?
MariaBcf spune:
Kmy prima zi a UM a fost 14 Noiembrie , din ziua 16 pana in ziua 25 am luat utrogestan ( nu l-am intrerup nici acum) testul l-am facut ieri . Testul de ovulatie. A iesit pozitiv in ziua 15 , prestat ziua 15,16,17 , doar aceeasi pozi#539;ie, apoi stat in pat 1 ora.
Sarcina oprita din evolutie noiembrie 2011- 5 saptamani, iulie 2012 - 6 saptamani.Mutatia PAI 1 - homozigot. Mutatia MTHFR C 677T- heterozigot