burtici cu stelute de iulie august 2013 (4)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adde2510 spune:

Neatza si de la mine!

M-am culcat tarziu si m-am trezit mai intai pe la 4.30, am stat cat am stat cu ochii pe pereti si apoi am adormit iar.

In Bucuresti, macar de Craciun sa avem zapada, anul trecut mi-aduc aminte ca toata luna decembrie a semanat cu noiembrie :D

Edit: Eu inca dorm pe burta, da. Ma gandesc ca mai tarziu chiar nu voi mai putea si sa profit acum.

Cele care ati facut analize de toxoplasmoza, unde le-ati facut si cu cat, va rog? Mi-a dat med. de fam. sa fac, ca am pisica :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

La Bv e zapada, e frumos. :)
Paula si eu seara ma simt rupta si cu dureri mari de cap.Ma bag in pat cateodata la 9 seara si simt ca nu suport nici perna sub cap.

Cori eu nu dorm de burta dar nici inainte de bebe nu dormeam. Nu cred ca m-ar deranja burta dar sanii m-ar termina de durere.

Elena & Denisa
9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

Buna, fetelor!
Ma bucur ca v-ati mai linistit, mai ales Paula. Paula, daca nu e primul copil, si vad ca nu e, 35 de ani nu e chiar o varsta rea pt facut copii.
La mine dr de familie are liber de-abia ...in ianuarie. Luni ma duc la ginecolog, dar mi-ar fi trebuit trimiterea de la dr de fam pt analize. Cred ca va trebui sa le fac cu bani, ceea ce ma scoate din sarite, nu pt cateva sute de lei, desi bune si alea, dar mai mult ca idee. Cotizam atata la asigurari. mai esti si gravida, si nici atunci nu poti face ceva compensat. Off...
Eu nu prea am neplaceri mari de la sarcina. Asa au fost si celelalte doua, nici nu simteam ca sunt, cel putin la inceput. Mi-e somn mai mult, ma dor un pic sanii, si ceva disconfort sub burta. Nici pofta de mancare nu mai am, ceea ce ma bucura , ca nu am dat jos kilele adunate la Stefan.
Piticul ma solicita la maxim, vrea joaca, eu somn, deci conflict de interese.. Paula, si fetele care aveti copii mici, cum va descurcati? Eu nu mai am chef nici de joaca, nici de treaba ..lene maxima pe mine.
Va pup si va doresc o zi de Sf Nicolae minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Dormitul pe burta este marea mea placere, asa ca, inca mai pot si profit de asta. mi-aduc aminte ca dupa ce l-am nascut pe Alexandru, i-am spus infirmierei care ma ducea in salon ca abia astept sa dorm pe burta ca sufeream dupa asta de vreo 7 luni.Ea s-a uitat la mine chioras si a zis: Ha, si credeti ca acum veti putea? Intr-adevar, n-am putut inca mult timp, dar nu din cauza burtii, ci a sanilor care se revarsau pe perna sau cearsaf de puteam sa merg cu barca pe... lapte.
Asa ca amatoarelor de dormit pe burta le recomand sa profite cat inca se mai poate.

Andra 7+ si mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria500 spune:

Buna fetelor
Gata si eu cu ecografia mult asteptata. Am facut cunostinta cu bebelu ... care arata ca un mormoloc... 1,5 cm... si are activitate cardiaca ... chiar foarte intensa ... 169 bpm ... el este bine si normal pentru varsta sarcinii...
Exista insa o mare problema pentru care d-na doctor m-a cam certat ... m-am dus tarziu la ecografie pentru ca mi-a descoperit un hematom care imi pune in pericol sarcina pentru ca ocupa peste 50% suprafata ovulara ... asa ca m-a trecut pe un tratament intensiv cu arefam - 800 mg pe zi ... iar peste 2 saptamani sa ma duc neaparat la un control si cu analizele facute .... o ditamai lista ... pana atunci mi-a zis ca daca am orice problema sa o caut la un telefon ....
Doamne sper sa nu fie cazul ... ca sincer m-am cam speriat ... sper sa fie bine intr-un final ...
Si ca sa fac haz de necaz ... d-na doctor mi-a mai spus ca as fi putut avea gemeni pentru ca in luna respectiva am ovulat de doua ori ... dar ca s-a prins doar un bebe ...

Asta este ...

Ana, mamica lui Mihai Constantin nascut pe 24.05.2007
8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

Ana_Maria, felicitari pentru bebe vioi , ma bucur pt tine. Ai incredere ca va fi totul bine si cu hematomul.Doamne-ajuta sa se resoarba repede, sa n-aveti probleme.
Si eu dorm pe burta, am dormit si la stefan cam pana pe la 16 sapt. Si dupa nastere la cateva zile, mie chiar mi-a recomandat medicul sa stau pe burta dupa cezariana ca se vindeca mai repede. Si asa a fost, eu nici n-am simtit taietura aia.
Abia astept si eu ecografia mea de luni, voi avea 5 sapt si 5 zile, exact la varsta asta l-am vazut si pe Stef prima data, i-am auzit si inima cateva secunde, ca nu e recomandat sa tii Dopplerul pe ea mult timp cand e asa mic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana83 spune:

Buna fetelor! si La multi ani tuturor celor care-si serbeaza astazi numele! Desi n-am mai scris de mult v-am citit zilnic, mai mult la servici, cu un alt-tab , mai arunc cate un ochi pe la voi.
Paula , ma bucur mult ca te-ai linistit, m-am gandit mult la tine , dupa ce ai scris de posibilitatea de a fi luat varicela incercam sa ma imaginez in situatia ta...si eu cred ca e aproape imposibil sa nu fi avut boala pana la varst asta.
Le urez bun venit noilor gravidute si felicitari celor care au trait emotiile primelor batati de inimoara... este un moment magic.
Eu sunt bine in general , cand ma simt suspect de bine, cand am stari ca la indigestie, cu greata, devin palida si resimt o oboseala foarte mare... dar m-am obisnuit , mai ales ca-mi amintesc ca am mai trecut o data prin toate astea si stiu ca nu dureaza la nesfarsit.
In seara asta am si eu programare la ecografie , resimt o usoara emotie, ma tot gandesc ce intrebari sa-i pun doctorului, cred c-o sa-mi fac o lista ca sa nu omit vreo ceva.
Apropo de copii si de cum ne descurcam cu ei in perioada asta, eu am mare noroc de sot ca sta el f mult seara cu Codrin, deseneaza, se uita la filmulete, citesc povesti, iar eu am voie sa vegetez in liniste , chiar nu stiu cum m-as fi descurcat daca n-ar fi fost asa de intelegator...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_toma spune:

buna fetelor.
la multi ani de Mos Nicolae !!!

felicitari pt inimioarele bataioase, si bineinteles felicitari Paula pt vestea superba .

apropo de vestea ta Paula azi de mos am primit o veste trista , o colega are varicela si a venit la birou si azi si nu stiu sigur daca am avut sau nu.Acum tre sa stau cam 5 zile sa vad daca fac ,sa fac analize si sa vad ce o sa fac in continuare, daca se confirma ca nu am facut si o sa fac acum adio bebe 2 practic.Ce mi-e mai ciuda e ca stia ca sunt insarcinata si ca mai e o colega in birou si totusi a venit la munca si nici la doctor nu vroia sa se duca.

acum nici nu ma mai gandesc la asta ca sincer nu mai am ce sa fac, decat sa astept.
am repetat de 1000 de ori cuvantul fac dar sunt prea nervoasa sa rectific .chiar imi dorec mult copilul asta si mi se pare ff trist sa se intample asa ceva.Mai trist e ca nu inteleg de ce in analiza Torch e inclusa doar rubeola daca si varicela da malformatii.in fine stau si astept , macar vestea Paulei m-a mai incurajat.

anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011) + 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Buna burticutelor!
Va citesc cand si cand sunt super obosita de 2 nopti ma lupt cu dureri groaznice de dinti nu dorm deloc nici 5 minute simnt ca intru in depresie azi noapte imi venea sa sar de la balcon nu ma pot bucura de sarcina si cat am asteptat minunea asta sper sa am ocazia sa ma bucur
Va pupic si sa aveti o zi senina

amalia tsakoniati
9+

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Adde, toxoplasmoza face parte din analizele TORCH, habar nu am cat costa separat. Si mie imi place sa dorm pe burta si profit acum, ca rau nu am cum sa-i fac, ca inca e mic, mic si cand va mai creste o sa aiba grija sa anunte cand nu-i convine pozitia

Simona, cum mai sa aiba liber doar in ianuarie...schimba dr de familie, du-te pese el si platesti trimiterea, costa 30 de lei...tot iesi mai ieftin. De fapt , nici nu stiu daca gasesti laboratoare care sa mai aibe fonduri...
Nu vrei sa stii cum sunt seara, dupa ce imi face capul calendar Raul. E la inceputul perioadei cu intrebari si e capabil ca 5 minute sa puna aceeasi intrebare, desi eu ii dau invariabil acelasi raspuns...si tb sa-i atrag atentia cu altceva sa uite. Sa nu mai zic de energia pe care o are si tb sa iesim afara toti 3, rar accepta numai cu tata si in fiecare seara imi ingheata fundul pe afara, eu visand doar la pat.

Andra, si eu am dormit pe burta relativ repede dupa nastere.

Ana Maria, felicitari pt inimioara!! lasa ca totul va fi bine si se reabsorvi hematonul

Liliana, asteptam vestiel bune din seara asta...sa intri sa ne spui! Ce-mi place numele copilului tau...

Anca, cum ii posibil asa ceva? Eu ma ridicam in minutul 2 si plecam...si nu ai facut nimic, nu i-ai zis nimic? Unde traiesti tu?
Vai de mine, ce m-am enervat... Perioada de incubatie e de 7-21 de zile la varicela, nu 5 zile. Du-te si fa analiza pt anticorpi si o sa te linistesti si tu...Doamne, cate nesimtire in lumea asta!! si fugi la analiza. Chiar nu stiu de ce nu e inclusa in TORCH, poate pt ca majoritatea au facut-o.

Amalia, primele 3 luni si ultima sunt grele, dar in rest te vei bucura de sarcina. Lasa depresie pt altii, tu ai motive numai de bucurii

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 8+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput