burtici cu stelute de iulie august 2013 (4)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marrya31 spune:

Buna fetele! felicitari Elena pt inimioara mica! Maine mergem si noi sa ascultam inimioara, deabia asteptam :)

Afectiunea este germenele pasiunii. Pasiunea este germenele celei mai perfecte iubiri.9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Buna fetelor,

Paula imi pare tare rau de raceala dar ma bucur ca esti inspre bine, eu am zis ca fac si dublu test sa stau mai relaxata la amniocenteza ca aia sigur o fac ca am 41 de ani ...

Fetelor cu inimi bataioase, felicitari!

Eu sunt relativ bine cu usoare greturi din cand in cand si mici intepaturi in burtica.

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Mi-au venit rezultatele la analiza pt anticorpii de varicela. Se pare ca am anticorpi, la felul cum interpretez eu.... Maine oricum ma duceam la dr de familie sa-mi dea trimitere pt analize, si aflu mai multe.

Betty, cu raceala stau din ce in ce mai bine...mi-am luat lamai multe si ma duc sa-mi pregatesc un ceai.

Am pregatit cizmulitele pt Raul, si desi am zis ca primeste doar fructe, iar m-am invartit si de jucarii

Noapte buna

Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 8+
Am implinit doi anisori!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adde2510 spune:

Amalia: Imi pare f. rau sa aud ca nu te simti bine, te doare maseaua si nu poti dormi :( Iti tin pumnii!

Paula: Am aruncat o privire pe profilul tau si cred ca avem varste apropiate, esti chiar mai mica decat mine cu un an :) De ce te gandesti direct la amniocenteza? 30-35 nu mi se pare o varsta chiar asa inaintata.

Eu saptamana asta am fost f. ingrijorata, nu stiu de ce :( Ma tot gandesc la viitor si mi-e teama ca n-o sa fac fata. Am inteles in sfarsit ca parintii mei se tem foarte tare ca voi veni pe capul lor cu copilul si ca "povara" asta va pica pe ei. Tot negativismul asta ma termina, iar nu mai dorm noptile, de griji nu de altceva :D E atat de rau ca nu ma pot relaxa.

Apropo de copilasi cu sindrom Down, am vazut chiar zilele trecute la o gradinita, erau cativa in curte. Mi se pareau asa dragalasi si veseli, am citit ca sunt niste copii f. afectuosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina87 spune:

Noapte buna burticutele visuri placute

Sufletelul meu.Eric 28/09/2007
7+ Bebelus#2

Mergi la inceput

Neata
Nu am somn... beneficiile , si cum nici la tv nu am la ce ma uita, am zis sa ma uit la un serial, si daca tot am deschis laptopul, sa va salut.

Adde, nu e usor cu un copil, dimpotriva, ti se schimba viata cum nu poti sa-ti inchipui, dar e frumos si "merita toti banii". Dar sunt sigura ca te vei descurca si singura, dar mai cred ca ai tai te vor ajuta din tot sufletul cand vor vedea sufletelul ala nevinovat.
35 de ani nu e chiar o varsta optima pt copii, dar na, eu ma bucur din tot sufletul ca au venit si acum.

Ma pun la un episod si Private Practice, poate ma ia somnul.
Asa frumos ninge la noi...totul e alb si e asa liniste!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Paula, vreau si eu zapada. Aici, in Bucuresti, totul este gri, pe jos e ud de la ploaie si lapovita.

Eu cu greturile ma descurc in general, dar cel mai rau este cand ma spal pe dinti.Imi ia cam 15 minute operatiunea asta din cauza greturilor provocate de gustul si mirousul pastei de dinti. Am incercat tot felul de paste si de adulti si de copii si cu menta, si fara menta, asta e...distractie zilnica la maxim!

Azi merg la medicul de familie dupa trimitere pentru analize.

Pupici pe burtici,

Andra 7+ si mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Buna dimineata!
Eu ma simt bine astazi.Ca si regula pap telemea cu paine dimineata si nu beau apa. Daca am baut apa ma iau greturile.
In schimb am alte probleme...am devenit f sensibila. Mi se pare ca toata lumea vorbeste urat cu mine, si ma ataca. aveti pb din astea? Eu stiu ca la prima sarcina plangeam la telenovele.

Paula deci ai scapat de griji? sau esti inca ingrijorata? Eu sper sa fiu imuna la toxo , ca mananc pate din cand in cand.

Amalia cum mai esti? ti-ai mai revenit?

Elena & Denisa
9 saptamani

Mergi la inceput

Neata inca o data.
Elena, am scapat de griji cam de 2 zile, cand am hotarat ca oricum nu pot schimba nimic si ce o fi, o fi. Azi ma duc la dr de familie sa-mi spuna mai multe despre anticorpi, varicela, etc...

Si eu cred ca am devenit mai sensibila, adica sigur, la cat am plans saptamana asta

Si greturile nici eu nu le mai am...in schimb, seara sunt terminata de oboseala.

Amalia si de la mine un gand bun.

Maria, asteptam vesti despre inca o inimioara...
Ce v-a adus Mos Nicolae?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina87 spune:

Buna dimineata
O zi frumoasa va doresc.Eu la munca plec.
Ce doresc sa stau acasa sa fac nani.Fetelor voi dormiti pe burta?Ca eu nu,de cind am aflat de bebe ma tem sa il strivesc

Sufletelul meu.Eric 28/09/2007
7+ Bebelus#2

Mergi la inceput