burtici cu stelute de iulie august 2013 (4)
Raspunsuri - Pagina 16
simona-maris spune:
Am citit un pic despre testul asta Pink or blue pe niste site uri din afara. Nu e chiar sigura treaba. Puteti comanda de pe amazon daca il vreti.
Eu vreau sa aflu ca e sanatos, restul conteaza mai putin. La primul am vrut baiat, si a iesit . Acum cum o vrea Domnul.
Simona, mami de Stefan (1 11 2010) si + 5
anca_toma spune:
Buna fetelor!
Eu am reusit dupa mari incercari sa imi fac programarea pt DT, pe 27 dec ca na atunci am 12 s si 4 zile,ar fi fost dragut la 12 fix dar cum e 24 dec si nu lucreaza nimeni ma multumesc asa.
Testul cu tot cu morfologie costa 640 lei la regina maria cu doctor din parteneriat.Am ales varianta cu eco + analize in aceeasi zi caci asa l-am facut si la Iancu si tot asa imi recomandase si acum medicul.
Nu stiam cat costa asa ceva ca prima data nu am platit ca era inclus in abonament, dar cum acum pica fix de sarbatori e inchis medicoverul deci adio analiza gratis.
Si eu stiu ca na analiza e una statistica , ca prima data dupa ce mi-a iesit rezultatul si eram ff bucuroasa ca era ok imi zice doctorul ca na acum tre sa ma rog sa nu fie tocmai al meu ala 1 la 20.000, dar prefer sa il fac si pt celelalte malformatii care se descopera acum.Chiar daca nici eu nu cred ca as putea sa fac avort(nici nu vreau sa ma gandesc la asta).
In rest acum am niste pofte groaznice, vreau salata beof (chiar daca oul crud nu e chiar ok), vreau sorici , vreau negresa, vreau clatite, vreau piftele, pepene murat si etc.Daca se poate toate odata.
Mananc toata ziua si mai nou ieri noapte m-am trezit ca imi era fff foame.
dar cu toate astea iar am reusit performanta sa slabesc 2 kg.
Asa am patit si la prima sarcina , in primele 4 luni am slabit 9 kg, abea apoi am inceput sa ma ingras.vreau sa specific ca nu am vomitat nici o data si mananc ca spartul.
Gata ca am scris un cearceaf.
va pup si o seara fara greturi va urez
anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011) + 8+
marrya31 spune:
Stiti ca mi-ati dat de lucru cu testu asta pink or blue :D deseara cand vine iubi ii zic de el :D poate i conving si il luam :D
Afectiunea este germenele pasiunii. Pasiunea este germenele celei mai perfecte iubiri.9+
anca_toma spune:
Asa eram si eu la Iancu , vroiam clar sa stiu cat mai repede , si am aflat de acest test.Cica in Franta, si in alte cateva tari, a fost interzis ca face discriminare intre sexe.
Dar si eu vroiam testul dar pana la urma am asteptat pana pe la 20 de saptamani sa imi zica la eco.
anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011) + 8+
marrya31 spune:
Eu in prima faza fusai tare incantata de testu asta, acum imi mai trecu :D lasa ca asteptam pana la 20 de saptamani...nu mai e asa mult :P acum zboara timpul... plus ca testu asta nu e foarte sigur si mai costa si o gramada de bani :D
Afectiunea este germenele pasiunii. Pasiunea este germenele celei mai perfecte iubiri.9+
Adde2510 spune:
Buna fetelor!
Paula: Te-ai mai linistit, cum mai esti? Eu cred ca starea asta de nervozitate, cu plansete cu tot, se datoreaza si schimbarilor hormonale. Referitor la bolile copilariei trebuie sa tinem cont ca noi am fost si vacinate! Am facut vaccinuri si in copilarie si in adolescenta, mergeam cu clasa uneori, deci cred ca totusi sansele sunt mici sa mai luam acum.
Simona_Maris: Esti foarte curajoasa ca nu vrei sa faci testele dublu si triplu, eu o sa le fac. Pt. ginecologul meu sunt obligatorii, iar med. de familie la fel mi-a zis, macar triplul sa-l fac... Oricum, deja mi-e teama de ele.
Despre mine? Am fost ieri la med. de familie care m-a tinut de vorba o ora, m-a linistit si m-a sfatuit f. mult, e o doamna f. draguta. Printre altele mi-a explicat despre "foame", mi-a zis ca apare pe fond psihic si ca nu trebuie exagerat. Mai ales acum cand copilul e de fapt ff micut, nu avem de ce sa mancam atat de mult. Mi-a facut un fel de schema si mi-a zis ca pestele e f. important, de 2-3 ori pe saptamana. Apoi curcan, vita, pui. Intre curcan si vita poate fi bagat si putin porc, iar puiul din comert e pe ultimul loc pt. ca e plin de "hormoni", a devenit carnea cea mai accesibila, dar cam nesanatoasa. Apoi legume la greu, fructe dimineata, 2 litri de apa pe zi (apa, nu sucuri hipercalorice), dulciuri mai putin... pe genul o prajitura mica, nu un tort, nu o ciocolata intreaga. Si miscare, plimbari, macar 30 de minute zilnic. Ma rog, sfaturi de bun simt, acum sa vad cum ma tin de ele :D
Dreya spune:
buna fetelor,
noi avem 8+ dar nu reusesc sa pun la semnatura .
Eu am avut ceva greturi dimineata,somnolenta in cursul zilei si ceva mai multa fomica...dar de vre-o 2 zile ma simt suspect de bine
cand mi-era rau ...era rau...cand mi-e bine...ma gandesc de ce imi e asa bine...
Ele spune:
Gata, m-am intors de la medic.
Sunt tare fericita. Inima bataioasa si un bebe neastamparat.
Dupa masuratori avem 8 sapt si 6 zile.
Asa emotii am avut si asa sunt de "cu viata" acuma de parca as fi primit primul cadou de la Mos Craciun.
M-a intrebat medicul daca s-au intensificat greturile si i-am zis ca de vreo sapt si ceva m-au lasat dar mai bine nu ii zic. A ras si mi-a zis ca oricum el zice ce vede.
Maine ma duc la analize de sange si urina.Urmatoarea programare la medic o am pe 27 dec, cand trebuie sa imi faca eco pt translucenta nucala .O sa am 12 saptamani.
Elena & Denisa
9 saptamani
Ele spune:
Simona suntem abia la inceput, multe fete abia afla ca sutn gravide, plus ca unele asteapta confirmarea medicului . Sunt sigura ca o sa ne adunam mai multe si se va scrie mai mult.
apropo: Nu va mutati pe FB ca eu sunt contra lui si nu am cont.
Dreya bine ai venit. Si pe mine m-au lasat greturile pe la 8 sapt dar nu de tot. Ca intensitate 10% din cele nasoale de la 5 sapt.
Ce ziceti voi de pink si blue? eu sunt 98% sigura ca e baiat. Si am nume doar de fete. Tre sa caut, sa imi vina idei.
Elena & Denisa
9 saptamani