burtici cu stelute de iulie august 2013 (4)
Raspunsuri - Pagina 15
marrya31 spune:
Buna fetele! Bag de seama ca voi lunea sunteti cele mai vorbarete, tocmai cand nu pot eu intra :D
Ma bucur ca se inmultesc burticile
Amalia ma bucur ca sunteti bine tu si bebeii, m-am emotionat cand am citit mesajul tau, deabia astept sa vad si eu minunea, tati si-a uat liber sa mearga cu noi, e un eveniment important...prima intalnire cu bebe :) sunt asa incantata, ca deabia astept sa treaca zilele astea mai repede.
Afectiunea este germenele pasiunii. Pasiunea este germenele celei mai perfecte iubiri.9+
amaliaro spune:
Maryasi cu noi merge tati de fiecare data si ii cautacu privirea sa ii vada pe amandoi
amalia tsakoniati
8+
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
Corina87 spune:
Buna dimineata burticutele!!!
Am intrat sa va salut,si fug la munca.
Va doresc o zi frumoasa si fara greturi.
Sufletelul meu.Eric 28/09/2007
6+ Bebelus#2
Ele spune:
Buna dimineata!
Eu sunt pe baricade, la munca.
Acum mi-am dat seama ca de la stres as manca continuu, ca ma doare stomacul.
Tre sa ma calmez..of sa se termine odata perioada agitata de la munca. Seara acasa sunt praf.
Astept cu nerabdare programarea de azi de la medic.
Fica-mea vrea neaparat sa il vada pe bebe, dar mie imi face eco vaginal. L-as ruga pe dr sa imi faca si pe burta sa bag familia la vizionare.
Elena & Denisa
9 saptamani
VIOIKA76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simona-maris Buna, fetelor si bine v-am gasit! Sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi! Eu sunt mamica unui ursulet din nov-dec 2010 si fericita posesoare a unor ( multe) teste de sarcina pozitive. datele mele: Data nastrii mele: 10 decembrie um 1 11 2012 dpn 8 august 2013 Simona, mami de Stefan ( 1.11 2010)si 4 sapt si 5 zile |
Simona felicitari!
Sarcina usoara si bebe sanatos iti doresc!
Mereu m-am intrebat ce s-a intamplat cu tine.
Te-am tinut minte pentru ca tu ai deschis odiseea de mai-iunie.
Ma bucur ca acum ai un bebe in burtica!
Multe salutari!
Mami de Ana(13.12.2003) & Dragos(22.12.2008)
si acum17+
simona-maris spune:
VIOIKA76, iti multumesc de mesaj.
Ce s-a intamplat cu mine ...nici eu nu stiu bine .
Anul trecut am pierdut o sarcina la 13 sapt si 5 zile, dupa care nu mi-am revenit nici acum bine. Am suferit enorm. Timp de un an am incercat sa raman din nou si nu a mers. Innebunisem. Credeam ca nu voi mai putea avea copii, si dupa pierderea de anul trecut eram disperata sa mai am unul. Simteam ca , oarecum, o noua sarcina m-ar alina si mi-ar da alte sperante.
In sept am facut un test , dupa 2 zile intarziere a menstrei si a iesit vag pozitiv. Eram in al 9lea cer si am si deschis odiseea de mai iunie. Doar ca dupa doua zile...mi-a venit. Cred ca a fost avort menstrual. Ideea e ca am fost asa daramata incat nu am mai putut intra sa va scriu. Voiam doar sa ma bag intr-o cutie sa nu mai stiu de nimic. Baietelul meu, Stefan, de 2 ani, m-a ajutat sa trec si peste dezamagirea asta.
Acum am deja o sapt intarziere si muulte teste pozitive. La dr inca nu am fost, sper din tot sufletul ca de data asta sa imi dea Dumnezeu ingerasul mult dorit.
Va doresc tuturor din odisee sarcina usoara si la termen si bebei sanatosi! Sa fiti fericite!
Andra28 spune:
Ele, bafta multa la doctor astazi!
VIOIKA76 - de data ata va fi bine, trebuie s#259; fie bine ! Sfaul meu este sa mergi cat mai repede la dr, sa-i spui toate pb pe care le-ai avut si in mod sigur iti va da sa iei ceva ptr sustinerea sarcinii. Si nu uita: totul va fi bine!
Eu am experimentat ieri niste greturi, mama...mama..!!! Au trecut pana la urma cu o portocala acra.
Pupici pe burtic,
Andra 7+ si mami de Alexandru (27 ianuarie 2004)
unidanad spune:
Buna fetele ce faceti? Cum va mai simtiti? La mine vad ca au cam disparut greturile ma mai apuca asa foarte putin. Abea astept saptamana viitoare ma duc si eu sa il vad pe bebe cat a mai crescut. Apropo a aparut un test care il poti face la 6 saptamani si aflii ce este fetita sau baietel . Sigur in Romania nu a aparut inca si sigur are si un prett . Se numeste Pink or Blue.
7+
simona-maris spune:
Am inteles, Andra, iti multumesc. Luni, de ziua mea, am programare la medic. Sper sa primesc un cadou frumos.
Eu nu am greturi, nu am avut nici in celelalte sarcini. De fapt am ceva, dar ff slab, mai mult seara si noaptea. Doar sani durerosi si disconfort abdominal, ceva dureri jos , sub burtica. Vad ca mi-a trecut si ameteala.
Se scrie putin la odiseea noastra . La odiseea lui Stefan, aveam ziua si capitolul. Apoi ne-am mutat pe facebook, ca era mai eficient, la ce ritm aveam la scris.
Voi cum va mai simtiti? Sper sa fiti toate bine si bebeii din burtici sa creasca in liniste