burtici cu stelute de iulie august 2013 (4)
Raspunsuri - Pagina 14
betty200 spune:
Buna fetelor,
Paula am intrat special sa-ti scriu sa te linistesti, unu la mana: e putin probabil sa nu fi avut varicela, 2 la mana: daca n-ai avut nu-i musai sa te fi contaminat acum, 3 la mana: sunt destule cazuri cand cu tratament chiar daca au facut varicela in timpul sarcinii totu;l a fost in regula, important este sa monitorizezi atent si sa se intervina cu medicatie potrivita cat mai rapid.
Corina uraaaa, mai bate o inimioara la noi!!!
Cri -cri felicitari pentru bebe, cred ca esti in al noualea cer, asa cum ti-au spus fetele la varsta asta a sarcinii doar beta iti indica daca e totul in regula, daca ai rabdare sa citesti in urma vei vedea ca eu am fost o betalcoolica (ce termen am inventat ...) inraita, am facut 10 beta pana acum, eu faceam ca eram mai linistita cand vedeam ca creste. Am devenit experta in beta
Va pup si va imbratisez pe toate, vad ca ne inmultim serios ...
Apropo de DPN a noastra ... medicul meu mi-a zis ca din experienta a observat ca sarcinile care au termen in vara sunt in general mai ok decat de ex cele care au termen in februarie, martie ... nu l-am intrebat in detaliu pe ce se bazeaza dar mi-a zis ca din experieta observa si ei anumite patternuri, cica sotia lui la una din sarcini avea termen in februarie si a fost cam ingrijorat, intr-adevar de la vreo 34 saptamani cica n-a mai crescut bebelusul decat slab dar a fost ok pana la urma. Asa ca noi suntem privilegiate din punctul asta de vedere.
7+
Ele spune:
Paula, nu am cuvinte.
Eu am facut in urma cu 2 ani, tot de la Denisa.
Degeaba iti faci testul acum, ca boala e contagioasa cu vreo 5 zile inainte de eruptie.
Dar poti afla daca ai anticorpii.
Elena & Denisa
9 saptamani
paula_m spune:
Betty, Amalia
Elena, asta vreau sa aflu, dar dureaza mult pt ca acest test nu se face in Ms, tb trimisa proba de sange la Bucuresti...nu m-am gandit ca nu face parte din TORCH, dar se pare ca nu.
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 7+
Am implinit doi anisori!!!
poze
anca_toma spune:
Buna fetelor!
Imi pare rau ca va confruntati cu greturile , sper sa treca repede.
eu una sufar de oboseala acuta , oficial ma simt epuizata .
Bine ati venit noilor burticute, sarcina usoara .
Paula sper sa fie totul bine , dar la Raul nu ai facut Torchul ? ca teoretic daca erai atunci imuna esti si acum, sau nu e si varicela inclusa(nu mai stiu si tocmai l-am facut de 2 saptamani)?
Voua inca nu v-a dat nici un doctor sa va faceti programare pt dublu test, sau doar eu sunt prima ?
anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011) + 8+
simona-maris spune:
Buna, fetelor!
Paula, te rog linisteste-te ca ii faci rau lui bebe! Nu te mai gandi la ce-i mai rau! Cel care ti-a dat minunea asta mica , va va si proteja! ai incredere, sansele sunt extrem, extrem de mici sa se intample ceva rau.
Delia1987, eu simptome am dinainte de intarzierea menstrei. Greturile de dimineata sunt numai seara , dureri vagi de burtica, ameteala maxima, sani durerosi, pofta de toate si de nimic...oboseala si somn.Asa am avut si la celelalte doua sarcini ( am pierdut una anult trecut , la 13 sapt si 3 zile )
Eu dublu test nu fac , nici triplu. Si asta pt ca , indiferent de rezultat, un avort nu se pune in duscutie. Asa ca nu-i vad rostul.
Va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa in continuare!
Simona, mami de Stefan, (1 11 2010) si ]gravi] +5
Ele spune:
Simona ce frumos gandesti!
Sa stii ca dintre toate fetele Paula a fost cea mai echilibrata. Nu a intrat in panica la orice semn sau "nesemn", a stat cuminte pana a ajuns la medic si nu s-a plans deloc (in comparatie cu mine ).
Sunt sigura ca o sa fie bine si singura o sa isi gaseasca energia sa stea alaturi de noi .
Referitor la teste, initial am zis la fel ca tine..dar acum cred ca fac cum zice Nea Dr.
Elena & Denisa
9 saptamani
simona-maris spune:
Ele, eu l-am intrebat pe Nea Doctoru' daca are rost sa il fac , avand in vedere ca rezultatul nu imi va influenta decizia de a pastra sarcina, a spus ca nu. Uneori, destul de des, testele astea dau rezultate false, mamicile intra in panica, si iau decizii sub presiune. Sau sunt mamici care au primit rezultate rele la dublu, triplu test, dar au hotarat sa mearga mai departe si au nascut copii sanatosi. Medicina e inca departe de sti totul.
Paula, caderile oamenilor puternici sunt ceva mai dureroase! te asteptam cu un zambet!
mstefania spune:
Va salut si eu dupa un weekend lung plin de stari de rau, greata, varsaturi, azi sunt ceva mai bine, doar stari de greata.
Imi pare rau Paula, degeaba iti zic sa te linistesti pt ca am trait si eu o senzatie la fel ca si a ta cand la analize a reiesit ca am toxoplasmoza si am plans de am rupt dar a fost o interpretare gresita pana la urma si am intrat in contact cu cineva bolnav de varicela, asa ca te inteleg perfect dar incearca sa fii optimista, fetita mea a intrat in contact de 2 ori in dati diferite cu copii cu varicela si nu a facut niciodata, asa ca cum vrea Doamne Doamne, daca in 2 sapt cat e perioada de incubatie nu iti apare nici un simptom- respectiv bubite, ceva rinofaringita atunci e bine, stiu ca vor fi 2 sapt lungi dar sa nu iei tu, chiar daca de Craciun numarati bubite la cel mic.
Te pup, CURAJ si Credinta!
Stefania 8+ si Teodora Rebeca (07.10.2007)
amaliaro spune:
Fetele am venit si noi de la doctor avem 8saptamina si 4 zile avem manute si picioruse si ne miscam de numa numa in saptamana 13 vom face serclaj nu sunt probleme dar paza buna pazeste primejdia rea
Paula nici eu nu am avut varicela si mi a zis medicul sa stau departe de copii ca pot lua imdiat eu stau oricum mai mult in casa
amalia tsakoniati
8+
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
Ele spune:
Amalia ce fericire in cuvintele tale!! De greturi ce ti-a zis?
Eu astazi am exegerat maxim cu mancatul. Am rontait toata ziua si am mancat aproape continuu. In ritmul asta pun 30kg, nu doar 20 cat la Denisa. Deocamdata nu am kile puse , ca le-am dat jos in saptamanile de greata. Dar burta deja se vedeeeee.....uimitor....
Elena & Denisa
9 saptamani