burtici cu stelute de iulie august 2013 (4)
Raspunsuri - Pagina 13
Corina87 spune:
Buna dimineata fetele!!!
Vin cu vesti de la eco.Deci sarcina arata de 5 sap 5 zile(ieri) bebe cu activitate cardiatica 93/minut se pare ca deabia a inceput inimioara noasta sa pompeze.
Si ne intilnim simbata sa auzim un STRONG HEART BEAT .
O saptamina frumoasa va doresc
Sufletelul meu.Eric 28/09/2007
6+ Bebelus#2
amaliaro spune:
Crina felicitar pt inimioara bataioasa
amalia tsakoniati
8+
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
cri_cri_cri spune:
Buna dimineata doamne gravidute! Sper ca ma primiti si pe mine printre voi
Am facut un fiv in noiembrie care a si reusit, acum ar trebui sa fiu undeva pe la 4-5 saptamani de sarcina si am o mare nelamurire/neliniste: la inceputul saptamanii trecute am aflat ca sunt insarcinata (am facut bhcg, repetat la 72 de ore, creste bine) si am avut cateva zile de crampe/dureri de spate/dureri de cap/greata si chiar am varsat de 2 ori intr-o zi dar de sambata incoace toate aceste simptome au disparut, doar sanii parca ma dor putin. este normal? ma tot gandesc sa nu fie ceva in neregula cu sarcina nu ar fi trebuit ca simptomele sa se intensifice si nu sa dispara?
abia sambata pe 8.12 am prima eco la care sper sa vad ceva si sa ma mai linistesc.
si multumesc anticipat pt ajutor! orice sfat e binevenit!
LE: mai e ceva ce mi se pare ciudat, cateodata, daca stau intinsa si ma ridic in picioare simt niste crampe in zona uterului timp de 5-10 secunde
-------------------------------------------------
hidrosalpinx bilateral ->laparoscopie->2 IUI-uri nereusite->FIV 1 nereusit-> salpingostomie stanga->FIV 2 :))))))
amaliaro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cri_cri_cri Buna dimineata doamne gravidute! Sper ca ma primiti si pe mine printre voi Am facut un fiv in noiembrie care a si reusit, acum ar trebui sa fiu undeva pe la 4-5 saptamani de sarcina si am o mare nelamurire/neliniste: la inceputul saptamanii trecute am aflat ca sunt insarcinata (am facut bhcg, repetat la 72 de ore, creste bine) si am avut cateva zile de crampe/dureri de spate/dureri de cap/greata si chiar am varsat de 2 ori intr-o zi dar de sambata incoace toate aceste simptome au disparut, doar sanii parca ma dor putin. este normal? ma tot gandesc sa nu fie ceva in neregula cu sarcina nu ar fi trebuit ca simptomele sa se intensifice si nu sa dispara? abia sambata pe 8.12 am prima eco la care sper sa vad ceva si sa ma mai linistesc. si multumesc anticipat pt ajutor! orice sfat e binevenit! Repeta beta este singura modalitate sa vezi ca sarcina este ok dureri de sani poti ave si de la tratamentul de sustinere a sarcini sa te vei linisti dupa beta ------------------------------------------------- hidrosalpinx bilateral ->laparoscopie->2 IUI-uri nereusite->FIV 1 nereusit-> salpingostomie stanga->FIV 2 :)))))) |
amalia tsakoniati
8+
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
Ele spune:
Servus Burtici!
Cri cri bine ai venit!
Si pe mine m-au lasat greturile (sau din intensitatea lor) de vreo saptamana juma. Le mai am dar acceptabile.
Sanii cand umflati cand dezumflati. :)
Dar maine ajung la medic si atunci ma iei drept reper .
Amalia cum mai esti? ti-ai mai revenit?
Paula? asteptam raportul si de la tine.
Elena & Denisa
9 saptamani
amaliaro spune:
Elena sunt cum sti doar ca incerc sa ma controlez ce sa fac asta este sper sa treaca si la mine la un moment dat
amalia tsakoniati
8+
paula_m spune:
Salutare!!
Eu sunt f suparata.
Sambata ne-am intalnit cu un copil cu varicela. Avea cateva bubite, dar parintii nu aveau confirmarea si nu s-au gandit ca e varicela...ma rog.
Ideea e ca eu nu stiu daca am facut varicela, si daca nu am anticorpi e grav tare. Azi am fost la un laborator sa-mi fac analiza, dar dureaza mult pana am raspunsul. Am vb si cu ginecologul, care saracul mi-a zis sa nu ma stresez sa caut un laborator mai rapid, eventual sa vb si cu un infectionist.
Adevarul e ca sunt f suparata si pt ca, daca face Raul , de Craciun stam si numaram bubite si daca fac si eu e grav tare de tot.
O perioada fac pauza, nu sunt capabila sa ma concentrez pe nimic si vreau doar sa stau si sa plang. Plang oriunde la birou, la volan, in somn...sunt f suparata.
Sper sa ne auzim mai incolo cu vesti bune. Nu ma dati disparuta, v-am scris doar sa stiti de ce nu mai intru o perioada.
Sper sa intre Mony si sa treaca in listuta noile gravidute.
Va pup
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 7+
Am implinit doi anisori!!!
poze
amaliaro spune:
Paula imi pare tare rau incearca sa te linistesti ca nu faci bine la bebe
amalia tsakoniati
8+
amaliaro spune:
cri crampe am si eu sunt ca niste carcei si eu tot prin fiv am ramas
amalia tsakoniati
8+
cri_cri_cri spune:
ele, amalia, multumesc pentru raspunsuri! si eu ma gandeam sa merg maine dimineata sa repet betahcg sa ma mai linistesc.
amalia, ma bucur sa aud de inca o reusita prin fiv!
off fetelor, 2 saptamani dupa transferul embrionilor am stat cu emotii si ganduri, ma gandeam ca odata ce voi avea confirmarea ca sunt insarcinata o sa ma linistesc...dar se pare ca asta este doar inceputul grijilor . sper insa sa ramana doar la stadiul de griji!
-------------------------------------------------
hidrosalpinx bilateral ->laparoscopie->2 IUI-uri nereusite->FIV 1 nereusit-> salpingostomie stanga->FIV 2 :))))))