burtici cu stelute de iulie august 2013 (4)
Raspunsuri - Pagina 17
amaliaro spune:
Elena felicitari pt inimioara bataioasa
amalia tsakoniati
8+
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
paula_m spune:
Elena, pt inimioara ta am intrat!!
Ma bucur tare mult ca totul e bine.
Multumesc fetele pt cuvintele de imbarbatare. Sunt ceva mai bine, dar inca simt nevoia de izolare.
Va pup, noapte buna
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 8+
Am implinit doi anisori!!!
poze
Mony08 spune:
Andra La multi ani cu intarziere
Ele felicitari pt inimioara
Paula te asteptam cu vesti bune
Bine ati venit noile burticute,va doresc o sarcina usoara
cri, dreya va rog sa-mi dati datele , u.m., d.p.n, d.n, si daca mai aveti copilasi datele acestora.
Simo inca suntem la inceput cu multe temeri.Eu de exemplu v-am citit dar n-am putut sa scriu,sunt intr-o perioada in care astept sa treaca fiecare zi si sa sper ca voi reusi . Imi pare rau pentru pierderea ta,nu pot sa-mi imaginez ca se poate intampla asa ceva,eu tot speram sa reusesc sa trec de primele 12 sapt ca apoi o sa fie bine, acum inteleg ca nu conteaza saptamanile. Sarcina usoara in continuare
Mony de Denis Adrian (01.08.2009)
kmy_black spune:
buna posesoare de stelute!!!
luna trecuta nu am reusit sa ma alatur voua dar imi pastrez speranta pentru sapt care vine, luni ar treb sa-mi vina cm-u( da doamne sa nu mai vina) si vroiam sa va intreb daca unele dintre voi ati avut simptome de sarcina inainte de pozitivarea testului!!!parca a trecut un secol de la prima sarcina si nu-mi aduc aminte cum a debutat, de fapt eu nici nu am avut greturi, pofte....!acum am o vaga senzatie k stomacul meu nu se impaca cu tot ce pap eu, si parac as manca de una!!!imi este frica sa nu-mi joase feste autosugestia!!
imi cer scz k va intreb asha direct si nu citesc toate postarile din urma, dar adevarul k nu prea am timp disponibil zilelea astea, si super stresata pe zi ce trece si se apropie ziua de luni
simona-maris spune:
kmi black, eu am avut simptome dinainte de test si intarziere. Si la fel ca tine, si eu ma temeam de autosugestie. Mai ales cand iti doresti mult un bebe, chiar crezi ca ti-e greata, ca te dor sanii, etc. Plus ca sunt multe simptome comune cu cele de la menstra . Ai rabdare si incredere, cand vrea bebe sa vina, si stie ca esti pregatita , va veni ! Mult succes! Te inteleg ca esti nerabdatoare, am trecut de zeci de ori prin asta si eu, dar nu prea ai altceva de facut decat sa astepti si sa te rogi! Doamne-ajuta!
Nu cred ca sunt curajoasa ca nu fac dublu si triplu test. Pur si simplu nu ii vad rostul, pt ca indiferent de rezultat , eu nu il omor pe bebe. Mi se par emotii consumate degeaba si bani la fel. La Stefan nu am facut decat morfologia de trim 2 si ecografii ..muulte, ca imi era dor de el . Si a iesit perfect, frumos si destept
simona-maris spune:
Ele, felicitari pt inima plina de viata ! Sa bata de acum macar inca 100 de ani , ferciti si frumosi!
pe feisbuc m-am dus de dragul fetelor din odiseea lui Stefan, Nici eu nu aveam cont, dar m-au corupt ele
Andra28 spune:
Mony, multumesc!
Azi sunt mai "gretoasa" decat ieri si mult mai somnoroasa!
Pupici,
Andra
Ele spune:
Buna dimineata!
Fetele va multumesc la toate, ca sunteti alaturi de mine.
Paula ma gandesc zilnic la tine.
Kmy eu in afara de sentimentul ca sunt gravida nu am avut simptome.
M-au luat greturile pe la 5 saptamani. Dar iti doresc sa fie asa cum vrei tu.
Astazi am fost la analize de dimineata. Nu am baut cafea de dimineata, sunt ametita si irascibila.
Elena & Denisa
9 saptamani
dalia87 spune:
kmy black ,te asteptam cu vesti bune,asa am fost si eu de nerabdatoare ca si tine.deja aveam un test facut,bineinteles era negativ :P dar sa stii ca am avut unele simptome ce mi-a dat de gandit ca e bebe in burtica.am fost balonata,am avut o pofta maaare de mancare si unele dureri la burtica foarte slabe.
ele ,felicitari pt inimioara,abia astept sa o aud si eu pe a bebelasului meu.
simona,nici eu nu fac dublu si triplu test,nu se pune in discutie un avort nici la noi,dar ne rugam sa ne dea Dumnezeu un copil sanatos
Sa aveti o zi frumoasa fetelor,noi deja avem...e prima zi cu zapada in Oradea.Ies putin afara cu fetita sa se minuneze ca nu a mai vazut asa ceva,anul trecut fiind prea mica.Va pup!
paula_m spune:
Neata
Pe cand ma gandeam ca nu se poate mai rau, se poate...sunt racita bocna. Ma doare gatul de mor, am multi muci si asa mai departe. Sunt doar curioasa ce mai urmeaza.
De cand am ramas insarcinata mi-am rupt un dinte, am fost de vreo 4 ori la dentist, sunt suspecta de varicela si sunt racita bocna, eu care racesc odata la 4 ani...va dati seama cum se va juca copilul asta cu nervii mei...
Dar m-am calmat si ce va fi, va fi...chiar nu ma mai intereseaza ( daca se poate spune asa).
Oricum, aveti toata aprecierea mea, mamicile care spuneti ca nu va intereseaza dublu si triplu test, ca oricum nu renuntati la sarcina.. Si eu ma gandeam sa nu fac dublu si triplu, eu ma duc cu gandul direct la amniocenteza, data fiind varsta mea.
Paula, mamica lui Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 si 8+
Am implinit doi anisori!!!
poze