burtici cu stelute de iulie august 2013 (4)
Raspunsuri - Pagina 12
simona-maris spune:
Buna, fetelor si bine v-am gasit! Sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi!
Eu sunt mamica unui ursulet din nov-dec 2010 si fericita posesoare a unor ( multe) teste de sarcina pozitive.
datele mele:
Data nastrii mele: 10 decembrie
um 1 11 2012
dpn 8 august 2013
Simona, mami de Stefan ( 1.11 2010)si 4 sapt si 5 zile
marrya31 spune:
Bine ai venit Simo! Sarcina usoara si bebe sanatos!
Afectiunea este germenele pasiunii. Pasiunea este germenele celei mai perfecte iubiri.9+
Ele spune:
Simona bine ai venit si sarcina usoara!
Fetelor voi aveti dureri de cap ? Eu la inceput am zis ca e de la lipsa sportului pe care il faceam inainte de sarcina. Dar se pare ca e de la sarcina.
Elena & Denisa
9 saptamani
melisafrt spune:
Bun venit, Simona! Sarcina usoara!
Fetelor, eu de cateva zile nu mai am greturi. Ma simt bine, doar ca mananc foarte mult si nu prea pot sa ma abtin. Am fost vineri seara la eco si bb e foarte bine, bate inimoara cu 140 pe minut, ba e chiar cu 2 zile mai mare fata de calculul dupa UM. Asadar, s-a schimbat data nasterii. Acum e 15.07.
Singura mea problema e ca ma ingras (am pus deja 3 kg...)si m-a atentionat si medicul in privinta asta. Nu stiu ce sa fac. Cand mi-e foame mi se face rau iar daca mananc putin, nu ma satur. Sper sa fie si asta doar o etapa.
O seara faina si sa va odihniti sa va treaca greata celor care inca mai aveti. Va pup!
melisafrt spune:
Elena, la mine durerea de cap este si a fost cel mai evident simptom de sarcina. Si acum ma doare aproape zilnic, dar e suportabil.
marrya31 spune:
Si pe mine ma doare capul, dar nu foarte tare, asa acceptabil.
Ce frumos ca ai fost sa-l vezi pe bebe,deabia astept sa merg si eu :)
Afectiunea este germenele pasiunii. Pasiunea este germenele celei mai perfecte iubiri.9+
simona-maris spune:
Fetelor, multumesc de primire. Vad ca sunt a doua din luna august.
Pe mine nu ma doare capul, dar ma trezesc dimineata ametita rau cu ochii umflati, parca-as fi mahmura. Somptomele difera de la femeia la femeie si de la sarcina la sarcina.
Multa sanatate tuturor!
Simona. mami de Stefan ( 1 11 2010) si 4 saptamani si 5 zile.
Andra28 spune:
Buna dimineata burtici,
Acum la debutul spatamanii 8 raportam urmatoarele: dureri de sani hotarate, greturi sporadice, dezvoltarea capacitatii de detectare a mirosurilor (nu-mi scapa nimic!!!!), oboseala moderata, din cand in cand mici intepaturi in partea inferioara a abdomenului dar mai ales...ragaieli (oriunde si oricand!!).
Joi am programare la medicul de familie ptr trimitere la analize. Ati facut vreuna dintre voi analiza TORCH? Ma interesa cam care este pretul, ca inteleg ca nu acoperita de Casa de Asigurari de Sanatate si ca ar fi in jur de 400 lei. Stiti ceva legat de asta?
Bun venit noilor gravidute!!
Andra 7+
dalia87 spune:
Buna dimineata fetelor!Cum va simtiti?
amalia,cred ca ti-e tare greu.eu nu am varsat nici macar o data cu prima sarcina,dar rau mi-a fost de numa.Dar am o prietena ce a nascut gemeni in iulie si stiu ce greu i-a fost in primele luni.cand vomita prea mult,doctorita ei o interna si ii punea perfuzie sa nu se deshidrateze.trebuie sa vb cu medicul tau.
Melisa,si eu am "problema" ta Am o pofta de mancare....deja m-am ingrasat aproape 2 kg.sper sa nu pun chiar asa mult cu sarcina asta.cu cealalta am pus 20 de kg,dar le-am dat toate jos.am noroc ca is slaba.acum am 44 kg
simona ai acelasi dpn ca al meu.cum te simti?ai simptome?
Eu am pofta de mancare,is balonata,constipata ,si de ieri parca as dormi mai mult.
Mi-am facut programare la doctor pe 12 dec.o sa am exact sapt.o sa am vreo sansa sa ii aud inimioara?
amaliaro spune:
Buna dimi fetele!
Eu am primit rezultatele de la analizele prenatale toate bune
si TSH =1.44 dar mi au iesit mari Anti TPO=124-val nor=<50si Anti-TG=1100 val normale<60 sunt un pic ingrijorata dar sper sa nu fie grav vedem azi ce ne spune medicul
amalia tsakoniati
8+
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota