burtici cu stelute de iulie august 2013 (4)
Raspunsuri - Pagina 11
Ele spune:
Mai fetelor pe voi v-au luat greturile cand pe mine m-au lasat?
Dimineata am un set de ragaieli dupa cevea greata dar nu e asa grav.
Eu am sarmalele pe foc (sunt aproape gata). Am facut si chiftele ca era multa carne.
Si curatenia de sambata, plus schimbat de lenjerii, spalat vreo 3 masini.
Acuma put ca un scons dar astept baitza.
Maria eu pe perioada de greata am trait cu telemea si limonada.
dalia eu dureri de burta am mereu. cand mai slabe, cand mai accentuate.
Cand stau in picioare se intareste burta. Ma intind putin in pat , imi revin si o iau de la cap.
Fetele va dorest la toate, sa va treaca cat de repede greturile.
Elena & Denisa
marrya31 spune:
In general ma simt bine, da cand mi-a pus tava sub nas mi sa intunecat in fata ochilor, am zis ca lesin, noroc ca eram in pat, mi-a trecut papand rosii cu branzica :D insa mi-a ramas o senzatie asa ciudata... acum ma apuc sa fac o oala de ciorbica de fasole si putina ordine in camera, ca e cam dezastru :D si mi-am pus niste colinde sa-mi cante...
8+
Afectiunea este germenele pasiunii. Pasiunea este germenele celei mai perfecte iubiri.
betty200 spune:
Amalia, te compatimesc din tot sufletul, nu pot spune ca te inteleg pentru ca eu sunt departe de simptomele tale dar incerc sa imi inchipui cat de rau te poti simti cu starea aia permanenta de greata intensa ... de vomitat vomiti? ... eu cand weram insarcinata cu fetita aveam program seara, ma lua un rau crunt cu durere de capo si in momentul in care vomitam treceau toate ca prin minune.
7+
amaliaro spune:
betty200 nu vomit o singura data am vomitat timp de 30 minute am fost 10 minute ok si pe urma iar de la capat
amalia tsakoniati
8+
FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot glicoproteina IA C807T in stare heterozigota
Adde2510 spune:
Amalia, dar totusi nu poti sa dai telefon la dr sau sa te duci mai devreme? Ca e cumplit asa... Stiu ca e deja aproape duminica, dar macar un telefon sa-ti spuna ce sa faci, poate sa iei ceva impotriva vomitatului. Nu stiu, zic si eu. Eu mananc multe multe mandarine, citrice, chiar imi fac bine.
Diana: Revin la glicemia aia :D Sper sa nu fiu insistenta degeaba, dar eu stiu (de la medic) ca nu e neaparat bine sa mananci dulce, asta creste energia intr-adevar, dar apoi o scade brusc. Mie mi-a zis asa: felia de paine, biscuitele si... inca ceva, dar am uitat. Eu mananc dulciuri pt. ca nu pot altfel, sunt dependenta de ele, dar incerc sa diversific. De cand sunt insarcinata parca mananc mai sanatos ca niciodata si fara sa depun eforturi in sensul asta :)
Pana luni raman la fier cu acid folic, apoi o sa intreb de vitamine, daca imi trebuie neaparat Elevit-ul ala sau altele.
Ce ati facut azi? Eu am fost la parada. Aglomerat, dar mi-a placut totusi, o gramada de copilasi pe umerii parintilor, iar la sfarsit erau ajutati sa suie pe masinile alea blindate, mai ales pt. baietei cred ca e tare distractiv! A fost vremea frumoasa dimineata si m-am bucurat c-am iesit la plimbare.
diana_popa27 spune:
Cred ca ai dreptate Adde ... stiu ca si mancatul de alimente sanatoase ridica glicemia dar cred pe pe mine m-a mai ajutat zaharul si cu nivelul de energie ca am renuntat complet la cafea si am cam suferit dupa ea. Eram f. somnolenta si acum mi-e mult mai bine...
marrya31 spune:
Buna fetele, ce faceti? Noi ne simtim foarte bine azi :) Am facut 9 saptamani :)
Afectiunea este germenele pasiunii. Pasiunea este germenele celei mai perfecte iubiri.
Ele spune:
Maria si eu tot azi am 9 sapt.
Dar am bagat de ieri in semnatura.
Eu azi am avut o stare de greata usoara dar apasatoare. Nu stiu daca va prindeti cum e.
Acum sotul face peste la gratar , eu nu il suport in perioada asta. Mi-am luat ficatei sa ii mananc cu cartofi la gratar.
iIeri iarasi m-am uitat peste ce se mananca si ce nu..de pate si carne cruda stiam dar de maioneza ca are ou crud nu mai stiam.
In fine ,eu am facut ieri sarmale si cineva tre sa guste compozitia asta.
Binenteles ca m-au apucat ganduri cu toxo...dar ma gandeam ca nu stiu pe nimeni sa fi avut pb de la toxo. Voi stiti? Ca de la Denisa, cand ma interesa subiectul a trecut ceva vreme .
Elena & Denisa
9 saptamani
marrya31 spune:
Si eu am mancat acum cateva zile ceva mai nesanatos si ma cam luasera niste ganduri :D
Poti face maioneza din ou fiert si atunci e buna, mie imi mai zisese cineva ca ficatul nu e bun, da eu am papat :D eu zic ca daca il gatesti bine si nu abuzezi nu are sa faca rau.
Eu m-am simtit bine azi, da tot ma mai apucat o senzatie asa mai ciudata+ o stare de somn :D da au trecut repede...
Afectiunea este germenele pasiunii. Pasiunea este germenele celei mai perfecte iubiri.9+