Invitatie petrecere colega de gradi

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Dana, petrecerea de la gradi este orice numai petrecere nu. Au mai fost aniversari pana acum. S-au acceptat numai cornuri simple/placinte cu mere de la un anumit laborator si apa minerala. Atat. Scuza lor: anumiti copii alergici la ciocolata/crema din tort sau la sucurile asa zis naturale. Iar eu sunt de-acord cu educatoarele. Insa copilul nu simte ca este sarbatorit asa cum trebuie.

Mcoca, super ideea ta! Am sa o rog pe educatoare sa ma ajute in identificarea prietenilor de joaca. Copilul nu stie decat de Teodora, prietena lui (o dulceata de fetita, pe ea o stiu ) si de Alex si Tudor (insa cand ii arat poze facute la gradinita, nu mi-i arata )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

blackgirl0, pentru ca ziua ei pica in vacanta si voia sa si-o serbeze (ce-i drept, acasa), noi am confectionat invitatii de mana, le-a desenat ea cu sora-sa, au trecut numele copilului inivitat pe ele, si apoi i le-am dat doamnei educatoare cu rugamintea de a-mi trece numarul de telefon al parintilor pe invitatie .
Ca sa evitam situatiile penibile in care X e invitat si Y nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Citat:
citat din mesajul lui ingridnen

cel mai bine intrebi mamica fetitei respective ce-si doreste copila.

Am intrebat (si nu mai fac! ): vrea papusi Nancy (cu patine, snowboard), un iepuroi sau o pisica din seria Fur real, un joc cu harta Americii (imi scapa numele, oricum si acela sare de 180 lei) ..."nimicuri" din astea. Sa-mi fie cu iertare, dar nu dau atat pentru copilul altuia. Iar daca au pretentii de-astea, mai bine stam acasa.

In fine...acuma, ma bazez si eu pe proverbul cu calul de dar si pe ideea ca daca nu ii place de noi, data viitoare nu ne mai cheama.

Va multumesc mult, tuturor, pentru sugestii, acum am de unde alege... Recunosc ca de unele habar nu aveam ca exista. Asadar Cora Berceni scrie pe mine, maine dupa-amiaza.

www.facebook.com/groups/369896643087518/" target="_blank">Grup de vanzari MAMI VINDE IEFTIN... Vino si tu, mami!

Uneori am impresia ca daca animalele ar putea vorbi, noua ne-ar fi rusine sa mai deschidem gura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Sa-mi fie cu iertare, dar, mama fetitei e nesimtita. Parerea mea.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaionela spune:

Si mie mi se pare exagerat. Cum sa ceri asa ceva... eu nu as face asta in nici un caz. Nu as putea sa cer parintelui sa-mi aduca la ziua fetelor jucarii asa scumpe, nici nu as indrazni... Bine eu nu as avea tupeu sa zic asa ceva... mi se pare chiar aiurea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

mai, dar poate mama fetitei a fost sincera si a enumerat ce-si doreste copila ei. si fii-mea vrea luna de pe cer, de exemplu, dar e clar ca nu i-o pot da.

desigur, la fel de posibile ar fi si alte doua variante : fie a mentionat intentionat numai jucarii scumpe, ca sa va determine sa renuntati a mai veni la petrecere, fie are posibilitati financiare foarte bune si isi premite cu lejeritate, la orice ora, sa cumpere scumpeturi d-astea, si i se pare foarte firesc sa puteti cumpara si voi.

raza, eu daca as fi in locul tau si daca fetita nu ar foarte dornica de a merge la aniversarea respectiva (mai ales ca ati fost invitate pe ultima suta de metri, de complezenta), as renunta la petrecere, pentru ca imposibil sa nu apara comentarii de genul "ai vazut ce cadou ieftin si urat i-a adus fetita/mamica X?" in cercul lor de mamici.

tu decizi, dar nu cred ca ai vrea sa te duci la un party la care tu sau copilul sa va simtiti marginalizati intr-un fel sau altul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui mcoca

Eu nu sunt de acord cu glosuri, oje, farduri, machiaje. PArfumul mi s epare insa inofensiv. Ele au in general miros de fructe, de guma d emestecat asa, deci nu ne poate duce in nici un caz gandul la o sexualizare timpurie.

Vicky si Printzesone

Da, sigur, si producatorii storc fructe proaspete ca sa faca acel parfum...niste chimicale groaznice (chiar daca de multe ori pe etichete scrie "pentru copii/ inofensiv/non-alergenic" blabla) pentru pielicica unui copil. Cine vorbea de sexualizare?
Si mie mi se pare cam deplasat ca mama aia a zis exact ce vrea fiica ei, poate ei nu i se pare un capat de tzara o jucarie asa scumpa dar clar nu e prea empatica femeia...Dar pe mine nu m-ar interesa, i-as lua ceva de 50 de lei si aleluia, important e sa se simta copiii bine.
Dar voi la petreceri stiti care cine ce a adus? Adica ma rog, noi numai 2 zile am tinut cu copii, 2 si 3 ani, dar foarte putine cadouri am stiut de la cine sunt, chiar cand era felicitare in punga, ca am invartit pungile, cadourile...Si nici n-am avut multi invitati, 8-10. Dar veneau cate 2-3-4, luam cadourile, multumeam, habar n-aveam cine ce-o adus:))
Si de 50 de lei poti lua un cadou care sa bucure un copil, parintii ce-s mai fitosi, zic eu, dar copiii nu. Eu cred ca fetitele de 6 ani de ex se bucura de o rochitza (a mea si la 3 s-a bucurat si am observat si la fetitele prietenelor care implineau 5-6-7 ani). Sau o ditamai cartea de povesti, de-aia "batatoare la ochi", viu ilustrata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Asa zic si eu, un cadou de aprox 50 de lei este f ok. Ce enumera mamica respectiva mi se pare scump; acu' la chestii din astea mai scumpe cumpara fiecare parinte pt propriul copil, cand considera necesar, in functie de ceea ce-i place.
Nici noi nu am primit chestii scumpe, de fapt nici nu a contat in ochii mei acest aspect, important a fost mereu sa se simta copiii bine, sa se joace, sa se bucure ca sunt impreuna.

In privinta copiilor invitati la petrecere, m-am bazat in general pe dorinta fetelor mele, ele m-au cam indrumat pe cine sa chem. In primul an, cand de abia cunoasteam parintii, mi s-a intamplat lansez invitatia si cu 3-4 zile inainte, datorita faptului ca nu aveam contactele parintilor. Intre timp am mai schimbat intre noi numere, si ne cam putem gasi.

Alta chestie, tot din experienta mea, este ca poti invita mai multi, ca oricum nu pot veni toti, ba unul e plecat, ba are o alte aniversare in wk ala, ba nu stiu ce se intampla... am patit diverse situatii

Raza, nu stiu ce sa zic in cazul tau, de ce te-a invitat mamica respectiva assa din scurt. Vezi daca fetita ta vrea sa mearga la colega ei, depinde cum se inteleg, parerea ei conteaza... Si du ce cadou consideri. Daca auzi pe urma comentarii, ar fi de prost gust...dar sper sa nu se intample asa

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=31&pos=37" target="_blank">Ele doua

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Citat:
citat din mesajul lui Raza de soare

Citat:
citat din mesajul lui ingridnen

cel mai bine intrebi mamica fetitei respective ce-si doreste copila.

Am intrebat (si nu mai fac! ): vrea papusi Nancy (cu patine, snowboard), un iepuroi sau o pisica din seria Fur real, un joc cu harta Americii (imi scapa numele, oricum si acela sare de 180 lei) ..."nimicuri" din astea. Sa-mi fie cu iertare, dar nu dau atat pentru copilul altuia. Iar daca au pretentii de-astea, mai bine stam acasa.

In fine...acuma, ma bazez si eu pe proverbul cu calul de dar si pe ideea ca daca nu ii place de noi, data viitoare nu ne mai cheama.

Va multumesc mult, tuturor, pentru sugestii, acum am de unde alege... Recunosc ca de unele habar nu aveam ca exista. Asadar Cora Berceni scrie pe mine, maine dupa-amiaza.

www.facebook.com/groups/369896643087518/" target="_blank">Grup de vanzari MAMI VINDE IEFTIN... Vino si tu, mami!

Uneori am impresia ca daca animalele ar putea vorbi, noua ne-ar fi rusine sa mai deschidem gura.

Nici nu are pretentii prea mari, chiar ca e fara obraz! Unde face petrecerea? Ca e si asta de luat in calul la stabilirea bugetului. Dupa ce a cerut imi suna a restaurant! Eu pentru petreceri la mc ma incadrez in 30-40 de lei.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Este de prost gust sa pretinzi cadouri scumpe de la straini cum ar fi parintii colegilor. Cadourile mai scumpe le fac doar membrii familiei si poate prietenii extrem de apropiati.

Mergi la inceput